Cambodias højdepunkter, jungle og paradisøen Koh Chang

Cambodia - Siem Reap, Phnom Penh, Tatai River
 • Cykeltur ved tempelkomplekset Angkor Wat
 • Phnom Penhs pagoder og templer 
 • Jungleoplevelser på og langs Tatai River
 • Koh Changs hvide palmestrande
 • Kontrasten mellem Cambodia og Thailand
 

Rundrejse til Cambodia og Thailand som bl.a. byder på tempelkomplekset Angkor Wat, sejltur på Tonle Sap søen, templer og pagoder i Phnom Penh, ophold på en lodge i junglen og Koh Changs hvide palmestrande i Thailand

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik og omgivet tæt jungle og tilgroet af rødder, lianer og buske.

Udforsk de mystiske templer på en klassisk udflugt eller på cykel og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Turen fortsætter til hovedstaden Phnom Penh, som byder på krigshistorie, guldbelagte templer og prangende pagoder langs byens brede boulevarder. Se evt. det hele fra en cykeltaxi eller udforsk landsbysamfundet på nogle af Mekongs øer på en skøn cykeltur. 

Fra hovedstaden sættes kursen mod Tatai, der er en lille landsby midt i Koh Kongs jungle. Her skal du bo direkte ved floden, udforske området på sejlture på floden og på vandreture i junglen.

Sidste stop på rejsen er på smukke Koh Chang, der er Thailands næststørste ø, som ligger i den østlige del af landet tæt på grænsen til Cambodia. Det er en tropisk ferieø med smukke bjerge, frodig regnskov, brusende vandfald, hvide sandstrande og høje kokospalmer.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Cambodia

Siem Reap, Phnom Penh, Tatai River

16 dage

fra kr. 15.555

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Rundrejse - 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Cambodia, Rundrejse

 • Siem Reap – Damrei Angkor Hotel
 • Phnom Penh – Villa Langka Boutique Hotel
 • Tatai River – 4 Rivers Floating Lodge
 • Koh Chang – valgte strandhotel 

  Ønsker du at bo lidt bedre er der mulighed for at opgradere til flg. mod et tillæg:

 

 • Siem Reap – Angkor Village Resort
 • Phnom Penh – Aquarius Hotel & Urban Resort
 • Tatai River – 4 Rivers Floating Lodge
 • Koh Chang – valgte strandhotel
 
Læs mere her

Koh Chang - 6 nætter

Koh Chang Paradise Resort & Spa KC Grande Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Et dejligt bungalowresort med pragtfuld beliggenhed i stor frodig have, som strækker sig ca. 250 meter langs den flotte Klong Prao-strand.

De 70 hyggelige bungalower har terrasse med udsigt til den velplejede have, poolen eller stranden. Værelserne er indrettet i lyse og brune nuancer, og har aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer.

Der er to restauranter, og om aftenen er det ofte muligt at nyde en dejlig barbecuemiddag ved stranden. Desuden roomservice, barer, dejligt poolområde med børnepool samt nedsænket poolbar ved stranden, spa, lille butik, internetadgang og udlejning af cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Koh Chang Paradise Resort & Spa KC Grande Resort & Spa Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort
Se kort

KC Grande Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

KC Grande Resort & Spa har en uovertruffen beliggenhed direkte ved White Sand Beach – øens længste og bedste strand. Lige udenfor hotellet findes et stort og varieret udbud af butikker, restauranter, barer og aktiviteter.

Hotellet er opdelt i to zoner, Seaside og Hillside, beliggende på hver sin side af vejen. De 219 værelser og 60 villaer har som minimum aircondition, fladskærms-tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer, WiFi samt balkon/terrasse med varierende udsigt afhængig af værelsestypen.

Hotellet tilbyder to restauranter, cafe og tre barer. I strandrestauranten serveres international mad og traditionelle thai-retter, mens restaurant Gusto har italiensk tema. Desuden har resortet hele fire swimmingpools: Stort poolområde plus en mindre pool - begge med børnepool og beliggende direkte ved stranden samt en familiepool med vandrutsjebane og en pool på tagetagen af værelsesbygningen - begge i Hillside Zone. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter og spa.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
KC Grande Resort & Spa Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort Koh Chang Kacha Resort & Spa
Se kort

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Dejligt resort omgivet af stor tropisk have og beliggende direkte ved Klong Prao-stranden. 
Hotellet har i alt 157 værelser, og du kan vælge mellem værelser med altan beliggende i nyere bygning og værelser i hyggelige et- og toetages stråtækte bungalower med terrasse/balkon. Alle er smagfuldt indrettet med træmøbler, trægulve, aircondition, loftvifte, telefon, tv, kaffe/te-faciliteter, køleskab, værdiboks samt hårtørrer. Deluxe-bungalowerne har desuden udendørs bruser. 

Der er hyggelig restaurant med havudsigt, to swimmingpools samt børnepool og jacuzzi, bar helt ned til stranden, dejligt spa, massage, fitness center, vandsport og beach volley.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort Koh Chang Kacha Resort & Spa Santhiya Tree Koh Chang Resort
Se kort

Koh Chang Kacha Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Her får du et godt turistklassehotel med en super beliggenhed midt på White Sand Beach, som er den længste og bedste strand på Koh Chang. Samtidigt har du et stort udvalg af butikker, restauranter og barer lige uden for døren, og om aftenen er der liv og aktiviteter på stranden.

Koh Chang Kacha har hele 12 forskellige værelsestyper at vælge imellem. De 3-etagers bygninger med værelser omkranser swimmingpoolen, og herfra skal man passere vejen for at komme til den del af hotellet, der ligger ved stranden. Bungalower og villaer ligger spredt rundt i haven nærmest stranden. Generelt er både værelser og villaer store (mindst 40 m2) og indrettet i traditionel thai-stil. De har som minimum aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og balkon eller terrasse.

Hotellet har to poolområder - begge med børnepool og pool bar. Den ene swimmingpool ligger helt ned til stranden, mens det andet poolområde med rutsjebane ligger i forbindelse med værelsesbygningerne på den modsatte side af vejen. Der er pool bar i begge områder. Koh Chang Kacha har naturligvis også restauranter, og du kan vælge at nyde dine måltider i strandrestauranten eller spise italiensk på Le Zanne. Ydermere har hotellet spa og massage sala ved stranden. WiFi er tilgængeligt overalt på hotellet mod betaling.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Koh Chang Kacha Resort & Spa Santhiya Tree Koh Chang Resort The Emerald Cove Resort
Se kort

Santhiya Tree Koh Chang Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Gemt væk lidt fra hovedvejen ligger dette yndefulde, unikke resort midt i stor, idyllisk og ugeneret kokosplantage ved den smukke Klong Prao-strand. Herfra er der ca. 5 km til strandområdet White Sand med de mange butikker og restauranter. De tempelinspirerede bungalower ligger i en frodig, eksotisk have, og har 50 elegante værelser/villaer med møbleret terrasse, aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber.

Hotellet har restaurant med flot havudsigt, bar, roomservice, særpræget og dejligt poolområde med jacuzzi ved stranden, fitnesscenter, sauna, massage, bordtennis og WiFi.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Santhiya Tree Koh Chang Resort The Emerald Cove Resort
Se kort

The Emerald Cove Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Rigtig dejligt førsteklassesresort i den sydlige del af Klong Prao-stranden. De 165 store, elegante værelser med dejlig møbleret balkon/terrasse er smagfuldt indrettet med strejf af moderne thailandsk design, og har alle aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber.

Hotellet har tre gode restauranter, flere barer og 24-timers roomservice. Ved stranden ligger den 50-meter lange swimmingpool med separat børnepool og stor jacuzzipool. Desuden fitnesscenter, spa, dykkercenter, leje af kajakker og gratis WiFi overalt på hotellet. Udenfor hotellet ligger et bredt udvalg af lokale butikker og restauranter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3 - 4
Siem Reap
Dag 5
Phnom Penh
Dag 6
Phnom Penh
Dag 7
Tatai River
Dag 8
Tatai River
Dag 9
Koh Chang
Dag 10 - 14
Koh Chang
Dag 15 - 16
Koh Chang - Danmark

Dag 1

Danmark - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

I flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

 
Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad


Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Siem Reap

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på en af vores spændende udflugter til tempelkomplekset Angkor Wat og besøg nogle af de flydende landsbyer på Tonle Sap søen.

Fx en skøn cykeltur omkring Angkor templerne uden for byen. Dagens cykeldistance er 28-38 km. Sværhedsgrad: Middel, fortrinsvis på grusvej og asfalt. 

Og en sejltur i traditionel træbåd til landsbyen May Chrey, der ligger på søen Tonle Sap. 

Se evt. den fulde beskrivelse af udflugterne på vores hjemmeside under ”udflugter”.

 
Læs mere

Dag 5

Phnom Penh

Flytransport til Phnom Penh og tilkøb af udflugt eller tid på egen hånd (M)

I dag sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh. En flyvetur på lidt under en time.

Ved ankomst til Phnom Penh bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre dig til hotellet. 

Byen blev engang betragtet som en af de smukkest i Orienten, og på trods af sin turbulente historie, har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 

Dagen er til egne oplevelser. Tag evt. med på vores udflugt ”Phnom Penh set fra en cykeltaxi” til nogle af byens største og mest interessante seværdigheder. 

Om aften er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her slæber folk rundt med kurve og kasser for at sælge, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan fx nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker du at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 6

Phnom Penh

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd. Tag evt. med på vores udflugt ”Udforsk Mekong øer på to hjul”. En fire timers let cykeltur som tager dig med et af de små landsbysamfund på en af Mekong-flodens små øer. 

Tilbage på hotellet er resten af dagen til egne oplevelser. Ønsker du at stifte bekendtskab med den mere dystre side af landets historie, er der mulighed for at tage med på udflugten ”Killing Fields og Tuol Sleng”. Udflugten byder på et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og regime. 

Den første del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

 
Læs mere

Dag 7

Tatai River

Gennem Cambodias landskab til Tatai River (M)

Dagens mål er Tatai River, som ligger ved foden af Kardemommebjergene i provinsen Koh Kong, tæt på grænsen til Thailand. Her venter en helt unik naturoplevelse langt væk fra civilisationen, hvor floden er eneste transportvej.

Turen fra hovedstaden går gennem det smukke cambodianske landskab til den lille landsby Tatai – en køretur på ca. fem timer. Fra Tatai sejler du ca. en halv time op ad floden og ind midt i junglen til det enestående jungleresort – 4 Rivers Floating Lodge. 

Her indkvarteres du i førsteklasses safaritelte, ved floden. Alle er smagfuldt indrettet med alle moderne faciliteter, eget badeværelse samt egen terrasse med solsenge. I lodgens restaurant serveres udsøgte vestlige og asiatiske retter.

Forventet ankomst til lodgen hen på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 8

Tatai River

Fantastiske naturoplevelser i Koh Kongs frodige jungle (M)

Du vågner til regnskovens lyder og udsigt til tågen, der langsomt letter over kardemommebjergene. Området omkring bjergene var nærmest uberørt indtil slutningen af 90'erne, da det i årevis fungerede som de sidste tilflugtssted for Khmer Rouge. Man finder derfor næppe et mere uspoleret stykke regnskov i hele Sydøstasien.

Dagen er til oplevelser på og langs floden – og der er rigeligt at tage sig til. Tag på vandreture i junglen, kajakture, fisketure – eller ønsker du blot at ligge på din egen store terrasse og nyde udsigten over floden og junglen. 

 
Læs mere

Dag 9

Koh Chang

Transport til Thailand og paradisøen Koh Chang (M)

Det er tid til at forlade junglen og de fredfyldte naturomgivelser til fordel for den smukke paradisø Koh Chang i Thailand. 

Først går turen ned ad floden til Tatai Bridge – en sejltur på ca. 30 minutter. Herfra kører du til grænsen mellem Cambodia og Thailand og videre til Koh Chang. 

Sidst på eftermiddagen ankommer du til hotellet på Koh Chang.

 
Læs mere

Dag 10 - 14

Koh Chang

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Smukke Koh Chang er Thailands næststørste ø og ligger i den østlige del af landet tæt på grænsen til Cambodia.

Det er en tropisk ferieø med smukke bjerge, frodig regnskov, brusende vandfald, hvide sandstrande og høje kokospalmer. 

Når du ikke daser i vandkanten, er der andre populære aktiviteter som fx: snorkling, dykning, vandreture eller oplevelser i den smukke natur. 

Gennem de senere år har rejsende for alvor opdaget øens mange attraktioner, men den oprindelige charme og den gæstfrie thailandske atmosfære er stadig intakt. 

Koh Chang er bare én af cirka 50 øer i Koh Chang Nationalpark, og mange af de øvrige øer byder også på et utroligt rigt undervandsliv med perfekte snorkel- og dykkerforhold. Vi anbefaler derfor at du besøger nogle af de dejlige øer i området. Fx på en ø-hoppingtur. 

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Koh Chang - Danmark

Tid til den sidst sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenir, for i dag starter hjemrejsen. Fra Koh Chang sejler du retur til fastlandet. Herfra flyver du til Bangkok hvor du skifter fly for den videre hjemrejse. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Nicoline, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.