Privat rundrejse i Cambodia og Vietnam

Cambodia - Siem Reap, Hoi An, Ho Chi Minh City

 • Angkor Wat templerne i Siem Reap
 • Sejltur og besøg hos fiskersamfundet på Tonle Sap søen 
 • Den gamle bydel i Hoi An
 • Cykeltur på landet og sejltur i Mekong-deltaet

Privat rundrejse hvor I blandt andet oplever Khmer-rigets gamle hovedstad, Angkor Wat, i Cambodia samt den lille hyggelige fiskerby Hoi An, storbyen Ho Chi Minh City og det frodige Mekong-delta i Vietnam.

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmerrigets tempelkompleks, Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. 

Efter nogle dage med udforskning af det imponerende tempelkompleks og besøg hos fiskersamfundet på Tonle Sap søen sættes kursen mod det centrale Vietnam og det lille charmerende fiskerleje Hoi An. Denne historiske perle byder på nogle af landet ældste og bedst bevarede huse, lokale markeder, gode restauranter, lange sandstrande, en hyggelig gammel bydel og skønne udflugtsmuligheder – blandt andet en cykeltur på landet. 

Rejsen slutter i den sydlige del af landet i storbyen Ho Chi Minh City, hvor I også kommer på en skøn sejltur i det frodige Mekong-delta.


Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Cambodia

Siem Reap, Hoi An, Ho Chi Minh City

11 nætter / 13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Siem Reap Hoi An

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 11 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: ,

 • Siem Reap Somadevi Angkor Hotel
 • Hoi An Phu Thinh Resort
 • Ho Chi Minh Sanouva Saigon Hotel

Ønsker I at opgradere til 4-stjernet hoteller, er dette naturligvis også muligt - fx:

 • Siem Reap Tara Angkor Hotel
 • Hoi An Boutique Hoi An Resort
 • Ho Chi Minh Eden Star Hotel
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
København - Siem Reap
Dag 2 - 3
Siem Reap
Dag 4
Tonle Sap-søen
Dag 5
Ankomst til Hoi An
Dag 6 - 7
Hoi An
Dag 8
Hoi An
Dag 9
Hoi An
Dag 10
Ankomst til Ho Chi Minh
Dag 11
Ho Chi Minh
Dag 12
Ho Chi Minh
Dag 13 - 14
Ho Chi Minh - København

Dag 1

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2 - 3

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre jer til hotellet. Normalt er check in ikke før kl. 14.00 så hvis værelset ikke er klar, kan I starte med en lille tur rundt i byen.

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

Dag 3 Udforskning af Khmer-rigets gamle hovedstad Angkor Wat (M, F)

I dag venter en af turens helt store højdepunkter. Nemlig templerne ved Angkor Wat. Angkor Wat er fællesbetegnelsen for hele det enorme område, der engang var khmerernes hovedstad, kaldet Angkor. Khmererne havde sin storhedstid mellem det 7. og 13. århundrede, hvor deres rige på et tidspunkt strakte sig fra det sydlige Vietnam ved Mekong-deltaet, gennem Laos til det nordlige Thailand ved Myanmars (Burmas) grænse, og det meste af den malaysiske halvø. I det 11. århundrede havde Angkor over en mio. indbyggere – større end nogen anden by på den tid, som blev kronet med opførelsen af Angkor Wat, og kort efter Angkor Thom.

Første stop er ved Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her I finder Bayon – det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur.

Senere ser I det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran, der vender ud mod den store plads, der blev brugt til processioner og fejring af religiøse højtider.

Efter frokost kører I til templerne Ta Prohm. Da franskmændene opdagede Angkor riget, var det indhyllet i ufremkommelig jungle, og i løbet af de hundrede år, som er gået siden, er alle templerne nu tilgængelige. Ta Prohm er delvist indkapslet i rødderne fra banyan- og kapoktræer, hvor templet således kun holdes sammen af de mange rødder, hvis træer til gengæld klamrer sig til de enorme stenblokke. Sådan kunne de første ekspeditioner have fundet templerne – i hvert fald er det en oplevelse af en anden verden. 

Sidste stop på dagen udflugt er ved verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat. Hele dette tempelkompleks dækker over 200 hektar og er omgivet af en voldgrav. Muren rundt om selve templet er over 5 km lang, og det centrale tårn af i alt fem er 65 m. højt. Det siges at over 300.000 arbejdere har bygget dette tempel, som også fungerer som gravmæle for bygherren selv, Suryavarman II. 

Er vejret med jer kan I slutte dagen med at nyde en flot solnedgang over det gamle Khmer-rige.


Læs mere

Dag 4

Tonle Sap-søen

Sejltur og fiskersamfund på Tonle Sap-søen (M)

Efter morgenmad på hotellet kører I til Tonle Sap-søen, der med sine flydende landsbyer er et luftigt og kærkomment afbræk til de mange templer. Her sejler I rundt og kommer tæt på den unikke levevis hos de lokale beboere, der lever på og af Sydøstasiens største sø. I vil opleve lokalbefolkningen, smukke naturscenerier med vandbøfler, lotusblomster og et rigt fugleliv. Under regntiden stiger vandstanden fra 2 til 10 meter og forstørrer således overfladen adskillige gange, hvilket bringer liv til enorme mængder af fisk og skaldyr samt mulighed for at overrisle de mange rismarker i hele regionen.

Eftermiddagen er til afslapning og eventyr på egen hånd. Slap af ved hotellets swimmingpool, gå en tur i byens gader, lej en cykel eller få en gang massage.


Læs mere

Dag 5

Ankomst til Hoi An

Flytransport til Vietnam og transport til Hoi An (M)

Efter morgenmad på hotellet kører I, i lufthavnen og flyver til Danang i Vietnam. Herfra kører I til den charmerende fiskerlandsby Hoi An.

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Byen var i det 16. til 18. århundrede et vigtigt handelscentrum i Sydøstasien, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. Købmænd fra forskellige kulturer slog sig ned og byggede huse, og det resulterede i en unik arkitektonisk stil med vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler, der er indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition. Gå fx en tur i den gamle bydel hvor I bl.a. finder et farverigt lokalt marked, skræddere, den gamle købmandsgård, den 400 år gamle japanske bro, hyggelige caféer og gode restauranter.

Læs mere

Dag 6 - 7

Hoi An

Eventyr på egen hånd (M)

Oven på nogle begivenhedsrige dage, er de næste par dage afsat til, at I rigtigt kan fordøje de mange nye og spændende indtryk. 

Det er nemt at finde rundt i byen, hvor I kan gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyde en kop te eller kaffe i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder I også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser.

I kan også leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger 5 km fra byen. I kan selvfølgelig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler I derud, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælehuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan I nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet. 


Læs mere

Dag 8

Hoi An

Cykeltur til området små landsbyer (M)

I dag skal I på en formiddagscykeltur til en af de små landsbyer uden for Hoi An. Tempoet er stille og roligt så alle kan være med.  I besøger en lokal landmand for at høre, hvordan det er at bo på landet i dagens Vietnam. I får en rundvisning på gården og i markerne, og hvis I har lyst til at tage en tørn med i de daglige gøremål, er dette også muligt. Måske skal der plantes eller høstes ris, plukkes frugt og grøntsager, vandes afgrøder osv. Efter en fornøjelig formiddag hos de lokale på landet sættes kursen tilbage mod Hoi An.

Læs mere

Dag 9

Hoi An

Oplevelser på egen hånd (M)

Hele dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd.


Læs mere

Dag 10

Ankomst til Ho Chi Minh

Flytransport til Ho Chi Minh City og transport til hotellet (M)

Efter morgenmad kører I til Danang, hvorfra I flyver til storbyen Saigon – eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag.  Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Syd-Vietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh, som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

En af bydelene, Distrikt 1, hedder fortsat Saigon. I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 


Læs mere

Dag 11

Ho Chi Minh

Sejltur og hverdagsliv i Mekong-deltaet (M, F)

I dag forlader i storbyen til fordel for det rolige liv i hjertet af Mekong-deltaet – berømt for sine enorme rismarker og smukke landskaber. Her skal I på en skøn sejltur på Mekong-floden til et lokalt værksted, hvor forskelligt håndarbejde og slik fra kokosnødder bliver produceret. I skal på en kort hestevognstur til en af de mange frugtplantager for at smage vietnamesisk hjemmelavet honning te, årstidens friske frugter og nyde den traditionelle levende musik og underholdning. 

Turen fortsætter med sampanbåde gennem de små kanaler for at observere det daglige liv langs floden. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går tilbage mod Ho Chi Minh City.

Læs mere

Dag 12

Ho Chi Minh

Storbyoplevelser på egen hånd (M)

I dag er der mulighed for at udforske byen på egen hånd. 

Se operahuset, rådhuset, Notre Dame katedralen og det gamle posthus – alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Fortsæt evt. til det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam. I dag er det et museum og hedder ”Genforeningspaladset”. Det var her nordvietnameserne den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. 

Om aftenen kan I fx opleve ”det rigtige” Saigon på en Vespa aftentur. I bliver hentet på hotellet, og i ægte vietnamesisk stil sætter I jer til rette bag på en Vespa (knallert), hvorefter chaufføren bringer dig ud i gadebilledet for at opleve aftenen, som den typiske lokale vietnameser gør det. Turen går til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. 

Læs mere

Dag 13 - 14

Ho Chi Minh - København

Tid på egen hånd, hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Denne sidste dag er der mulighed for at tage med på en halvdagstur til de berømte Cu Chi tunneller, som var medvirkende til at Vietnam besejrede de amerikanske tropper. Under Vietnam krigen gravede Viet Cong soldaterne de ca. 250 km lange tunneler. Der levede ca. 16.000 mennesker i tunnelerne og man mener, at ca. 3/4 af dem døde. I dag er kun nogle få hundrede meter af tunnelerne åbne, og de er både gjort højere og bredere af hensyn til de mange turister. Det er stadig en stor oplevelse at besøge de historiske tunneller. Udflugten starter om morgenen med forventet ankomst tilbage til HCMC lige efter frokost.

Omkring aftenstid er der transport til lufthavnen hvor hjemrejsen for alvor kan begynde. Ønsker I at forlænge rejsen med nogle dage på tropeøen Phu Quoc, i HCMC eller et helt tredje sted er dette også en mulighed.

Dag 14 Ankomst til København


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.