Tempeleventyr, oplevelser på Mekong og strandferie

Cambodia - Phnom Penh, Siem Reap, Hoi An
 • Oplev Phnom Penh fra sædet af en cykeltaxi
 • Cykeltur til nogle af Mekong-flodens små øer
 • Udflugt til Angkor Wat og sejltur på Tonle Sap-søen   
 • Den gamle bydel i Hoi An

Rejs til Cambodia og oplev landets spændende historie og kultur. Nyd det storslåede tempelkompleks Angkor Wat efterfulgt af strandferie ved Hoi An i det centrale Vietnam

Dette eventyr starter med nogle dage i hovedstaden Phnom Penh, hvor du oplever krigshistorie, guldbelagte templer og prangende pagoder langs byens brede boulevarder fra sædet af en cykeltaxi.

Cykeltur til øer på Mekong-floden

På rundrejsen får du også mulighed for udforske nogle af Mekong-flodens øer på en skøn cykeltur, inden du sætter kursen mod Siem Reap, til en af turens absolutte højdepunkter – Khmerrigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. 

Oplev fiskersamfundet på Tonle Sap Søen

Turen til Siem Reap går gennem det frodige, grønne landskab med flere stop og sightseeing undervejs. Ud over en heldagstur hvor du udforsker den imponerende ruinbyen Angkor, skal du også på en skøn sejltur og besøge et af de mange fiskersamfund på Tonle Sap Søen.

Hoi An - en by med strand og historie

Eventyret slutter ved det charmerende fiskerleje Hoi An i det centrale Vietnam. Denne historiske, farverige by byder på nogle af landet ældste og bedst bevarede huse, lokale markeder, gode restauranter, lange sandstrande, en hyggelig gammel bydel. Alt sammen  skal selvfølgelig opleves på skønne udflugter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Cambodia

Phnom Penh, Siem Reap, Hoi An

16 dage

fra kr. 15.395

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Phnom Pehn Siem Reap

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Siem Reap Hoi An

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Rundrejse - 6 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Cambodia, Rundrejse

3-stjernede hoteller i Cambodia

Nætter  By/sted  Hotel
 Phnom Penh  Villa Langka Boutique Hotel
3  Siem Reap  Damrei Angkor Hotel
7  Hoi An  Valgte hotel

Ønsker I at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere hotellerne i Cambodia mod et tillæg på ca. kr. 1.200 pr. person.

4-stjernede hoteller i Cambodia

Nætter  By/sted  Hotel
3  Phnom Penh  Aquarius Hotel Urban Resortl
3  Siem Reap Angkor Village Resort
7  Hoi An  Valgte hotel
 

 

Læs mere her

Hoi An - 7 nætter

Belle Maison Hadana The Beach - Little Boutique Hotel & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Belle Maison Hadana

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Belle Maison Hadana er et populært hotel beliggende ca. 700 meter fra Hoi An’s gamle bydel. Hotellet er elegant opført i en blanding af lokal charme, naturmaterialer samt moderne og smagfuld indretning.

Her er et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller. Derudover findes her en restaurant, bar og poolbar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler, og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach. 

De 95 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet og holdt i varme neutrale farver. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt balkon med udsigt til enten byen eller poolområdet. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Belle Maison Hadana The Beach - Little Boutique Hotel & Spa La Siesta Resort & Spa
Se kort

The Beach - Little Boutique Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Beach Little Boutique Hotel & Spa er beliggende direkte ud til Cua Dai Beach ca. 5 km fra Hoi An’s charmerende gamle bydel. Et populært hotel for hele familien, der mellem udflugter og sightseeing kan slappe af ved poolen eller på stranden.

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, lobby lounge, souvenirbutik, fitnesscenter samt Spa & Wellness område. Ligeledes er det muligt at leje cykler på hotellet og der tilbydes gratis transport til Hoi An’s gamle bydel.

Det 106 rummelige værelser og suiter er smagfuldt indrette med en fusion af traditionel vietnamesisk arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA
 
Læs mere her
The Beach - Little Boutique Hotel & Spa La Siesta Resort & Spa Hoi An Beach Resort
Se kort

La Siesta Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

La Siesta Resort er et smuk førsteklasses boutiquehotel, der kombinerer orientalsk charme og stil i moderne og smagfuld indretning på fornemmeste vis. Et virkeligt lækkert resort med en afslappet atmosfære, hvor du kan koble af oven på dagens gøremål.

Hotellet ligger i udkanten af Hoi Ans gamle bydel omkranset af charmerende gamle byhuse, små gader, hyggelige tehuse.

Her er to hyggelige poolområder – en ferskvands- og en saltvandspool samt børnepool. Ved begge poolområder findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter, bar, pianobar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af japanske postcykler og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach Resort, som La Siesta samarbejder med. 

