Cambodias højdepunkter og tropeøen Phu Quoc

Cambodia - Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, Phu Quoc
 • Angkors jungletempler og flydende landsbyer
 • Duftende madboder og farverige markeder
 • Oplev Ho Chi Minh City fra bagsædet af en Vespa
 • Hvide palmestrande på tropeøen Phu Quoc 
 
Rundrejse til Cambodia og Vietnam hvor du har god tid til at udforske tempelkomplekset Angkor Wat og gå på opdagelse blandt pagoder, gyldne templer og lokale markeder i Phnom Penh og den vietnamesiske storby Ho Chi Minh City inden rejsen slutter med strandferie på tropeøen Phu Quoc 

Jungletempler og flydende landsbyer

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik beliggende i tæt jungle og tilgroet af rødder, lianer og buske. Udforsk de mystiske templer på en klassisk udflugt eller på cykel og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap Søen.

Pagoder og brede boulevarder

Turen fortsætter til hovedstaden Phnom Penh, som byder på krigshistorie, guldbelagte templer og prangende pagoder langs byens brede boulevarder. Se evt. det hele fra en tuk tuk eller udforsk landsbysamfundet på nogle af Mekongs øer på en skøn cykeltur. 

Fortid og nutid samt stort og småt

Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag, er en spændende og interessante storby med en blanding af fortid og nutid samt stort og småt. Moderne højhuse står side om side med små huse og bygninger fra den franske kolonitid, her er alt fra modebutikker til lokale markeder, samt dyre gourmet restauranter, hyggelige caféer og billige gadekøkkener. Livet leves på gaden og byens parker, der summer af liv. Noget du ved selvsyn kan opleve på en aftentur bag på en Vespa-scooter, til små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender. Måske kan en udflugt til Mekong-deltaet eller Cu Chi tunnellerne også friste?

Daseferie på tropeøen Phu Quoc 

Eventyret slutter ved Phu Quocs hvide palmestrande. Dette tropeparadis er beliggende i øhavet syd for Cambodia. Øen består af tæt, tropisk jungle, skønne hvide palmestrande og masser af lokale spisemuligheder – et fantastisk paradis der indbyder til daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd. 

Din rejse - vores ansvar
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Cambodia

Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, Phu Quoc

16 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Phnom Pehn Ho Chi Minh City

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Ho Chi Minh City Phu Quoc

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Phu Quoc

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, men er endnu et forholdsvist ukendt feriemål. Den er dog så småt ved at blive populær - ikke mindst på grund af øens utallige, kridhvide strande, seværdigheder der pirrer sanserne og udflugtsmuligheder i smuk og utæmmet natur.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Siem Reap - 3 nætter

Damrei Angkor Hotel Angkor Village Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Damrei Angkor Hotel

Beliggenhed: Cambodia, Siem Reap

På Khmer betyder Damrei, Elefant. Elefanten spillede en vigtig rolle i det gamle Khmer-rige og over alt på hotellet vil du støde på figurer af dette prægtige dyr. I receptionen, haven, restauranten, værelset osv.

Saltvandspool og tæt på centrum

Uden for hotellet findes et stort udvalg af restauranter, men der er kun ca. 10 minutters gang eller en 5 minutters tuk tuk tur til centrum og byens populære Pub Street.
Efter en varm dag med sightseeing kan du tage en kølende dukkert i saltvandspoolen, slappe af under parasollen og nyde en køling drink fra poolbaren. Middagen kan du spise i restauranten hvor der serveres retter fra det vestlige, asiatiske og cambodianske køkken. Trænger du til lidt selvforkælelse er der mulighed for at få massage og spabehandlinger i spa & wellness området. 

Værelser med terrasse eller balkon

Alle værelser og suiter er moderne indrettet og holdt i lyse farver. Værelserne er møbleret og udstyret med moderne faciliteter som fx aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørre, værdiboks samt terrasse eller balkon. 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Damrei Angkor Hotel Angkor Village Resort Anantara Angkor Resort & Spa
Se kort

Angkor Village Resort

Beliggenhed: Cambodia, Siem Reap

Kun ca. 5 minutter væk fra Siem Reaps livlige bymidte, finder du denne oase hvor den rolige stemning og de frodige omgivelser for dig helt sikkert til at føle dig meget længere væk.

