Solopgang over Borobodur

Oplevelsespakke i Indonesien -
 • Solopgang over Borobodur
 • Cykeltur ved tempelkomplekset Prambanan
 • Sultanpaladset i Yogyakarta

3-dages tur til Java, som byder på solopgangen over det buddhistiske vidunder Borobodur, cykeltur ved tempelkomplekset Prambanan og besøg i det gamle sultanpalads
Denne rejse tager sit udgangspunkt i det centrale Javas kulturelle centrum, Yogyakarta hvor du først skal på opdagelse i det gamle sultanpalads Keraton. Senere opleves en forhåbentligt flot solopgang over det buddhistiske vidunder Borobudur efterfulgt af en skøn cykeltur ved tempelkomplekset Prambanan og de omkringliggende rismarker.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Indonesien

3 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Bali - Java
Dag 2
Yogyakarta
Dag 3
Java - Bali

Dag 1

Bali - Java

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Flytransport til Yogyakarta og besøg i Sultanpaladset 

Efter morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til lufthavnen i Denpasar. Herfra flyver du vestpå til Javas kulturelle centrum, Yogyakarta.

Byen ligger smukt på en frugtbar slette nær vulkanen Merapi. Yogyakarta er rig på historie, monumenter og seværdige bygninger. Udover at huse det ene af Indonesiens sultanater, er byen også det kreative centrum for batik-kulturen og sølvsmedekunst.

Ved ankomst til lufthavnen venter chaufføren, som vil kører dig til hotellet. 

Efter check in besøges sultanpaladset, der bliver kaldt Keraton. Paladset blev opført i slutningen af 1700-tallet. I ser også den tidligere badeanstalt Taman Sari, hvor sultanen og hans harem badede i kunstige søer, der var forbundet af underjordiske kanaler. 


Læs mere

Dag 2

Yogyakarta

Solopgang over Borobodur samt cykeltur ved tempelkomplekset Prambanan og gennem rismarker (M, F)

Tidlig morgen før solen endnu er stået op er der afgang fra hotellet. Dagens mål er det imponerende, buddhistiske tempel, Borobudur. Her skal du opleve solopgangen, og nyde morgenmaden, med udsigt over dette vidunder som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv mesterværk.

Borobodur blev opført for mere end 1.100 år siden under Sailendra dynastiet. Templet blev dog hurtigt forladt og glemt til fordel for Islam, og det var først i 1800-tallet, at en engelsk arkæolog genopdagede templet. I dag kan man opleve templets 73 stupaer, buddhafigurer og stenrelieffer. 

Denne eftermiddagen besøges det gamle tempelkompleks, Prambanan, der stammer tilbage fra den hinduistiske periode i slutningen af 800-tallet med de karakteristiske templer, der er 40 meter høje.

Tempelkomplekset udforskes på cykel og starter med en tur gennem rismarkerne hvor bønderne er i gang med dagens arbejde. Dagens cykeltur er på 10 km og tager ca. to timer med flere stop undervejs. Tempelkomplekset Prambanan er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. 

 
Læs mere

Dag 3

Java - Bali

Flytransport til Bali og transport til hotellet (M)

Efter morgenmad på hotellet er der er afgang til lufthavnen hvorfra der flyves retur til Bali. Ved ankomst til Bali venter chaufføren som kørere dig til hotellet.


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser