Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Cambodia

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Cambodia.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Cambodia.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Siem Reap

Udforsk Angkor templerne på cykel | Siem Reap

Den bedste måde at opleve verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat på, er nok på cykel. Du kører på små stier mellem templerne hvor kun få turister kommer, du mærker vinden i ansigtet og du kommer tæt på naturen.

Fra hotellet kører du til Angkor templerne uden for byen. Herfra starter cykelturen og i løbet af turen besøger du Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her du finder Bayon – det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur. Du ser også det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran.

Cykelturen fortsætter ad små støvede stier til et af områdets smukkeste templer, Ta Prohm. Templet der nærmest er blevet opslugt af junglen og som stort set har været uberørt siden det blev opdaget. 

Cykeldistance: Ca. 20 km
Sværhedsgrad: Middel, fortrinsvis på grusvej og asfalt

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPBIHD1

 

Varighed: 4-4½ time
Afgang: Dagligt kl. 07.30

Voksen fra kr. 823
Barn fra kr. 572

Heldagsudflugt til tempelbyen Angkor | Siem Reap

Klassisk heldagsudflugt til tempelbyen Angkor hvor du kan vælge at udforske de magiske jungletempler med tuk tuk, på el-cykel, i bil eller jeep.

Du hentes på hotellet og sætter kursen mod tempelbyen Angkor, som ligger lidt uden for Siem Reap.
Angkor Thom – den sidste hovedstad i Khmer-imperiet, Sydporten, Bayons 54 tårne og 216 smilende ansigter, Baphuon, Elefantterrassen og det smukke jungletempel Ta Phrom er på formiddagens program.

Efter frokost venter det mest berømte af alle templerne, Angkor Wat. Verdens største religiøse monument der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1992. Tempelkomplekset fra det 12. århundrede De fem tårne symboliserer Merus fem toppe, den lukkede mur repræsenterer bjergene i udkanten af verden og den omgivende voldgrav, havet udenfor.

OBS!Vælg om udflugten skal være med tuk tuk, elektrisk e-cykel, bil eller jeep. 

Bemærk: Transport, entréer, frokost, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPDSBS1

 

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 748
Barn fra kr. 518

Sejltur og flydende landsbyer | Siem Reap

Tag med på en sejltur i traditionel træbåd og besøg en af de flydende landsbyer, der ligger på søen Tonle Sap. 

Denne udflugt er en meget malerisk tur hvor du ser vandbøfler, lotussøer, et rigt fugleliv og hvor du får indsigt i hvordan livet leves på de mange flydende landsbyer i området. Fra august til januar er der oftest også mulighed for at besøge en oversvømmet skov.

OBS! En tur til Tonle Sap er bedst i løbet af månederne med højvande, fra juli til ca. medio februar. Ved lavvande er der risiko for at båden sidder fast og samtidigt bliver afstandene til de flydende landsbyer større.

Bemærk:Transport, bådtur, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPDSMCH

 

Varighed: 4-5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og kl. 13.00

Voksen fra kr. 244
Barn fra kr. 244

Smagen af Cambodia | Siem Reap

Aftentur hvor din tuk tuk chauffør vil tage dig med på en rejse gennem det cambodianske køkken, som bl.a. vil byde på kulinariske godbidder, moderne- og traditionelle cambodianske retter, en afslappet atmosfære samt lokale delikatesser på Bugs Café.

Når din tuk tuk chauffør har hentet dig på hotellet venter der en kulinarisk oplevelse. Du vil blive forkælet af velsmagende godbidder, få smagsprøve på traditioneller cambodianske retter tilføjet et drys moderne kreativitet og stil som vil pirre dine sanser.

Turen byder også på, for os vesterlændinge, mere utraditionelle smagsoplevelser når vejen lægges forbi natmarkedet og Cambodias første insekt-tapas restaurant. Edderkopper, myrer, silkeorme – de er alle populære delikatesser, og insekter er jo blevet kaldt fremtidens mad pga. deres næringsindhold og bæredygtighed. Det er naturligvis frivilligt, men prøv det og velbekomme! 

Aftenen slutter i mere rolige omgivelser hvor hovedretten og desserten nydes på en økologisk gård lidt uden for byen, inden tuk tuk’en kører dig tilbage på hotellet.

Bemærk: Transport, måltider, 1 flaske vand og engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPTSTAC

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 602
Barn fra kr. 602

Phnom Penh

Phnom Penh set fra en tuk tuk | Phnom Penh

Sæt dig til rette i den ventende tuk tuk, som vil tage dig med på en tur gennem denne charmerende hovedstad. 