Sejlende bar og byens længste swimmingpool

Angkor Village Resort er et virkeligt hyggeligt resort hvor bygningerne er spredt ud i en stor botanisk have med masser af høje palmer, grønne buske, smukke eksotiske blomster og en 250 meter lang swimmingpool der snor sig som en stille flod gennem den frodige have. Her kan du nyde en svalende dukkert, slappe af på en solseng ved ”flodens bred” og bestille en kølig drink fra den lille båd, som sejler rundt på ”floden”.

Resortet har to restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af Khmer fine dining og mere vestligt præget retter. Derudover findes her et wellnessområde med sauna og fitness og hvor der tilbydes spabehandlinger.

Himmelsenge og direkte udgang til poolen

Resortets 80 værelser og suiter er holdt i eksklusiv Khmer-stil hvor de fleste har himmelsenge og direkte udgang til poolen. Alle værelser er smagfuldt møbleret og udstyret med moderne faciliteter som fx aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te-faciliteter samt værdiboks og privat terrasse.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Angkor Village Resort Anantara Angkor Resort & Spa Raffles Grand Hotel d’Angkor
Se kort

Anantara Angkor Resort & Spa

Beliggenhed: Cambodia, Siem Reap

Anantara Angkor Resort er et all-suite boutique resort omgivet af frodig have, beliggende i udkanten af Siem Reap. Med kun 10 minutters kørsel til centrum og 15 minutter til det UNESCO-beskyttede Angkor er det et perfekt udgangspunkt for at udforske byen og templerne på cykel, med tuk tuk eller bag på en Vespa.

Økologiske produkter fra lokale landmænd

På Anantara finder du nogle af byens fineste restauranter, hvor høj gastronomi og friske økologiske råvarer, som hovedsageligt stammer fra lokale landmænd, vil glæde dine smagsløg. Vælg mellem fire forskellige restauranter, der serverer alt fra små snacks til en delikat high tea med champagne og gastronomiske retter med inspiration fra det store verdenskøkken.

Hyggelig gårdhave og prisbelønnet spa

Mellem værelsesbygningerne ligger en hyggelig gårdhave med saltvands swimmingpool, som omkranses af grønne træer og buske. Nyd solen og varmen fra liggestolen, eller træk dig tilbage og slap af med en salig spabehandling i Anantaras prisvindende spa, som kan skræddersy behandlingen, så den passer til lige netop dine behov og dit humør.

Gratis minibar og Nespresso kaffemaskine

Anantara Angkor Resort er et all-suite boutique resort med blot 39 suiter, som er elegant indrettet med fin Khmer-silke og inspiration fra Cambodias rige kulturarv i kombination med en række moderne bekvemmeligheder. Der tilbydes butlerservice og alle suiter har teaktræsgulve og tilbyder moderne luksus som in-suite smartphone, Nespresso-maskine, kaffe/te-faciliteter og gratis minibar. Derudover findes her aircondition, tv, telefon, Wi-Fi og værdiboks samt terrasse eller balkon.

Læs mere her
Anantara Angkor Resort & Spa Raffles Grand Hotel d’Angkor
Se kort

Raffles Grand Hotel d’Angkor

Beliggenhed: Cambodia, Siem Reap

Raffles Grand Hotel d’Angkor er i sig selv en kulturel oplevelse, der med sin beliggenhed i den 15 hektar smukt anlagte have, emmer af charme og kolonihistorie fra Cambodias storhedstid i det tidligere Franske Indokina. Hotellet åbnede sine døre første gang i 1932, men historien lever videre efter en omhyggelig restaurering – og en smilende elevatorfører, opererer stolt den originale elevator, som pryder lobbyen.

