Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Cambodia

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Cambodia.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Cambodia.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Siem Reap

Cykeltur til Angkor templerne | Siem Reap

Fra hotellet sættes kursen mod Angkor templerne uden for byen. Først ad mindre stier og derefter på asfaltveje. Målet er verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat. Hele dette tempelkompleks dækker over 200 hektar og er omgivet af en voldgrav. Muren rundt om selve templet er over 5 km lang, og det centrale tårn af i alt fem er 65 m højt. Det siges at over 300.000 arbejdere har bygget dette tempel, som også fungerer som gravmæle for bygherren selv, Suryavarman II. 

Senere fortsætter cykelturen til Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her du finder Bayon – det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur.

Dagens første etape er 10 til 20 km afhængigt af om du ønsker at cykel hele turen eller at lade dig transportere noget af vejen.

Efter frokost (ikke inkl.) venter en lille cykeltur på ca. 18 km i fladt terræn. Ved Angkor Thom ser du det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran. Turen fortsætter gennem det maleriske landskab og et af områdets smukkeste templer, Ta Prohm, der nærmest er blevet opslugt af junglen og som stort set har været uberørt siden det blev opdaget. Er vejret med dig kan dagen afsluttes med at nyde en flot solnedgang over det gamle Khmer-rige.

Cykeldistance: 28-38 km
Sværhedsgrad: Middel, fortrinsvis på grusvej og asfalt

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPBIFD1

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.030
Barn fra kr. 722

Sejltur og flydende landsbyer | Siem Reap

Tag med på en sejltur i traditionel træbåd til landsbyen May Chrey, der ligger på søen Tonle Sap. May Chrey består af 250 flydende huse og har fået sit navn fra landsbyens pagode af samme navn (der betyder stort og helligt figentræ). May Chrey pagoden ligger på en lille bakke på ved bredden af søen. Det er en meget malerisk tur hvor du ser vandbøfler, lotussøer, et rigt fugleliv og hvor du får indsigt i hvordan livet leves på de mange flydende landsbyer i området. Fra august til januar er der oftest også mulighed for at besøge en oversvømmet skov.

OBS! En tur til Tonle Sap er bedst i løbet af månederne med højvande, fra juli til ca. medio februar. Ved lavvande er der risiko for at båden sidder fast og samtidigt bliver afstandene til de flydende landsbyer større.

Bemærk: Privat transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPDSMCH

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 281
Barn fra kr. 204

Udforsk Siem Reap på ATV | Siem Reap

Denne 45 kilometers tur tager dig med til nogle af de uberørte landområder omkring Siem Reap. Turen går gennem traditionelle landsbyer, langs floden og forbi jungleomkranset ruiner fra en svunden tid. Turen er for alle. Så uanset om du er øvet eller nybegynder, eller blot ønsker at sidde bagpå, er det er en unik og sjov måde at opleve dagligdagen og livet i et af Cambodias landområder. 

Bemærk: Privat transport, evt. entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: REPDSQU3

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 595
Barn fra kr. 425

Phnom Penh

Killing Fields og Tuol Sleng | Phnom Penh

Turen går først til Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror, der herskede for ikke så længe siden under det bestialske Khmer Rouge-styre. Dengang var det tidligere gymnasium fængsel og torturkammer under navnet S-21. Mere end 17.000 mennesker blev slået ihjel her, og kun yderst få af de indsatte overlevede den brutalitet, de Røde Khmerer udøvede på sin egen befolkning i revolutionens navn. Turen fortsætter lidt ud af byen, hvor de såkaldte Killing Fields ligger. Dette sted blev brugt som henrettelsessted for fangerne fra S-21, og er i dag et vidnesbyrd på det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970´erne. Her er der mulighed for at gå rundt mellem de nu tomme massegrave og de informerende skilte, der meget nøgternt beskriver, hvad der er foregået netop her.

OBS! Denne del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

Udflugten slutter med et besøg på det russiske marked (Psah Tuol Thom Pong), der er et livligt udendørs marked. Her kan du finde antikviteter, sølv- og guldsmykker, ædelstene, silke, kramas (traditionelt cambodiansk klædestykke), sten- og træudskæringer samt T-shirts, cd’er og andre souvenirs.

Bemærk: Privat transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHDPTOU

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.00

Voksen fra kr. 356
Barn fra kr. 254

Phnom Penh set fra en cykeltaxi | Phnom Penh

Sæt dig til rette i den ventende cykeltaxi, som vil tage dig med på en tur gennem denne charmerende hovedstad. Rundvisningen begynder med et besøg i det buddhistiske tempel Wat Phnom fra 1373. Herfra videre Det Kongelige Palads og Sølvpagoden. Paladset er kongens officielle residens, så der er kun adgang til gårdspladsen omkring Sølvpagoden, der er et tempel til Buddha. Pagodens navn kommer af det skinnende gulv, som er lavet af 5.000 sølvfliser. Her finder du også en Buddhastatue i massivt guld, som er prydet med over 9500 diamanter, hvoraf den største er næsten 25 karat, en smaragd-Buddha, masser af smykker, masker og små Buddhaer fra khmerkulturen. National Museet, der er nabo til kongepaladset, er næste stop. Museet er et enestående eksempel på traditionel arkitektur, udelukkende helliget bevaring og udstilling af Khmer-kunst og skulpturer.


OBS! Nationalmuseet, sølvpagoden og Det Kongelige Palads kan lukkes uden forudgående varsel, mens H.M. kongen er i det kongelige palads. 

Bemærk: Privat transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHDPCYC


Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 340
Barn fra kr. 238

Udforsk Mekongs øer på to hjul | Phnom Penh

Efter udlevering af cykler sejler du over Tonle Sap-floden for senere at cykle langs bredden af floden. Dette område er hovedsageligt befolket af Cham-folket. Du passerer korianderhaver og små træhuse og måske er der tid til at besøge en pagode i kinesisk stil inden færgen sejler dig til den lille Mekong-ø Koh Otnyahdei. Her spadsere du rundt for at se landskabet og de små landsbysamfund. Er det skoletid er der stop ved en skole for at høre lidt om Cambodias skolesystem. Ligeledes gøres der stop ved et typisk, moderne Khmer tempel samt et silkevævningshus for at se, hvordan de smukke silketørklæder produceres. Cykelturen tilbage til fastlandet er af en anden rute end udturen. 

Cykeldistance: 25 km 
Sværhedsgrad: Let, fortrinsvis på grusvej

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHGRISL

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 502
Barn fra kr. 356