Cambodia eventyr med rejseleder til templer, natur og strand

Cambodia - Phnom Penh, Battambang, Siem Reap, Kratié, Kampot, Koh Rong
 • Lille gruppe med engelsktalende guide (max. 16 deltagere)
 • Duftende gadekøkkener og farverige markeder
 • Jungletempler, vandfald, grotter og hvide strande
 • Cykelture, flodsejlads, snorkel- eller dykkertur 
 
Cambodia rundrejse hvor intense oplevelser kombineres med Asiens historie, nutidens leveform og afslapning i palmernes skygge. Alt sammen guidet og fortalt af en engelsktalende rejseleder 

Uanset, hvor i Cambodia du rejser til, er fortiden altid til stede. Historien, både den gamle og den nye, findes overalt i landet. Om du cykler i skyggerne af Angkor Wats mægtige jungletempler, vandrer i den kosmopolitiske by Phnom Penh eller udforsker Irrawaddy-floden på jagt efter floddelfiner, kan du ikke undslippe den tid, der har formet og som stadig former dette fantastiske land.

Cambodia er langt mere end Angkor Wat

Angkor Wat er i sig selv en grund til at rejse til Cambodia, men landet har meget mere at byde på. I hovedstaden Phnom Penh ligger guldbelagte templer og prangende pagoder langs brede franske boulevarder. Her er duftende gadekøkkener, farverige markeder og krigsmindesmærker fra tiden under De Røde Khmerers barske styre.
På denne rundrejse oplever du, hvordan hverdagen leves i landområderne blandt rismarker og smukke klippeformationer. Du kommer hen, hvor peberet gror, oplever fransk kolonihistorie, tager på sejltur og på udkig efter floddelfiner. Du udforsker grotter, kommer på cykeltur til et vandfald og nyder solnedgangen fra en båd. Og selvfølgelig får du mulighed for at nyde friskfanget fisk, skaldyr og masser af lækre lokale retter.

Khmer-rigets magiske tempelkompleks

Takket være Khmer-rigets magiske tempelkompleks Angkor Wat er Siem Reap uden tvivl Cambodias mest besøgte by. Hele den gamle kongeby er på UNESCO’s verdensarvsliste. Udforsk de sagnomspundne jungletempler og nyd en dag, hvor du på egen hånd kan søge dit helt eget eventyr eller tage med på en ekstra udflugt.

Cambodias svar på Maldiverne

Ud for Cambodias kyst, i Thailand-bugten, finder du øparadiset Koh Rong – landets svar på Maldiverne. Det er et sandt barfodsparadis med pulverhvide sandstrande og et azurblåt hav, som nærmest smelter sammen med den blå himmel. Nyd solen, varmen, den afslappede atmosfære, undervandslivet på en snorkel- eller dykkertur og de fredfyldte omgivelser, som med garanti kan få selv den mest stressede helt ned i gear.

Garanteret afrejse i en lille gruppe

Rundrejsen er en grupperejse med plads til maksimum 16 deltagere. Rejsen ledes af en engelsktalende lokalguide og er garanteret afrejse ved minimum to deltagere.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Cambodia

Phnom Penh, Battambang, Siem Reap, Kratié, Kampot, Koh Rong

16 dage

fra kr. 16.655

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Phnom Pehn Siem Reap

Rejser til Phnom Pehn

Oplev Cambodias blomstrende og summende hovedstad Phnom Penh, der bugner af guldbelagte templer og prangende pagoder. Udforsk kulturen på byens museer, gå på opdagelse i nationalparker og få skønne kulinariske oplevelser.

Læs mere
Phnom Pehn Siem Reap Kampot

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Kampot Koh Rong

Kampot – en sovende by vågner

Det er ikke svært at forstå, hvorfor tilrejsende fortrylles af Kampot. Denne flodby, hvis gader er udsmykket med smuldrende butiksfacader, har en drømmende kvalitet; lidt som om nogen for år tilbage trykkede på ’snooze-knappen’, og hele byen glemte at vågne op.

Læs mere
Kampot Koh Rong

Rejser til Koh Rong

Uanset om du vil slappe af og beundre den storslåede udsigt, svømme i det varme forfriskende hav, udforske junglen der hersker over det meste af øen eller feste til solen står op, er den betagende ø Koh Rong din perfekte feriedestination…

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Rundrejse - 13 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Cambodia, Rundrejse

På denne Cambodia-rejse bor I på gode komfortable turistklassehoteller. Overnatningen på Koh Rong er dog mere simpel i hyggelige, rustikke strandhytter uden aircondition men med loftvifte. Vi er af den overbevisning, at beliggenheden opvejer manglen på moderne faciliteter. 