De 107 værelser og villaer er alle smagfuldt indrettet med respekt for de historiske omgivelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Deluxe window værelserne har ikke balkon/terrasse. Alle andre værelseskategorier har enten terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder ti forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
La Siesta Resort & Spa Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An
Se kort

Hoi An Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Beach Resort er beliggende på en smal tange med stranden på den ene side og floden på den anden side. Et skønt strandresort for hele familien, som ønsker at bo ved stranden men samtidig tæt på byen og den gamle bydel.

Resortet byder på to poolområder med swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder ligeledes forskellige vandsportsaktiviteter, cykelleje, billard, beachvolley og gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel.  

Hoi An Beach Resort består af 121 smagfulde og hyggeligt indrettede værelser med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Four Seasons Resort The Nam Hai

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Phnom Penh
Dag 2
Phnom Penh
Dag 3
Phnom Penh
Dag 4
Phnom Penh
Dag 5
Siem Reap
Dag 6
Siem Reap
Dag 7
Siem Reap
Dag 8
Hoi An
Dag 9 - 13
Hoi An
Dag 14 - 15
Hoi An - Danmark

Dag 1

Danmark - Phnom Penh

Afrejse fra Danmark

Læs mere

Dag 2

Phnom Penh

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Cambodia og transport til hotellet

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre jer til hotellet. 

Phnom Penh blev engang betragtet som en af de smukkest i Orienten, og på trods af sin turbulente historie, har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 

Dagen er til afslapning og egne oplevelser. Om aften er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her slæber folk rundt med kurve og kasser for at sælge, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan fx nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker I at spise her en af dagene, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 3

Phnom Penh

Phnom Penh set fra en cykeltaxi (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad tages der for alvor hul på turens oplevelser. 

Sæt jer til rette i den ventende cykeltaxi, som vil tage jer med på en tur gennem den charmerende hovedstad. Rundvisningen begynder med et besøg i det buddhistiske tempel Wat Phnom fra 1373. Herfra videre til Det Kongelige Palads og Sølvpagoden. 

Paladset er kongens officielle residens, så der er kun adgang til gårdspladsen omkring Sølvpagoden, der er et tempel til Buddha. Pagodens navn kommer af det skinnende gulv, som er lavet af 5.000 sølvfliser. Her finder I også en Buddhastatue i massivt guld, som er prydet med over 9500 diamanter, hvoraf den største er næsten 25 karat, en smaragd-Buddha, masser af smykker, masker og små Buddhaer fra khmerkulturen. 

National Museet, der er nabo til kongepaladset, er næste stop. Museet er et enestående eksempel på traditionel arkitektur, udelukkende helliget bevaring og udstilling af Khmer-kunst og skulpturer.
Tilbage på hoteller er eftermiddagen til egne oplevelser. Tag evt. med på vores udflugt til Killing Fields og Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror, der herskede for ikke så længe siden under det bestialske Khmer Rouge-styre. 

 
Læs mere

Dag 4

Phnom Penh

Udforsk Mekong-flodens øer på to hjul (M)

Denne formiddag venter endnu en spændende og anderledes udflugt til nogle af Mekong-flodens små øer. 

Efter udlevering af cykler sejler I over Tonle Sap-floden for senere at cykle langs flodbredden. Dette område er hovedsageligt befolket af Cham-folket. I passerer korianderhaver og små træhuse og måske er der tid til at besøge en pagode i kinesisk stil inden færgen sejler jer til den lille Mekong-ø Koh Otnyahdei. Her spadsere I rundt for at se landskabet og de små landsbysamfund. Er det skoletid inkluderer turen også et stop ved en skole for at høre lidt om Cambodias skolesystem. Ligeledes gøres der stop ved et typisk, moderne Khmer tempel samt en silkevæver for at se, hvordan de smukke farvestrålende silketørklæder produceres. Cykelturen tilbage til fastlandet er af en anden rute end udturen. I alt cykles der ca. 25 km i et let terræn og fortrinsvis på grusvej.

Eftermiddagen er til afslapning og egne oplevelser. 

 
Læs mere

Dag 5

Siem Reap

Gennem Cambodias smukke landskab til Siem Reap (M, F)

I dag sættes kursen mod Siem Reap. Vi har valgt at inkludere turen over land så I for alvor kan nyde Cambodias landområder og smukke landskab. Undervejs vil der være mulighed for at besøge ”Spiderville” – eller Sukon som er byens rigtige navn. Byen er nemlig blevet verdenskendt for sit marked, hvor der serveres friturestegte behårede edderkopper og andre insekter, som I naturligvis kan smage. Ønsker I lidt mindre eksotiske smagsprøver, kan I nøjes med at smage på nogle af de lokal frugter.

Efter en knap så eksotisk frokost besøges en af de mange små landsbyer som ligger på vejen. Her bliver der mulighed for at møde lokalbefolkningen og høre om dagligdagen og livet på landet.