Udsøgt gastronomi og prisbelønnet forkælelse

Hotellet har fire restauranter og barer, hvor kan nyde god vin, champagne og cocktails og blive forkælet med smagfulde gastronomiske retter fra det eksotiske Khmer- og elegante franske køkken.
Efter en dag med sightseeing kan du slappe af ved hotellets swimmingpool eller nyde luksus og forkælelses i hotellets prisbelønnede Raffles Spa. 

Moderne værelser og historiske artefakter

De 119 rummelige værelser, suiter og villaer er smagfuldt indrettet med cambodianske møbler og historiske artefakter, hvoraf nogle stammer fra dengang hotellet første gang åbnede sine døre i 1932. Alle værelse har en fantastisk udsigt over poolen eller den flotte have og indeholder bl.a. moderne faciliteter som aircondition, loftvifte, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te-faciliteter og værdiboks. Nogle værelser har balkon mens andre har fransk altan.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Phnom Penh - 2 nætter

Tea House Urban Resort Aquarius Hotel & Urban Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Tea House Urban Resort

Beliggenhed: Cambodia, Phnom Penh

Tea House Urban Resort ligger tæt på Phnom Penhs historiske centrum, hvor man bl.a. finder kongepaladset, den kongelige pagode samt floden og det livlige og stilfulde område Street 240 med restauranter og butikker.

 
På værelserne er der fladskærms-tv, minibar, køleskab, aircondition og gratis Wi-Fi.

Hotellets restaurant serverer et udvalg af lokale, cambodjanske og vestlige retter og drinks kan nydes ved pool-baren. Som navnet antyder, har Tea House Urban Resort ladet sig inspirere af teens glæder og gæster kan vælge mellem et stort udvalg af te, der kan nydes i haven og i ”tea loungen”.

Receptionen er åben døgnet rundt og ved udflugtsskranken er personalet er behjælpelig med at arrangere dagsture. Der tilbydes transport til lufthaven.

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere her
Tea House Urban Resort Aquarius Hotel & Urban Resort Villa Langka
Se kort

Aquarius Hotel & Urban Resort

Beliggenhed: Cambodia, Phnom Penh

Floden Tonle Sap og nationalmuseet ligger ca. 800 meter fra hotellet og Phnom Penhs internationale lufthavn ligger 9 km væk.

Samtlige 66 værelser er moderne indrettet og omfatter aircondition, gratis Wi-Fi, minibar, fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter. Alle værelser har eget badeværelse, med toiletartikler og hårtørrer.

Hotellets infinity pool ligger øverst på tagterrassen med udsigt over byen. Her finder man også hotellets restaurant, der serverer et udvalg af asiatiske og vestlige retter. På hotellets vægge udstiller skiftende lokale kunstnere deres billeder.

Gæster kan henvende sig i den døgnåbne reception, for sightseeing, billetbestilling og transport service. Personalet kan også arrangere biludlejning.

Officiel hotelkategori: TBA 

 
Læs mere her
Aquarius Hotel & Urban Resort Villa Langka Raffles Hotel Le Royal
Se kort

Villa Langka

Beliggenhed: Cambodia, Phnom Penh

Værelserne er indrettet i klassisk cambodjansk stil, dog med moderne faciliteter som fladskærms-tv, minibar, sikkerhedsboks, te / kaffe faciliteter og Wi-Fi, som er gratis.

Villa Langka ligger i grønne omgivelser blandt palmer og andre tropiske planter. Du kan slappe af ved poolen eller tage på en udflugt i Phnom Penh, som receptionen står klar til at hjælpe med.

Hotellets restaurant byder på diverse egnsspecialiteter, men også vestlige retter, som kan nydes i restauranten eller på værelset i ro og mag.

Villa Langka ligger centralt i Cambodias hovedstad, Phnom Penh, i gåafstand fra uafhængighedsmonumentet. 

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere her
Villa Langka Raffles Hotel Le Royal Sofitel Phnom Penh
Se kort

Raffles Hotel Le Royal

Beliggenhed: Cambodia, Phnom Penh

Samtlige værelser på hotellet har aircondition, kabel-tv og minibar. De har eget badeværelse med hårtørrer.