Nætter  By/sted
2  Phnom Penh
1  Battambang
3  Siem Reap
1  Kratié 
1  Kampong Cham
2  Kampot
2  Koh Rong Island
1  Phnom Penh
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Phnom Penh
Dag 2 - 3
Phnom Penh
Dag 4
Battambang
Dag 5 - 7
Siem Reap
Dag 8
Kratié
Dag 9
Kampong Cham
Dag 10 - 11
Kampot
Dag 12 - 13
Koh Rong
Dag 14
Phnom Penh
Dag 15 - 16
Phnom Penh - København

Dag 1 - 2

København - Phnom Penh

Afrejse fra Danmark

Du flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

 
Læs mere

Dag 2 - 3

Phnom Penh

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Cambodia og transport til hotellet

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør, som kører dig til hotellet. 

Phnom Penh blev engang betragtet som en af de smukkeste byer i Orienten, og på trods af sin turbulente historie har den stadig bevaret sin koloniale charme. Bybilledet er præget af bygninger fra kolonitiden og vinkelrette gader gennemskåret af større boulevarder med masser af liv, navnligt nede ved floden, hvor de franske caféer og restauranter lokker folk til. 

Efter check in er tiden frem til det fælles infomøde til afslapning og oplevelser på egen hånd. 

Dag 3 Phnom Penh

Krigshistorie og gyldne templer (M)

Efter morgenmad på hotellet tager lokalguiden jer med på en rejse til mere dystre side af landets historie – en formiddagsudflugt til de tomme massegrave The Killing Fields og Tuol Sleng, eller S-21, navnet som det tidligere gymnasium var kendt under, da det blev brugt som torturkammer og fængsel.

Udflugten byder på et grumt minde om den terror og det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970’erne under det bestialske Khmer Rouge-styre og -regime. Udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det årelange forsøg på at stille bødlerne til ansvar. 

Eftermiddagen er til oplevelser på egen hånd. Hop evt. på en tuk tuk og besøg nogle af byens gyldne templer eller besøg et af de farverige og livlige markeder – fx det populære russiske marked, hvor du kan gøre en god handel, vel at mærke hvis du prutter om prisen!  

Om aftenen kan du nyde en god middag på Foreign Correspondents' Club (FCC), der var de udenlandske krigskorrespondenters samlingssted i byen, indtil de i 1975 blev udvist af Pol Pot-styret. Restauranten ligger lige ud til floden i en af byens smukkeste bygninger fra den franske kolonitid. Ønsker du at spise her, anbefaler vi, at der bestilles bord nogle dage før.

 
Læs mere

Dag 4

Battambang

Gennem Cambodias landområde til landet næststørste by (M)

I dag sættes kursen mod Battambang i det vestlige Cambodia. Turen går gennem smukke landområder med rismarker, skove og små landsbyer.

Selv om Battambang er landets næststørste by besøges den af langt færre turister end både Phnom Penh og Siem Reap. Byen blev grundlagt i det 11. århundrede, og bybilledet præges den dag i dag af både fransk koloni- og Khmer-arkitektur. Selve byen byder ikke på nogen særlige attraktioner, men her er en tilbagelænet atmosfære, mange caféer og få turister. 

Hen på eftermiddagen ankommer I til Battambang. Efter check in på hotellet er tiden på egen hånd. Tilmeld dig evt. en ekstraudflugt til Phnom Sampeau, som er en række templer og bygninger, der blev brugt som fængsler under Khmer Rouge-regimet. Phnom Sampeau ligger på toppen af en klippe ca. 7 kilometer uden for byen. Ikke langt derfra ligger grotterne ”killing caves”. Her mener man, at op mod 10.000 mennesker blev kastet i døden mellem 1974 og 1978.

 
Læs mere

Dag 5 - 7

Siem Reap

Egne oplevelser eller ekstra udflugt og transport til Siem Reap (M)

Formiddagen er til egne oplevelser. Tag evt. med på en udflugt til landområderne omkring byen, besøg templer, se små lokale produktionsvirksomheder og kør en tur med Battambangs mest kendte attraktion, det lidt utraditionelle Bamboo Train. Bambustog er måske så meget sagt, for reelt består det kun består af nogle toghjul med et metallad over.  

Efter frokost (ikke inkl.) kører I mod Cambodias kulturelle centrum, Siem Reap og Khmer-rigets magiske tempelkompleks Angkor Wat. 

Ankomst sidst på eftermiddagen og efter check-in er resten af dagen til egne oplevelser.

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred danner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som dig, helt sikkert skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

Dag 6 Siem Reap

Udflugt til Angkors jungletempler (M)

Solopgangen over Angkor Wat er magisk, så i de tidlige morgentimer, før solen er stået op, kører I til Angkor-templerne uden for byen, så I kan opleve dette magiske øjeblik, hvor de første varme stråler rammer templerne. 

Turen til Angkor er delt op i to. En morgentur, hvor I oplever solopgangen og en eftermiddagstur, hvor I oplever solnedgangen. I de varmeste timer midt på dagen kan I slappe af på hotellet eller i byen. 

