Balis smukke nordkyst

Oplevelsespakke i Indonesien -
 • Blomstermarked og smuk natur
 • Vandgudens tempel og varme kilder
 • Delfinsafari og vandfald

På denne 2-dages tur kommer du til at opleve blomstermarked, hellige templer, smuk natur, varme kilder, vandfald, vilde delfiner og Balis kolonihistorie.

Rejsen starter fra dit hotel og bringer dig gennem højlandet til Lovina kystens lavasorte strande. Undervejs vil lokalguiden fortælle om steder der besøges og give et indblik i Balis mange traditioner og tilbedelse af guderne.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Oplevelsespakke i Indonesien

1 nætter / 2 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Sydbali - Lovina
Dag 2
Lovina - Sydbali

Dag 1

Sydbali - Lovina

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Traditionelt marked, templer, varme kilder og smuk natur (F)

Tidlig morgen bliver du hentet på hotellet og straks sættes kursen mod Lovina på Balis nordkyst.

Turen gennem den smukke og frodige natur bringer dig til højlandet og hjertet af Bedugul. Her besøger du det store blomster- og grøntsags marked hvor bananer og appelsiner ligger side om side med smukke og velduftende orkidéer og liljer, mens eksotiske krydderier fuldender kalejdoskopet af kraftige farver. 

Nyd udsigten til tvillingesøerne, der er en del af det store vulkankrater ved søen Lake Bratan. På en lille ø i søen ligger vandgudens tempel Ulun Danu. Templet stammer fra 1600-tallet og benyttes af lokalbefolkningen til at bede til Dewi Danu – søens gudinde, der skal sørge for vand til de omkringliggende marker. 

Herfra videre Banjar hvor der er mulighed for at bade i de hellige varme kilder. Balineserne kommer her for at nyde det varme, let svovlholdige vand, som ledes fra de underjordiske kilder til tre bassiner. Bassinerne ligger i en frodig og fredfyldt have omgivet af smukke blomster, træer og buske.

Efter at have nydt de helbredende kilder kører er der frokost efterfulgt at transport til Lovina hvor der overnattes. Eftermiddagen er til oplevelser på egen hånd eller afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool. Fra stranden er der mulighed for at nyde solnedgangen som ofte er utrolig smuk.


Læs mere

Dag 2

Lovina - Sydbali

Delfinsafari, kolonihistorie og vandfald (M)

I de tidlige morgentimer stævnes der ud fra kysten for at se efter delfiner, som ofte ses i store flokke i havet ud for Lovina.

Tilbage på hotellet er der morgenmad og efter check ud kørers langs nordkysten til Balis næststørste by efter Denpasar, Singaraja. Byen har et kosmopolitisk præg, der stammer fra de mange århundreder som vigtig handelshavn og kolonisering af hollænderne.

Herefter sættes kursen mod sydkysten. Undervejs er der stop ved smukke Git-git vandfald.

Ankomst til hotellet omkring frokosttid.


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser