Cambodia
  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    November - maj

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Cambodia - Asiens uberørte kongerige

Klokken er fire om morgenen. Dybt inde i junglen dukker en række forhistoriske templer op på din vej. Du ser hovedtemplet Angkor Wat som en silhuet i den lyserøde solopgang. De mange ældgamle bygninger og skulpturer er tilgroede i mos og lianer, og til sammen danner de verdens største religiøse monument. 

Modtag et tilbud til Cambodia Se alle rejser til Cambodia

Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer-regime, men den fatale fortid er næsten usynlig i dag. Landet blev slettet fra verdenskortet og siden anerkendt på ny. Her kan du udforske et land, som er langt mindre turistet end nabolandene Vietnam og Thailand. Cambodia er lig med autentisk kultur, en særlig gæstfrihed og ikke mindst masser af oplevelser. 

Cambodias mange ansigter  

Khmerrigets magiske tempelkompleks Angkor Wat ligger smukt placeret langt ude i den vilde jungle. Tempelbyen er mageløs og helt uden sammenligning, men Cambodia har også meget andet at byde på. Gå ikke glip af en sejltur til de flydende landsbyer på Tonle Sap-søen og gå på opdagelse i paradiset Koh Rong, som er en af Cambodias uspolerede øer med smukke sandstrande. Øen er stadig forholdsvis ukendt, og derfor møder du ikke så mange andre turister. I det 7. århundrede udviklede Khmer-kongerne et rige, der frem til det 14. århundrede bredte sig langt ud over det område, der i dag er kendt som Indokina og Thailand. Hvor Tonle Sap- og Mekong-floderne mødes, ligger landets hovedstad Phnom Penh med guldbelagte templer, imponerende pagoder og et hektisk byliv. I dag kan du opleve Khmer-folkets kultur på de mange spændende museer i Phnom Penh – her kommer du for alvor tæt på historien. Det er oplagt at se hovedstaden fra bagsædet af en cykeltaxa, så du kommer vidt omkring i det kaotiske gadeliv med en lokal chauffør som selskab.

Hvad kan jeg opleve i Cambodia?  

Der venter masser af oplevelser forude! Udforsk Angkor Wats templer på cykel, så du kan opleve tingene i dit eget tempo. Uanset hvor langsomt du cykler, vil synet af de ældgamle templer dog uden tvivl tage pusten fra dig! Herefter kan du tage til Phnom Penh, som huser de berømte og ikke mindst berygtede ’Killing Fields’. Du sætter kursen mod Tatai midt i Koh Kongs jungle og bor ved floden. De fleste vælger at kombinere et besøg i det historiske Cambodia med en badeferie på Thailands hvide sandstrande. På den måde får du oplevet endnu mere af det spændende Sydøstasien – og endda på én og samme rejse. Se vores anbefalede udflugter i Cambodia her

Vejret i Cambodia

Hvornår er det bedst at rejse til Cambodia? Hvornår er der regntid? Er der forskel på vejret fra nord til syd? Hvor finder jeg de mest solrige områder? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret i Cambodia.

Skal du til Cambodia i 2020?

Har du været i Cambodia før, eller er det første gang, du besøger landet? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et glædeligt gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Cambodia har meget at byde på for både par, grupper og solorejsende. Der venter spændende oplevelser for alle, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser og udflugter i landet. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Cambodia, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Cambodia

Vil du til Cambodia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.