 
Hotellets gæster kan tage sig en dukkert i den udendørs swimmingpool, slappe af i en af spaens saunaer eller træne i fitnesscentret. Receptionen har døgnåbent, og der tilbydes roomservice døgnet rundt. Derudover tilbydes der udflugter fra receptionen, så du kan planlægge oplevelserne direkte på hotellet. Der er gratis WiFi på hele hotelområdet.

Raffles Hotel Le Royals restaurant serverer moderne, franske retter og traditionelle Khmer-retter til levende klassisk musik. På Cafe Monivong serveres morgenmaden (continental) og forskellige tema-menuer fra hele verden om aftenen.  

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Raffles Hotel Le Royal Sofitel Phnom Penh
Se kort

Sofitel Phnom Penh

Beliggenhed: Cambodia, Phnom Penh

Hotellet ligger i gåafstand til kongepaladset, shopping og floden og 13 km fra Phnom Penhs internationale lufthavn.

 
Værelserne er indrettet med store vinduer, der giver masser af lyse og en fin udsigt over floden eller byen. værelserne har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks og gratis toiletartikler. Der er gratis internetadgang på hele hotellet.

 
Sofitel Phnom Penh har 5 restauranter, hvor der servereres et bredt udvalg af lokale og internationale gourmetretter og i de 4 barer kan der nydes forfriskende drikkevarer. Slap af ved hotellets swimmingpool og for de aktive er der også mulighed for at træne i Phokeetra Sports Club, der byder på tennis og squashbaner samt et fitness center. I spaen kan man få velgørende kropsbehandlinger.

Der tilbydes 24-timers roomservice og i receptionen er der døgnåbent. Personalet er behjælpelig med at arrangere sightseeingture.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Ho Chi Minh City - 2 nætter

Sanouva Saigon Hotel Eden Star Saigon Hotel & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sanouva Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Sanouva Saigon Hotel ligger i Saigons distrikt 1, tæt ved det berømte Ben Thanh marked og det ligeledes berømte vanddukketeater Golden Dragon Water Puppet Theatre. Du bor, med andre ord, meget centralt i byen i et område med forretninger og forskellige typer af spisesteder.

Hotellet har en restaurant hvor morgenmadsbuffet serveres. 

De 53 værelser er lyst indrettet med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Sanouva Saigon Hotel Eden Star Saigon Hotel & Spa Paragon Saigon Hotel
Se kort

Eden Star Saigon Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Eden Star Hotel er centralt beliggende i Distrikt 1 med masser af forretninger, restauranter og spisesteder lige uden for døren og kun få minutters gang til det populære Ben Thanh Marked.

På 12. etage ligger swimmingpoolen og solterrasse med liggestole samt poolbaren. Derudover byder hotellet på restaurant, bar med udsigt over byen, spaområde og fitnesscenter.

Det 128 værelser og suiter er rummelige og enkelt, men velindrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Eden Star Saigon Hotel & Spa Paragon Saigon Hotel Hotel Majestic
Se kort

Paragon Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Paragon Saigon Hotel er et godt og populært hotel blandt europæiske gæster. Hotellet er centralt beliggende i forhold til byens mange seværdigheder og med masser af restauranter, barer og butikker lige uden for døren.

Her er en lille swimmingpool på tagterrassen hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen – især efter mørkets frembrud når lysene tændes. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, spaområde og fitnesscenter.

De 173 værelser er rummelige og lyst indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellets Classic Room har ikke noget vindue. Alle øvrige værelser har vindue og udsigt over byen. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 
Læs mere her
Paragon Saigon Hotel Hotel Majestic Le Meridien Saigon
Se kort

Hotel Majestic

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Majestic Hotel slog første gang dørene op i 1925. Gennem årene har hotellet gennemgået flere forandringer og moderniseringer med respekt for bygningens historie og den franske kolonistil fra en svunden tid. Hotellet er centralt beliggende ved Saigon River med masser af butikker, restauranter og barer lige uden før døren, og i gåafstand til bl.a. Notre Dame Katedralen og Uafhængigheds Paladset.

Majestic Hotel byder på en hyggelig restaurant, café og tagterrasse med bar og flot udsigt ud over byen og floden. Her findes ligeledes et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, spaområde, fitnesscenter og et Casino.

De store værelser og suiter er, som resten af hotellet, indrettet i elegant fransk kolonistil med et strejf af østens mystik og moderne faciliteter. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Mulighed for værelser med balkon med udsigt over poolområdet, byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Hotel Majestic Le Meridien Saigon
Se kort

Le Meridien Saigon

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Le Meridien Saigon er et stort og flot internationalt luksushotel beliggende med udsigt over Saigon River og i gåafstand til flere af byens store seværdigheder.

Hotellet er smagfuldt indrettet i lyse moderne farver og byder på flere restauranter og barer, spaområde, fitnesscenter og et lille poolområde med saltvandspool hvorfra der er udsigt over storbyen.

Hotellet består af 343 rummelige og smagfuldt indrettede værelser i lyse og moderne farver og stil. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt store panoramavinduer med udsigt over byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Phu Quoc - 6 nætter

Peppercorn Beach Resort Phu Quoc Eco Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Peppercorn Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

I den fredelige nordvestlige del af tropeøen Phu Quoc finder du Peppercorn Beach Resort hvis nærmeste nabo er en lille fiskerlandsby. Et lille familiedrevet strandhotel, som har stor fokus at drive stedet med ansvarlighed og bæredygtighed. Plastik bliver indsamlet og sendt til genbrug, personalet har gode arbejdsforhold og værtsparret donerer årligt en del af overskuddet til fattige landsbyer i det centrale Vietnam.

Straks ved ankomst mærker du den afslappede atmosfære og personalets glæde ved at arbejde her. De taler ikke alle lige godt engelsk, men de har hjertet med.

Peppercorn Beach Resort ligger direkte ned til en fin hvid sandstrand med skyggefulde palmer. Vandet er klart og stranden fin og børnevenlig. Slap af med en god bog og lad batterierne op i en af havens hængekøjer eller havestole. Her findes et åbent køkken hvor kokkene omdanner friske råvarer til rene smagsoplevelser og et hyggeligt poolområde med udsigt over vandet. Derudover tilbydes der dagligt gratis transport til og fra hovedbyen Duong Dong’s bycentrum, gratis udlån af kajak og mountainbike. Mod betaling kan der arrangeres snorkel og dykkerture og udflugter. 

Alle værelser er fordelt i bungalows som ligger i den tropiske have eller ved få meter fra stranden. Alle værelser er store, smagfuldt indrettet og holdt i lyse farver med klinkegulve moderne faciliteter som fx gratis Wi-Fi, aircondition, loftvifte, kaffe-/te faciliteter og møbleret terrasse. Hotellet tilbyder syv forskellige bungalowkategorier, herunder også store familiebungalows.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Peppercorn Beach Resort Phu Quoc Eco Beach Resort Cassia Cottage Resort
Se kort

Phu Quoc Eco Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc Eco Resort ligger ved Ong Lang stranden på Phu Quocs vestkyst med den frodige jungle på den ene side og hvid palmestrand med udsigt over Siam Bugten på den anden. 

Hotellets poolområde med børnepool ligger med udsigt over stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover findes her restaurant, bar og spaområde.

Ligeledes tilbydes der gratis brug af fitnesscenter samt gratis lån af kajak og cykler.

Hotellets deluxe værelser ligger i hotelbygningen og har begrænset havudsigt. Resten af værelserne er fordelt i de hyggelige bungalows rundt i den store have. Nogle med begrænset havudsigt eller udsigt til haven. Alle værelser indeholder fx Wi-Fi, aircondition, satellit-tv, telefon, safetyboks og balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Phu Quoc Eco Beach Resort Cassia Cottage Resort Dusit Princess Moonrise Beach Resort
Se kort

Cassia Cottage Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Cassia Cottage er et virkeligt charmerende boutiquehotel, som ligger ved den populære hvide sandstrand Long Beach og i gåafstand til byliv.