Der er ankomst til hotellet i Siem Reap sidst på eftermiddagen. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred danner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

 
Læs mere

Dag 6

Siem Reap

Udforskning af Khmer-rigets gamle hovedstad Angkor Wat (M, F)

I dag venter en af turens helt store højdepunkter. Nemlig templerne ved Angkor Wat. Angkor Wat er fællesbetegnelsen for hele det enorme område, der engang var khmerernes hovedstad, kaldet Angkor. Khmererne havde sin storhedstid mellem det 7. og 13. århundrede, hvor deres rige på et tidspunkt strakte sig fra det sydlige Vietnam ved Mekong-deltaet, gennem Laos til det nordlige Thailand ved Myanmars (Burmas) grænse, og det meste af den malaysiske halvø. I det 11. århundrede havde Angkor over en mio. indbyggere – større end nogen anden by på den tid, som blev kronet med opførelsen af Angkor Wat, og kort efter Angkor Thom.

Første stop er ved Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her I finder Bayon – det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur.

Senere ser I det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran, der vender ud mod den store plads, der blev brugt til processioner og fejring af religiøse højtider.

Efter frokost kører I til templerne Ta Prohm. Da franskmændene opdagede Angkor riget, var det indhyllet i ufremkommelig jungle, og i løbet af de hundrede år, som er gået siden, er alle templerne nu tilgængelige. Ta Prohm er delvist indkapslet i rødderne fra banyan- og kapoktræer, hvor templet således kun holdes sammen af de mange rødder, hvis træer til gengæld klamrer sig til de enorme stenblokke. Sådan kunne de første ekspeditioner have fundet templerne – i hvert fald er det en oplevelse af en anden verden. 

Sidste stop på dagen udflugt er ved verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat. Hele dette tempelkompleks dækker over 200 hektar og er omgivet af en voldgrav. Muren rundt om selve templet er over 5 km lang, og det centrale tårn af i alt fem er 65 m. højt. Det siges at over 300.000 arbejdere har bygget dette tempel, som også fungerer som gravmæle for bygherren selv, Suryavarman II. 

Er vejret med jer kan I slutte dagen med at nyde en flot solnedgang over det gamle Khmer-rige.

 
Læs mere

Dag 7

Siem Reap

Sejltur og fiskersamfund på Tonle Sap-søen (M)

Efter morgenmad på hotellet kører I til Tonle Sap-søen, der med sine flydende landsbyer er et luftigt og kærkomment afbræk til de mange templer. Her sejler I rundt og kommer tæt på den unikke levevis hos de lokale beboere, der lever på og af Sydøstasiens største sø. I vil opleve lokalbefolkningen, smukke naturscenerier med vandbøfler, lotusblomster og et rigt fugleliv. Under regntiden stiger vandstanden fra 2 til 10 meter og forstørrer således overfladen adskillige gange, hvilket bringer liv til enorme mængder af fisk og skaldyr samt mulighed for at overrisle de mange rismarker i hele regionen.

Eftermiddagen er til afslapning og eventyr på egen hånd. Slap af ved hotellets swimmingpool, gå en tur i byens gader, lej en cykel eller få en gang massage.

 
Læs mere

Dag 8

Hoi An

Fly til Vietnam og transport til Hoi An (M)

Efter morgenmad på hotellet kører I, i lufthavnen og flyver til Danang i Vietnam. Herfra kører I til den charmerende fiskerlandsby Hoi An.

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Byen var i det 16. til 18. århundrede et vigtigt handelscentrum i Sydøstasien, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. Købmænd fra forskellige kulturer slog sig ned og byggede huse, og det resulterede i en unik arkitektonisk stil med vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler, der er indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

Efter check-in på hotellet er resten af dagene til fri disposition. Gå fx en tur i den gamle bydel hvor I bl.a. finder et farverigt lokalt marked, skræddere, den gamle købmandsgård, den 400 år gamle japanske bro, hyggelige caféer og gode restauranter.

 
Læs mere

Dag 9 - 13

Hoi An

Oplevelser og eventyr på egen hånd (M)

Oven på nogle begivenhedsrige dage, er de næste par dage afsat til, at I rigtigt kan fordøje de mange nye og spændende indtryk. 

Vælg selv om I ønsker at bo ved den gamle bydel eller ved stranden og Det Sydkinesiske Hav.

Det er nemt at finde rundt i byen, hvor I kan gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyde en kop te eller kaffe i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder I også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser.

I kan også leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger ca. 5 km fra byen. I kan selvfølgelig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler I derud, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælehuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan I nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet. 

 
Læs mere

Dag 14 - 15

Hoi An - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

I dag er der tid til af få gjort de sidste indkøb og at få den sidste sol, for omkring aftenstid er der transport til lufthavnen i Danang, hvor hjemrejsen for alvor kan begynde. Ønsker I at forlænge rejsen med nogle dage i Ho Chi Minh City eller et helt andet sted er dette også en mulighed.

Dag 15 Ankomst til Danmark

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Nicoline, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.