Byrundturen begynder med et besøg i det buddhistiske tempel Wat Phnom fra 1373. Templet ligger på byens eneste bakke.

Herfra videre Det Kongelige Palads og Sølvpagoden. Paladset er kongens officielle residens, så der er kun adgang til gårdspladsen omkring Sølvpagoden, der er et tempel til Buddha. Pagodens navn kommer af det skinnende gulv, som er lavet af 5.000 sølvfliser. Her finder du også en Buddhastatue i massivt guld, som er prydet med over 9500 diamanter, hvoraf den største er næsten 25 karat, en smaragd-Buddha, masser af smykker, masker og små Buddhaer fra khmerkulturen. National Museet, der er nabo til kongepaladset, er næste stop. Museet er et enestående eksempel på traditionel arkitektur, udelukkende helliget bevaring og udstilling af Khmer-kunst og skulpturer.

OBS! Nationalmuseet, sølvpagoden og Det Kongelige Palads kan lukkes uden forudgående varsel, mens H.M. kongen er i det kongelige palads. 

Bemærk: Privat transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHDPTUK

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og kl. 14.00

Voksen fra kr. 480
Barn fra kr. 480

Dyrepasser for en dag | Phnom Penh

Kom med bag kulisserne og bliver dyrepasser for nogle af Cambodias truede sol- og månebjørne for en dag.

På denne heldagsudflugt besøger du Phnom Penh Tamao Wildlife Rescue Center. En non-profit organisation dedikeret til at arbejde for at beskytte Cambodias truede sol- og månebjørne. Kom med bag kulisserne, vær med til at forberede godbidder til bjørnene og se dem gå på jagt efter den mad du har hjulpet med at gemme i skoven.

Bemærk: Transport, entré, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHFBBCT

Varighed: 8½ time
Afgang: Dagligt kl. 08.30

Udforsk Mekongs øer på to hjul | Phnom Penh

Alle sanser kommer i spil på denne cykeltur, som vil bringe dig til en af Mekong-flodens mange små øer. 

Efter udlevering af cykler sejler du over Tonle Sap-floden for senere at cykle langs bredden af floden. Dette område er hovedsageligt befolket af Cham-folket. Du passerer korianderhaver og små træhuse og måske er der tid til at besøge en pagode i kinesisk stil inden færgen sejler dig til den lille Mekong-ø Koh Otnyahdei. Her spadsere du rundt for at se landskabet og de små landsbysamfund.

Er det skoletid er der stop ved en skole for at høre lidt om Cambodias skolesystem. Ligeledes gøres der stop ved et typisk, moderne Khmer tempel samt et silkevævningshus for at se, hvordan de smukke silketørklæder produceres. Cykelturen tilbage til fastlandet er af en anden rute end udturen.

Cykeldistance: 25 km 
Sværhedsgrad: Let, fortrinsvis på grusvej

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHGRISL

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 488
Barn fra kr. 488

Killing Fields og Tuol Sleng | Phnom Penh

Få et indblik i Khmer Rouge-styrets rædselsregime og shop amok på det russiske marked.

Turen går først til Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror, der herskede for ikke så længe siden under det bestialske Khmer Rouge-styre. Dengang var det tidligere gymnasium fængsel og torturkammer under navnet S-21. Mere end 17.000 mennesker blev slået ihjel her, og kun yderst få af de indsatte overlevede den brutalitet, de Røde Khmerer udøvede på sin egen befolkning i revolutionens navn.

Turen fortsætter lidt ud af byen, hvor de såkaldte Killing Fields ligger. Dette sted blev brugt som henrettelsessted for fangerne fra S-21, og er i dag et vidnesbyrd på det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970´erne. Her er der mulighed for at gå rundt mellem de nu tomme massegrave og de informerende skilte, der meget nøgternt beskriver, hvad der er foregået netop her.

OBS! Denne del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

Udflugten slutter med et besøg på det russiske marked (Psah Tuol Thom Pong), der er et livligt overdækket marked. Her kan du finde antikviteter, sølv- og guldsmykker, ædelstene, silke, kramas (traditionelt cambodiansk klædestykke), sten- og træudskæringer samt T-shirts, cd’er og andre souvenirs.

Bemærk: Transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHDPTOU

 

Varighed: 4½ time
Afgang: Dagligt kl. 07.30

Voksen fra kr. 373
Barn fra kr. 266