Klima

Rejsevejret i Hongkong

De bedste årstider at rejse til Hong Kong er foråret eller efteråret, hvor der er flest tørre og solrige dage med behagelige temperaturer og en luftfugtighed, der er til at holde ud.

Langs Kinas sydlige kyst ligger Hong Kong lidt nord for ækvator. Grundet sin placering vil du opleve, at Hong Kong har et fugtigt subtropisk klima og er varmt næsten hele året rundt.

Sommer og vinter er som i Danmark de to ydrepunkter, når det kommer til temperaturer. Månederne juni til og med september er de varmeste med en gennemsnitstemperatur på 29 °C, hvor enkelte dage i juli og august kan komme op over de 30 °C. Til gengæld kan du i januar opleve temperaturer ned til 13-14 °C, hvilket gør januar til den koldeste måned.

Udover temperaturen er det vigtigt at kigge på antal nedbørsdage. Mens regntiden i Hong Kong varer fra juni til og med september, er januar blandt de månederne med færrest nødbørsdage.
Alt i alt gør det foråret og efteråret til de bedste årstider at rejse til Hong Kong i. Her vil temperaturen ligge omkring 20-27 °C og antal nedbørsdage pr. måned mellem 8-11.