Resortet blev oprindeligt opført som et privat hjem for en lokal erhvervsdrivende som handlede med krydderier. Cassia Cottage er stadig i familiens eje men drives i dag som et hyggeligt boutiquehotel hvor mottoet er: ”du kommer som gæst men vender tilbage som en gammel ven”. Her er en ægte varme og gæstfrihed hvor du for alvor kan komme ned i gear og slappe af med din ynglings drink i en day-bed i haven, ved poolen eller på stranden. 

Her er to lækre poolområder, hvoraf det ene kun er for voksne, og en privat strand med liggestole og parasoller. Og når sulten melder sig kan du nyde en af restaurantens kulinariske retter og udsigten over havet og stranden. Derudover er der mulighed for at bestille en gang selvforkælelse i hotellets spaafdeling og komme ned i gear med yogaklasser på stranden.

Cassia Cottage er stærkt engageret i miljøsager og bruger, så vidt muligt, naturlige og lokale produkter, de opfordre gæster til at genbruge håndklæder og sengetøj, benytter ikke blegemidler, kemikalier eller sprøjtemidler og spildevand genbruges til at vande haven.

På Cassia Cottage kan du vælge at bo i nye og moderne værelser eller i charmerende rustikke bungalows med egen terrasse og udsigt til grønne omgivelser eller havudsigt. De store og moderne værelser ligger i den nyere del af resortet. Her kan du vælge mellem værelser med balkon eller terrasse. Værelser med terrasse har ligeledes privat udendørs bruseniche. 

Fælles for alle værelser og bungalows er, at de er smagfuldt indrettet og som minimum indeholder gratis Wi-Fi, airconditions, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter og safetyboks. Hotellet tilbyder to forskellige værelseskategorier og fire forskellige bungalowkategorier.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her
Cassia Cottage Resort Dusit Princess Moonrise Beach Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Dusit Princess Moonrise Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Dusit Princess Moonrise Beach ligger direkte ved den fine sandstrand Long Beach og er omgivet af tropisk vegetation og høje kokospalmer. Her er det bare om at sænke skuldrene og nyde den rolige og afslappende atmosfære og kombinationen af et moderne resort med masser af faciliteter og en charmerende vietnamesiske gæstfrihed.

Her er et hyggeligt poolområde med infinitypool og udsigt over havet. Ved poolområdet er der liggestole og parasoller og en nedsænket poolbar hvor du kan nyde en kold forfriskning.

Derudover findes her en lobbybar, flere restauranter, der serverer traditionelle retter fra det vietnamesiske, thailandske og vestlige køkken. Ligeledes findes her et veludstyret fitness område og skøn spa, hvor du kan bestille forskellige afslappende behandlinger. 

Resortets værelser og suiter vender enten mod havet eller haven. Direkte havudsigt kan ikke garanteres. Alle værelser er store og lyse moderne indrettet med bl.a. gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon med udsigt til havet eller haven. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4* 
Læs mere her
Dusit Princess Moonrise Beach Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk ophold for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. 

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak, små sejlbåde og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille tennis og beachvolley eller at låne en cykel. Alle sportsaktiviteter er gratis mens der er et ekstra gebyr for at deltage i kokkeskolen.

Chen Seas 36 villaer er alle smagfuldt indrette og holdt i vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Alle værelser indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3 - 4
Siem Reap
Dag 5 - 6
Phnom Penh
Dag 7 - 8
Ho Chi Minh City
Dag 9 - 14
Phu Quoc
Dag 15 - 16
Phu Quoc - København

Dag 1 - 2

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

Du flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.
 
Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som kører dig til hotellet. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Siem Reap

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Du kan også vælge at tilmelde dig en af vores to populære udflugter: ”Udforsk Angkor templerne på cykel” eller ”Heldagsudflugt til tempelbyen Angkor”. På begge kommer du til at opleve verdens største religiøse bygningsværk som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den første udflugt foregår på cykel, mens du på den anden kan vælge at udforske jungletemplerne med tuk tuk, på el-cykel, i bil eller jeep.

Snyd heller ikke dig selv for udflugten ”Sejltur og flydende landsbyer”, en udflugt til en af de flydende landsbyer, der ligger på søen Tonle Sap. 

Måske har du også lyst til ”Smagen af Cambodia”, en aftenudflugt, hvor din tuk tuk-chauffør tager dig med på ’en rejse’ gennem det cambodianske køkken som bl.a. vil byde på kulinariske godbidder, moderne og traditionelle cambodianske retter, en afslappet atmosfære samt lokale delikatesser på Bugs Café.

 
Læs mere

Dag 5 - 6

Phnom Penh

Flytransport til Phnom Penh og tilkøb af udflugter eller tid på egen hånd (M)

I dag sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh. Det er en flyvetur på lidt under en time. Hvis du hellere vil køre er dette også en mulighed. Undervejs vil der med bil være mulighed for at for at besøge ”Spiderville” – eller Sukon, som er byens rigtige navn. Byen er nemlig blevet verdenskendt for sit marked, hvor der serveres friturestegte, behårede edderkopper og andre insekter, som du naturligvis kan smage. Ønsker du lidt mindre eksotiske smagsprøver, kan du nøjes med at smage på nogle af de lokale frugter.

Hvis du flyver, vil vores lokale repræsentant møde dig ved ankomst til Phnom Penh og sørge for transporten til hotellet. 

Phnom Penh blev engang betragtet som en af de smukkeste byer i Orienten, og på trods af sin turbulente historie har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 

Dagene er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på vores udflugt ”Phnom Penh set fra en tuk tuk” til nogle af byens største og mest interessante seværdigheder eller ”Udforsk Mekongs øer på to hjul”, en fire timers let cykeltur, som tager dig med til et af de små landsbysamfund på en af Mekong-flodens små øer. 

Ønsker du at stifte bekendtskab med den mere dystre side af landets historie, er der mulighed for at tage med på udflugten ”Killing Fields og Tuol Sleng”. Udflugten byder på et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og regime. Den første del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget årelange forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

I den noget mere hyggelige ende af skalaen er der også udflugten ”En dag som dyrepasser”, en heldagsudflugt, hvor du kommer med bag kulisserne og bliver dyrepasser for nogle af Cambodias truede sol- og månebjørne for en dag.

Om aftenen er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her sælger folk fra kurve og kasser, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan f.eks. nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker du at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 7 - 8

Ho Chi Minh City

Flytransport til Vietnams største by (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til Cambodia til fordel for Vietnams største by, Saigon – eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag. 

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh, som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Ved ankomst til Saigon bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Dagene er til egne oplevelser. Tilmeld dig evt. vores udflugt ”Halvdagstur i Ho Chi Minh City” som bl.a. tager dig med til Chinatown, det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam, Ben Than markedet og krigsmuseet. 

Måske en udflugt til de berømte Cu Chi tunneller eller en heldagstur til det frodige Mekong-delta kan friste?

Om aftenen kan det varmt anbefales at tage med på vores Vespa tur hvor du vil opleve ”det rigtige” Saigon. Sæt dig til rette bag Vespaen og din chauffør vil bringe dig til steder som turister nærmest ikke kender. 

 
Læs mere

Dag 9 - 14

Phu Quoc

Transport til tropeøen Phu Quoc og tid til egne oplevelser (M)

Efter morgenmad på hotellet flyver du til tropeøen Phu Quoc. Øen byder på lange, fredfyldte strande med turkisblåt hav og vajende palmer.

Ved ankomst til Phu Quoc bliver du kørt til hotellet, og efter check in er resten af opholdet på egen hånd. Besøg nogle af øens lokal markeder, tag en tur i den frodige nationalpark. Kør en tur rundt på øen og oplev de små landsbyer og fiskersamfund, betragt livet under vandoverfladen på en dykker- eller snorkeltur, tag på vandreture, slap af på en af øens mange hvide sandstrande eller ved hotellets pool og nyd din yndlingsdrink og en god middag til solnedgangen.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Phu Quoc - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.