Cambodias højdepunkter og Saigon

Cambodia - Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City

 • Cykeltur ved tempelkomplekset Angkor Wat
 • Fiskersamfundet på Tonle Sap søen 
 • Phnom Penhs pagoder og templer 
 • Landsbysamfund på nogle af Mekongs små øer
 • Vietnams største by – Saigon 
 

Rundrejse til Cambodia og Vietnam som bl.a. byder på tempelkomplekset Angkor Wat, sejltur på Tonle Sap søen, templer og pagoder i Phnom Penh og storbyen Saigon i Vietnam

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik og omgivet tæt jungle og tilgroet af rødder, lianer og buske.

Udforsk de mystiske templer på en klassisk udflugt eller på cykel og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Turen fortsætter til hovedstaden Phnom Penh, som byder på krigshistorie, guldbelagte templer og prangende pagoder langs byens brede boulevarder. Se evt. det hele fra en cykeltaxi eller udforsk landsbysamfundet på nogle af Mekongs øer på en skøn cykeltur. 

Fra Cambodia sættes kursen mod Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag. Den spændende og interessante storby er en blanding af fortid og nutid og stort og småt. Moderne højhuse står side om side med små huse og bygninger fra den franske kolonitid, her er alt fra modebutikker til lokale markeder, samt dyre gourmet restauranter, hyggelige caféer og billige gadekøkkener. Livet leves på gaden og byens parker, der summer af liv. Noget I ved selvsyn kan opleve på en aftentur bag på en Vespa-scooter, til små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender. Måske kan en udflugt til Mekong-deltaet eller Chu Chi tunnellerne også friste?

Forlæng evt. eventyret med nogle dage på tropeøen Phu Quoc, der byder på tæt tropisk jungle og et fantastisk paradis med skønne strande og masser af gode lokale spisesteder og restauranter. 

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Cambodia

Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City

7 nætter / 10 dage

fra kr. 14.165

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Phnom Pehn Ho Chi Minh City

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Cambodia,

Undervejs bor du på nedenstående hoteller på rundrejsen:

 • Siem Reap – Tanei Resort & Spa
 • Phnom Penh – Double Leaf Boutique
 • Ho Chi Minh City – Sanouva Hotel 

Ønsker du at bo lidt bedre er der mulighed for at opgradere til flg. mod et tillæg:

 • Siem Reap – Angkor Village Resort
 • Phnom Penh – Aquarius Hotel
 • Ho Chi Minh City – Majestic Saigon Hotel 
 
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3 - 4
Siem Reap
Dag 5
Phnom Penh
Dag 6
Phnom Penh
Dag 7
Ho Chi Minh City
Dag 8
Ho Chi Minh City
Dag 9 - 10
Ho Chi Minh City

Dag 1 - 2

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

I flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

 
Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad


Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Siem Reap

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på en af vores spændende udflugter til tempelkomplekset Angkor Wat og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Fx en skøn cykeltur omkring Angkor templerne uden for byen. Dagens cykeldistance er 28-38 km. Sværhedsgrad: Middel, fortrinsvis på grusvej og asfalt. 

Og en sejltur i traditionel træbåd til landsbyen May Chrey, der ligger på søen Tonle Sap. 

Se evt. den fulde beskrivelse af udflugterne på vores hjemmeside under ”udflugter”.

 
Læs mere

Dag 5

Phnom Penh

Flytransport til Phnom Penh og tilkøb af udflugt eller tid på egen hånd (M)

I dag sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh. En flyvetur på lidt under en time.

Ved ankomst til Phnom Penh bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Byen blev engang betragtet som en af de smukkest i Orienten, og på trods af sin turbulente historie, har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 

Dagen er til egne oplevelser. Tag evt. med på vores udflugt ”Phnom Penh set fra en cykeltaxi” til nogle af byens største og mest interessante seværdigheder. 

Om aften er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her slæber folk rundt med kurve og kasser for at sælge, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan fx nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker du at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 6

Phnom Penh

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på vores udflugt ”Udforsk Mekong øer på to hjul”. En fire timers let cykeltur som tager dig med et af de små landsbysamfund på en af Mekong-flodens små øer. 

Tilbage på hotellet er resten af dagen til egne oplevelser. Ønsker du at stifte bekendtskab med den mere dystre side af landets historie, er der mulighed for at tage med på udflugten ”Killing Fields og Tuol Sleng”. Udflugten byder på et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og regime. 

Den første del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

 
Læs mere

Dag 7

Ho Chi Minh City

Flytransport til Vietnams største byrundtur (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til Cambodia til fordel for Vietnams største by, Saigon – eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag. 

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh, som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Ved ankomst til Saigon bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Dagen er til egne oplevelser. Tilmeld dig evt. vores udflugt ”Halvdagstur i Ho Chi Minh City” som bl.a. tager dig med til Chinatown, det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam, Ben Than markedet og krigsmuseet. 

 
Læs mere

Dag 8

Ho Chi Minh City

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Endnu en dag hvor du kan tage med på en af vores spændende udflugter, eller du kan søge dit helt eget eventyr.

Nyd livet og stemningen i storbyen eller tag med på med på en udflugt til de berømte Cu Chi tunneller eller en heldagstur til det frodige Mekong-deltag.

Om aftenen kan det varmt anbefales at tage med på vores Vespa tur hvor du vil opleve ”det rigtige” Saigon. Sæt dig til rette bag Vespaen og din chauffør vil bringe dig til steder som turister nærmest ikke kender. 

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Ho Chi Minh City

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenir, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Ønsker du at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt. Tag fx nogle dage til tropeøen Phu Quoc, som ligger kun en times flyvning fra Saigon.

Dag 10 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser