Cambodias højdepunkter og strandferie i Vietnam

Cambodia - Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City
 • Cykeltur ved Angkor Wat 
 • Sejltur på Tonle Sap søen 
 • Phnom Penhs pagoder og templer 
 • Vietnams største by – Saigon 
 • Strandferie i Vietnam
 

Rundrejse til Cambodia og Vietnam som bl.a. byder på tempelkomplekset Angkor Wat, sejltur på Tonle Sap søen, templer og pagoder i Phnom Penh samt storbyen Saigon og strandferie i Vietnam

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik og omgivet tæt jungle og tilgroet af rødder, lianer og buske.

Udforsk de mystiske templer på en klassisk udflugt eller på cykel og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Turen fortsætter til hovedstaden Phnom Penh, som byder på krigshistorie, guldbelagte templer og prangende pagoder langs byens brede boulevarder. Se evt. det hele fra en cykeltaxi eller udforsk landsbysamfundet på nogle af Mekongs øer på en skøn cykeltur. 

Vietnam (rejser fra oktober til april)

Fra Cambodia sættes kursen mod Vietnam. Første stop er i Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag. Den spændende og interessante storby er en blanding af fortid og nutid og stort og småt. Moderne højhuse står side om side med små huse og bygninger fra den franske kolonitid, her er alt fra modebutikker til lokale markeder, samt dyre gourmet restauranter, hyggelige caféer og billige gadekøkkener. Livet leves på gaden og byens parker, der summer af liv. Noget I ved selvsyn kan opleve på en aftentur bag på en Vespa-scooter, til små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender. Måske kan en udflugt til Mekong-deltaet eller Chu Chi tunnellerne også friste?

Herefter står den på daseferie ved en af Vietnams skønne strande. Nyd evt. dagene på tropeøen Phu Quoc, der byder på tæt tropisk jungle og et fantastisk paradis med skønne strande og masser af gode lokale spisesteder og restauranter. Eller sæt kursen mod strandbyerne Phan Thiet og Mui Ne der er beliggende på ca. fire timers kørsel fra Saigon. 

Vietnam (rejser fra maj til september)

Rejser du i sommerperioden anbefaler vi, pga. regntid i det sydlige Vietnam, at rejsen slutter i det centrale Vietnam ved stranden i den lille hyggelige fiskerby Hoi An, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Tiden i Hoi An er til egne eventyr eller der er mulighed for at tage med på nogle af vores udflugter. Der flyves direkte fra Cambodia til Danang ca. 30 km fra Hoi An og rejsen slutter derfor med et par dage i Saigon inden den endelige hjemrejse.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Cambodia

Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City

13 nætter / 15 dage

fra kr. 14.535

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Phnom Pehn Ho Chi Minh City

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Rundrejse - 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Cambodia, Rundrejse

Undervejs bor du på nedenstående hoteller på rundrejsen:

Nætter  By/Sted  Hotel
3  Siem Reap  Damrei Angkor Hotel
2  Phnom Penh  Vill Langka Boutique
2  Ho Chi Minh City  Sanouva Hotel
6  Strandferie i Vietnam  Valgte hotel og destination 

Ønsker du at bo lidt bedre er der mulighed for at opgradere til flg. mod et tillæg:

Nætter  By/Sted  Hotel
3  Siem Reap  Angkor Village Resort
2  Phnom Penh  Aquarius Hotel
2  Ho Chi Minh City  Majestic Saigon Hotel
6  Strandferie i Vietnam  Valgte hotel og destination

OBS!

Oktober til april
Rejser du i perioden oktober til april, kan du vælge om strandferien i Vietnam enten skal være på tropeøen Phu Quoc eller i Phan Thiet/Mui Ne, som ligger på fastlandet ca. fire timers kørsel fra Ho Chi Minh City.

Maj til september
Rejser du i perioden maj til september anbefaler vi, pga. regntid i det sydlige Vietnam, at strandopholdet er ved stranden i den lille hyggelige fiskerby Hoi An, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Der flyves direkte fra Cambodia til Danang ca. 30 km fra Hoi An. Rejsen slutter derfor med et par dage i Ho Chi Minh city inden den endelig hjemrejse.

 


 
Læs mere her

Phu Quoc - 6 nætter

Pandanus Resort Bamboo Village Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Pandanus Resort

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Flot resort som ligger nord for Phan Thiet med direkte adgang til Mui Ne stranden. Resortet inviterer til ren afslapning og forkælelse i de smukke og farverige omgivelser.

Alle 134 værelser, suites og bungalows har aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer og balkon/terasse. Resortet har mange faciliteter såsom swimming pool, jacuzzi, spa, sauna, dampbad, massage, skønhedssalon, fitnesscenter, tennisbaner, restaurant, bar, lounge, café, roomservice, souvernirshop og valutaveksling.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Pandanus Resort Bamboo Village Beach Resort Sea Sense Resort
Se kort

Bamboo Village Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Dette hyggelige lille resort er beliggende i Mui Ne området direkte ud til en privat strand med liggestole og parasoller. Der er ca. 100 meter til lokalt centrum og ca. 15 km til Phan Thiet. Her kan du slappe af under de mange palmer

Her er to poolområder med liggestole og parasoller. Den ene ligger ned til strandbaren og med direkte adgang til den fine sandstrand, mens den anden ligger omkranset af den tropiske have. Derudover findes her restaurant, bar, billard, kiosk, Spa & Wellness samt fitness center og yoga. 

De 147 værelser og bungalows ligger fordelt i en tropisk have med små stisystemer, skyggefulde palmer, blomster, træer og buske samt små bassiner med åkander.

Alle værelser er enkelt og elegant indrettet og holdt i lyse farver, og med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv, safetyboks samt terrasse eller balkon. Resortet tilbyder tre værelsestyper som ligger i hovedbygningen og tre typer bungalows som ligger i haven eller med front mod stranden (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Bamboo Village Beach Resort Sea Sense Resort Mia Resort
Se kort

Sea Sense Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Sea Sense Resort er et populært strandhotel beliggende i tropiske og rolige omgivelser ved Ong Lang stranden på Phu Quocs vestkyst.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture.

De 56 værelserne ligger fordelt i hotelbygningen eller i små hyggelige bungalows med to eller tre værelser i hver. Nogle har direkte havudsigt mens andre har begrænset havudsigt. Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne asiatisk stil og indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Sea Sense Resort Mia Resort Mango Bay Resort
Se kort

Mia Resort

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Mia Resort er et virkeligt charmerende og skønt lille boutique resort beliggende direkte ned til Mui Ne stranden. Denne lille oase er indbegrebet af et ægte strandresort, med åbne bygninger opført i et skønt mix af naturmaterialer og med stråtag. Hele herligheden omkranses af en velplejet grøn og frodig have med høje palmetræer og små stier.

Oven på dagens oplevelser eller efter en dag ved poolen og stranden kan du forkæle krop og sjæl i hotellets spaafdeling og smagsløgene i hotellets restaurant. Her byder kokken både på traditionelle og nyskabende retter fra det vietnamesiske og internationale køkken, som hovedsageligt er tilberedt af lokale råvarer. 

De 31 værelser og bungalows er smagfuldt indrettet og holdt i lyse farver. Alle med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv, safetyboks samt terrasse eller balkon. Resortet tilbyder to værelsestyper som ligger i hovedbygningen og tre typer bungalows som ligger i haven eller med front mod stranden (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: Boutique resort

 
Læs mere her
Mia Resort Mango Bay Resort La Veranda Resort
Se kort

Mango Bay Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Mango Bay ligger i en lille isoleret bugt på Phu Quocs østkyst, væk fra forstyrrende elementer som fx tv, aircondition og swimmingpool, som er skiftet ud til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp. Her er ejernes passion for naturen og miljøet i fokus, så har du brug for at komme helt ned i gear, er Mango Bay helt sikkert det rigtige sted.

Hotellet er beliggende på en 10 hektar stor grund med tilhørende sandstrand. Her er en hyggelig restaurant som, ud over et varieret menukort, altid har friskfanget fisk og skalddyr på menuen.

Derudover er her et spaområde og der tilbydes snorkelture, yoga timer, tai chi samt kokkeskole og der er mulighed for at leje kanoer, at spille badminton, volleyball og petanque. 

De 44 rustikke værelser og bungalows er hyggeligt og smagfuldt indrettet i naturmaterialer i pagt med naturen og omgivelserne. Alle værelser indeholder fx loftvifte, kaffe-/te faciliteter, safetyboks og veranda. Nogle værelser deler en stor veranda mens andre har privat veranda. Hotellet tilbyder ni forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Mango Bay Resort La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

La Veranda Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

La Veranda Resort er et smukt resort opført i en elegant og smagfuld fransk kolonistil. Hotellet ligger i en flot tropisk have direkte ned til en fin hvid privat sandstrand på Phu Quocs vestkyst. La Verands Resort er et ideelt ferieparadis for hele familien, som ønsker afslapning og forkælelse i smukke omgivelser.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her to restauranter, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolley og badminton eller at låne en cykel. 

La Veranda Resort har 70 elegant indrettede værelser og suiter. Alle med gratis Wi-Fi, aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, iPod docking station, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon med udsigt til haven eller havet. Hotellet tilbyder otte forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk ophold for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. 

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak, små sejlbåde og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille tennis og beachvolley eller at låne en cykel. Alle sportsaktiviteter er gratis mens der er et ekstra gebyr for at deltage i kokkeskolen.

Chen Seas 36 villaer er alle smagfuldt indrette og holdt i vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Alle værelser indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3 - 4
Siem Reap
Dag 5
Phnom Penh
Dag 6
Phnom Penh
Dag 7
Ho Chi Minh City
Dag 8
Ho Chi Minh City
Dag 9 - 14
Strandferie i Vietnam
Dag 15 - 16
Vietnam - København

Dag 1 - 2

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

I flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

 
Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad


Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Siem Reap

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på en af vores spændende udflugter til tempelkomplekset Angkor Wat og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Fx en skøn cykeltur omkring Angkor templerne uden for byen. Dagens cykeldistance er 28-38 km. Sværhedsgrad: Middel, fortrinsvis på grusvej og asfalt. 

Og en sejltur i traditionel træbåd til landsbyen May Chrey, der ligger på søen Tonle Sap. 

Se evt. den fulde beskrivelse af udflugterne på vores hjemmeside under ”udflugter”.

 
Læs mere

Dag 5

Phnom Penh

Flytransport til Phnom Penh og tilkøb af udflugt eller tid på egen hånd (M)

I dag sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh. En flyvetur på lidt under en time.

Ved ankomst til Phnom Penh bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Byen blev engang betragtet som en af de smukkest i Orienten, og på trods af sin turbulente historie, har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 

Dagen er til egne oplevelser. Tag evt. med på vores udflugt ”Phnom Penh set fra en cykeltaxi” til nogle af byens største og mest interessante seværdigheder. 

Om aften er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her slæber folk rundt med kurve og kasser for at sælge, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan fx nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker du at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 6

Phnom Penh

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på vores udflugt ”Udforsk Mekong øer på to hjul”. En fire timers let cykeltur som tager dig med et af de små landsbysamfund på en af Mekong-flodens små øer. 

Tilbage på hotellet er resten af dagen til egne oplevelser. Ønsker du at stifte bekendtskab med den mere dystre side af landets historie, er der mulighed for at tage med på udflugten ”Killing Fields og Tuol Sleng”. Udflugten byder på et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og regime. 

Den første del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

 
Læs mere

Dag 7

Ho Chi Minh City

Flytransport til Vietnams største byrundtur (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til Cambodia til fordel for Vietnams største by, Saigon – eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag. 

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh, som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Ved ankomst til Saigon bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Dagen er til egne oplevelser. Tilmeld dig evt. vores udflugt ”Halvdagstur i Ho Chi Minh City” som bl.a. tager dig med til Chinatown, det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam, Ben Than markedet og krigsmuseet. 

 
Læs mere

Dag 8

Ho Chi Minh City

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Endnu en dag hvor du kan tage med på en af vores spændende udflugter, eller du kan søge dit helt eget eventyr.

Nyd livet og stemningen i storbyen eller tag med på med på en udflugt til de berømte Cu Chi tunneller eller en heldagstur til det frodige Mekong-deltag.

Om aftenen kan det varmt anbefales at tage med på vores Vespa tur hvor du vil opleve ”det rigtige” Saigon. Sæt dig til rette bag Vespaen og din chauffør vil bringe dig til steder som turister nærmest ikke kender. 

 
Læs mere

Dag 9 - 14

Strandferie i Vietnam

Transport til valgte stranddestination (M)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til den valgte stranddestination. Skal I til tropeøen Phu Quoc flyver I direkte fra Saigon. Ved ankomst til Phu Quoc bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Efter check in er resten af opholdet til, at I kan søge jeres helt eget eventyr på denne lille perle.

Skal I til strandende omkring Phan Thiet og Mui Ne ved det Sydkinesiske Hav venter der jer en ca. fem timer køretur. De bedste strande finder I ved Mui Ne som indbyder til en afslappet strandferie. Området er også kendt for sine enorme sandklitter, og lige uden for byen findes også en af landets bedste golfbaner. Efter check in er resten af opholdet på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Vietnam - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Nicoline, Martin, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser