Angkor templer, Mekong cruise og tropeøen Phu Quoc

Cambodia - Siem Reap, Phnom Penh, Mekong Deltaet, Phu Quoc

 • Cykeltur ved tempelkomplekset Angkor Wat 
 • Jungletemplet Beng Mealea og fiskersamfundet på Tonle Sap søen 
 • Tuk tuk tur til Phnom Penhs pagoder og templer 
 • Minicruise og overnatning på Mekong-floden 
 • Daseferie på tropeøen Phu Quoc

Rundrejse til Cambodia og Vietnam som bl.a. byder på cykeltur ved tempelkomplekset Angkor Wat, tuk tuk tur til Phnom Penhs templer og pagoder, sejltur og overnatning på Mekong-floden og Phu Quocs hvide palmestrande

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der giver en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. 

Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik og omgivet tæt jungle. 

Udforsk de mystiske templer og få en autentisk oplevelse ved det mindre besøgte tempel Beng Mealea, der der stadig står som det blev fundet: opslugt af junglen og tilgroet af rødder, lianer og buske.

Turen fortsætter gennem det cambodianske landskab til hovedstaden Phnom Penh, som byder på guldbelagte templer og prangende pagoder langs brede franske boulevarder.

Fra Cambodia sejler I ad den mægtige Mekong-flod til Vietnams frodige Mekong-delta. Her skal I skal på et skønt 2-dages minicruise, hvor I kan nyde udsigten til dagligdagen på og langs floden. 

Eventyret slutter på tropeøen Phu Quoc, der byder på tæt tropisk jungle og et fantastisk paradis med skønne strande og masser af gode lokale spisesteder og restauranter. I bestemmer selv tempoet, for her her står den på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd, på Vietnams største tropeø.


Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Cambodia

Siem Reap, Phnom Penh, Mekong Deltaet, Phu Quoc

11 nætter / 14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Siem Reap Phnom Pehn

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Phnom Pehn Mekong Deltaet

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Mekong Deltaet

Besøger du den sydlige del af Vietnam, bør du besøge Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. De fleste turister når kun ud til byen My Tho, men er du eventyrlysten, bør du tage endnu længere ud og sejle på de mange kanaler og bifloder.
Læs mere
Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, men er endnu et forholdsvist ukendt feriemål. Den er dog så småt ved at blive populær - ikke mindst på grund af øens utallige, kridhvide strande, seværdigheder der pirrer sanserne og udflugtsmuligheder i smuk og utæmmet natur.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Cambodia,

 • Siem Reap – Damrei Angkor Hotel
 • Phnom Penh – Juliana Hotel
 • Mekong-deltaet – Victoria Chau Doc
 • Mekong-deltaet – Bassac Cruise

Læs mere her

Phu Quoc - 4 nætter

Long Beach Resort Richis Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Long Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Long Beach Resort ligger direkte ned til den hvide sandstrand, kun adskilt af en lille gangbro. Resort er opført som en traditionel vietnamesisk landsby omgivet af et tropisk junglelandskab med eksotiske blomster, små damme og vandhuller samt kokospalmer.

Hotellets poolområde med børnepool ligger med udsigt over stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. I restauranten kan der indtages mad fra fusionskøkkent og resortets hjemmebrygget øl. Derudover findes her en bar og trænger du til at få skuldrene helt ned, så forkæl dig selv med en luksuriøs og velgørende massage i Long Beach Spa.

Personalet er gerne behjælpelig med at arrangere sightseeing til fx fiskerlandsbyer eller en af de mange peberplantager, der findes på øen.

De 118 værelser ligger fordelt i ”landsbyen” og er hyggeligt indrettet. Superior værelserne er holdt i moderne lyse farver mens de øvrige værelser er indrette i stil med de gamle UNESCO bevarede huse i Hoi An med trægulve, -lofter og –møbler. Alle værelser indeholder fx aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks og balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Long Beach Resort Richis Beach Resort & Spa La Veranda Resort
Se kort

Richis Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Richis Beach Resort & Spa ligger direkte ned til en flot palmestrand med skyggefulde palmer. Resortet er ideelt til afslapning for familier, par og grupper og et godt udgangspunkt for aktiviteter til lands og til vands.

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover findes her restaurant, bar, Spa & Wellness og vandsportscenter.  

Værelserne ligger i bygninger som er fordelt ud i den store og flotte have med grønne områder, eksotiske blomster, buske og palmetræer. Alle værelser er smagfuldt indrettet med et strejf af fransk kolonistil og indeholder fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Richis Beach Resort & Spa La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

La Veranda Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

La Veranda Resort er et smukt resort opført i en elegant og smagfuld fransk kolonistil. Hotellet ligger i en flot tropisk have direkte ned til en fin hvid privat sandstrand på Phu Quocs vestkyst. La Verands Resort er et ideelt ferieparadis for hele familien, som ønsker afslapning og forkælelse i smukke omgivelser.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her to restauranter, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolley og badminton eller at låne en cykel. 

La Veranda Resort har 70 elegant indrettede værelser og suiter. Alle med gratis Wi-Fi, aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, iPod docking station, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon med udsigt til haven eller havet. Hotellet tilbyder otte forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk ophold for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. 

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak, små sejlbåde og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille tennis og beachvolley eller at låne en cykel. Alle sportsaktiviteter er gratis mens der er et ekstra gebyr for at deltage i kokkeskolen.

Chen Seas 36 villaer er alle smagfuldt indrette og holdt i vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Alle værelser indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3
Siem Reap
Dag 4
Siem Reap
Dag 5
Phnom Penh
Dag 6
Phnom Penh
Dag 7
Mekong-deltaet
Dag 8
Mekong-deltaet
Dag 9 - 12
Phu Quoc
Dag 13 - 14
Phu Quoc - København

Dag 1 - 2

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

I flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre jer til hotellet. Normalt er check in ikke før kl. 14.00 så hvis værelset ikke er klar, kan I starte med en lille tur rundt i byen.

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred daner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer skal ud at se de store templer lidt uden for byen.


Læs mere

Dag 3

Siem Reap

Cykeltur og udforskning af Khmerrigets gamle hovedstad Angkor Wat (M)

I dag venter en af turens helt store højdepunkter. Nemlig templerne ved Angkor Wat. Angkor Wat er fællesbetegnelsen for hele det enorme område, der engang var khmerernes hovedstad, kaldet Angkor. Khmererne havde sin storhedstid mellem det 7. og 13. århundrede, hvor deres rige på et tidspunkt strakte sig fra det sydlige Vietnam ved Mekong-deltaet, gennem Laos til det nordlige Thailand ved Myanmars (Burmas) grænse, og det meste af den malaysiske halvø. I det 11. århundrede havde Angkor over en mio. indbyggere – større end nogen anden by på den tid, som blev kronet med opførelsen af Angkor Wat, og kort efter Angkor Thom.

Udflugten foregår på cykel – en tur på ca. 18 km i fladt terræn. Første stop er ved Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her I finder Bayon – det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur.

Senere ser I det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran, der vender ud mod den store plads, der blev brugt til processioner og fejring af religiøse højtider.

Om eftermiddagen udforskes verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat. Hele dette tempelkompleks dækker over 200 hektar og er omgivet af en voldgrav. Muren rundt om selve templet er over 5 km lang, og det centrale tårn af i alt fem er 65 m. højt. Det siges at over 300.000 arbejdere har bygget dette tempel, som også fungerer som gravmæle for bygherren selv, Suryavarman II. 

Er vejret med jer kan I slutte dagen med at nyde en flot solnedgang over det gamle Khmer-rige.


Læs mere

Dag 4

Siem Reap

Sejltur, fiskersamfund på Tonle Sap-søen og jungletempler (M, F)

Efter morgenmad på hotellet kører I til Tonle Sap-søen, der med sine flydende landsbyer er et luftigt og kærkomment afbræk til de mange templer. Her sejler I rundt og kommer tæt på den unikke levevis hos de lokale beboere, der lever på og af Sydøstasiens største sø. I vil opleve lokalbefolkningen, smukke naturscenerier med vandbøfler, lotusblomster og et rigt fugleliv. Under regntiden stiger vandstanden fra 2 til 10 meter og forstørrer således overfladen adskillige gange, hvilket bringer liv til enorme mængder af fisk og skaldyr samt mulighed for at overrisle de mange rismarker i hele regionen.

Efter frokost kører i gennem det smukke landskab. Målet er Beng Mealea, et af de mest mystiske templer der er gemt godt væk i den cambodianske jungle. Tempel er ikke blevet restaureret, som mange af templerne ved Angkor Wat er, så her får I en virkelig autentisk oplevelse med mosklædte facader og et vildt jungleterræn, der nærmest opsluger templet. Templet, som er et af de mest eventyrlige templer i Cambodia, er mindre end Angkor Wat og ikke nær så kendt, eller besøg af turister.


Læs mere

Dag 5

Phnom Penh

Gennem det cambodianske landskab til Phnom Penh (M)

I dag sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh. En køretur gennem det smukke cambodianske landskab som tager det meste af dagen. 

Undervejs er der bl.a. stop ved markedet i Skuon. Her har I mulighed for at prøvesmage og købe nogle af de lokale delikatesser markedet er kendt for – bl.a. friturestegte edderkopper, græshopper og kakerlakker. 

Sidst på eftermiddagen ankommer I til hotellet i Phnom Penh. Byen blev engang betragtet som en af de smukkest i Orienten, og på trods af sin turbulente historie, har den stadig bevaret en kolonial charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker mange til. 


Læs mere

Dag 6

Phnom Penh

Byrundtur med tuk tuk og tid på egen hånd (M)

Denne formiddag stiger i ombord i den ventende tuk tuk, som skal bringe jer rundt i byens gader. Udflugten starter med et besøg på National Museet, også kaldet Musee des Beaux-Arts, der er opført i Khmer stil og designet af den fransk arkæolog og designer Georges Groslier. Museet indeholder en samling Khmer kunst – især skulpturer – fra forskellige perioder.

Næste stop er Det Kongelige Palads og Sølvpagoden, som er nabo til National Museet. Paladset er kongens officielle residens, så der er kun adgang til gårdspladsen omkring Sølvpagoden, der er et tempel til Buddha. Pagodens navn kommer af det skinnende gulv, som er lavet af 5.000 sølvfliser. Her finder I også en Buddhastatue i massivt guld, som er prydet med over 9500 diamanter, hvoraf den største er næsten 25 karat, en smaragd-Buddha, masser af smykker, masker og små Buddhaer fra khmerkulturen. 

Tilbage på hotellet er resten af dagen til egne oplevelser. Ønsker I at stifte bekendtskab med den mere dystre side af landets historie, er der mulighed for at tage med på en ekstra udflugt Killing Fields og Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og regime.

Om aften er der mulighed for på egen hånd at nyde middagen nede ved floden. Havnefronten med den smukke promenade, der gradvist glider over i små parker og by-strand, er det livligste sted i Phnom Penh. Her slæber folk rundt med kurve og kasser for at sælge, hvad de nu har at tilbyde, og langs vejen findes et stort udvalg af restauranter i alle prisklasser. 

Middagen kan f.eks. nydes på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker I at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.


Læs mere

Dag 7

Mekong-deltaet

Livet fra søsiden langs Mekong-floden (M)

Formiddagen er til at få de sidste oplevelser, inden I skal ud på en pragtfuld sejltur ned ad Mekong-floden til byen Chau Doc i Vietnams frodige Mekong-delta. 

Langs bredderne ser I det landlige liv gå sin travle gang, og I passerer de mange både lastet med varer. 

Efter paskontrol ved grænsen ankommer I til Vietnam hvor omgivelserne skifter markant. Fra den tætte jungle der vokser helt ned til bredden, kun afløst af enkelte landsbyer med badende og vinkende børn, møder I nu veludnyttede marker langs bredderne og vietnamesernes travlhed.

Sidst på eftermiddagen ankommer I til det skønne hotel Victoria Chau Doc.


Læs mere

Dag 8

Mekong-deltaet

Gennem Mekong-deltaet ombord på traditionel træskib (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet går I ombord på træskibet, der det næste døgn skal bringe jer gennem det frodige Mekong-delta. Det er en skøn tur gennem de mindre kanaler hvor I får rig mulighed for at få et indblik i dagligdagen, som ikke har ændret sig meget de sidste mange hundrede år. Størstedelen af befolkningen i deltaet er bønder. De passer deres marker, ofte iført den karakteristiske spidse bambushat, og vandbøflerne passerer vejene, hvor den tætte trafik således får sig et tiltrængt pust. På vejen bliver det tydeligt, hvor elegant vietnameserne får fragtet varer på cykler og scootere lastet til bristepunktet.

Undervejs ligger skibet til bredden så der er mulighed for, gåture i de små landsbyer og rismarkerne I passerer. Og mens solen går ned i horisonten, kan I nyde en drink inden aftensmadens serveres. 


Læs mere

Dag 9 - 12

Phu Quoc

Morgenstemning i deltaet og med fly til tropeøen Phu Quoc (M)

I de tidlige morgentimer serveres morgenmaden på dækket, mens I kan betragte gøremålene lang bredden og på floden.

Det vietnamesiske navn for Mekong er "Cuu Long" hvilket betyder "De 9 drager". Navnet hentyder til deltaets hovedfloder, som deler sig i ni arme og hele området, der gennemskæres af utallige kanaler og små floder. 

I dag skal I udforske deltaet og bevæger jer væk fra hovedfærdselsårerne til de mindre kanaler og bifloder. Mekong-deltaet regnes for at være et af Vietnams mest frugtbare områder og omtales som Vietnams spisekammer. De gunstige jordforhold gør det muligt at høste ris 2-3 gange årligt og de steder, hvor der ikke er rismarker, dyrkes der uanede mængder af tropiske frugter og grøntsager, som siden sælges på de flydende markeder.

Minicruiset slutter i Cai Be hvorfra I kører til lufthavnen i Ho Chi Minh City. Herfra flyver I til Phu Quoc. Ved ankomst bliver I kørt til jeres hotel, og efter check in er resten af opholdet på egen hånd.

Besøg nogle af øens lokal markeder, tag en tur u den frodige nationalpark. Tag en tur rundt på øen og oplev de små landsbyer og fiskersamfund, tag på dykker- eller snorkeltur, tag på bjerg- og vanfaldstrekking eller slap af på en af øens mange hvide sandstrande eller ved hotellets pool.


Læs mere

Dag 13 - 14

Phu Quoc - København

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenir, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt. Bliv nogle flere dage ved stranden eller gør et stop i Ho Chi Minh City på hjemturen.

Dag 14 København

Ankomst til Danmark


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.