Rejselederen guider jer igennem de magiske jungletempler og undervejs besøger I Angkor Thom, den muromkransede by med et utal af templer og tårne. Det er også her I finder Bayon – Det Gyldne Tårn – som står præcis i midten af Angkor Thom, der med sine 54 tårne, og i alt 216 smilende Buddha-ansigter er så kendetegnende for "den tabte" khmer-kultur. I ser det tidligere kongelige palads Phimeanakas med Elefantterrassen foran og besøger et af områdets smukkeste templer, Ta Prohm. Templet er nærmest blevet opslugt af junglen og stort set været uberørt, siden det blev opdaget.

Dag 7 Siem Reap

Tid til egne oplevelser og fælles middag (M, A)

Den sidste dag i Siem Reap er på egen hånd, hvor du kan søge dit helt eget eventyr. 

Snyd ikke dig selv for en udflugt til en af de flydende landsbyer, der ligger på søen Tonle Sap. Besøg Angkor Museum og lær mere om Angkor og Khmer-riget, lej en cykel eller gå på opdagelse i byens gader.

Den sidste aften i Siem Reap skal hele gruppen nyde et traditionelt måltid med Khmer-mad på New Hope Vocational Training Restaurant. En projektdrevet restaurant, som giver den mindre bemidlede del af befolkningen mulighed for at lære kokke- og restaurationsfaget. Overskuddet fra restauranten går til den tilstødende skole og sundhedscenters gratis ydelser.

Læs mere

Dag 8

Kratié

Bådtur og ferskvandsdelfiner (M)

I dag sættes kursen mod Kratié, en mindre by i det østlige Cambodia, som ligger ved Mekong-flodens bred. Byen er bedst kendt for sine sjældne Irrawaddy-ferskvandsdelfiner, som lever i floden ca. 15 km nord for byen. Delfinerne er mest aktive omkring solopgang og solnegang. I går ombord på en lille båd sidst på eftermiddagen og bliver taget med på udkig efter de legesyge delfiner. Men husk, at det er vilde delfiner, så der er ingen garanti for, at I ser dem.

 
Læs mere

Dag 9

Kampong Cham

Hverdagen i en cambodiansk by ved Mekong-floden (M)

Lidt længere nede af Mekong-floden ligger Cambodias tredjestørste by, Kampong Cham. Lidt lige som Battambang er her ikke mange decideret turistattraktioner, men det er det perfekte sted at opleve hverdagen i en større cambodiansk by. Her ses levn af den franske byggestil kombineret med nyere bebyggelser og flere markeder, der bare summer af liv. 

Dagens udflugtsprogram byder på en tur til den århundredegamle brostensbelagte bro, Jayavarman Bridge. Broen, der har en arkitektur med mange stenbuer og søjler, blev opført i det 12. århundrede og var med sine 87 meter engang verdens længste.

I besøger også det stadigt fungerende klostertempel Wat Nokor, der er bygget i ruinerne af et gammelt tempel.

 
Læs mere

Dag 10 - 11

Kampot

Hen hvor peberet gror (M)

Du har måske hørt udtrykket ”at ønske nogen eller noget hen, hvor peberet gror”? Et udtryk som kan bruges om en eller noget man gerne vil være fri for. I dag kan du ved selvsyn opleve, hvor det sted er, for efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod Kampot, hvis opland er kendt for at producere peber af en høj kvalitet.

Selve Kampot er en hyggelig provinsby med masser af charmerende bygninger fra den franske kolonitid. Flodpromenaden med de mange restauranter, caféer og kaffebarer er det store samlingspunkt, men snyd ikke dig selv for en tur på det centrale marked og en udflugt uden for byen. 

Dag 11 Kampot

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Tiden i Kampot er til oplevelser på egen hånd. Ud over at nyde stemningen i byen kan du fx besøge en af de mange peberfarme og tage en tur til Bokor Hill Station, der ligger på en bakketop lidt uden for byen. I 1920 blev stedet opført som et rekreationssted for de franske soldater, men er i dag en spøgelsesby med ruiner af en kirke, et posthus, et hotel og et kasino. Derudover kan du besøge Phnom Chnork-grotten, der har et tempel midt inde i hovedkammeret og Den Hvide Elefants Grotte, Rung Damrey Saa. Sejl en tur til Rabbit Island og nyd friskfanget fisk og skaldyr, lej en cykel og besøg et nærliggende vandfald, og afrund dagen med et sunset cruise – hvor du bare skal læne dig tilbage og nyde udsigten, mens solen går ned i horisonten.

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Koh Rong

Barfodsferie på paradisøen Koh Rong Island (M)

I dag sættes kursen mod paradisøen Koh Rong, der ligger ud for Sihanouk-halvøen på Cambodias sydkyst. Øen er kendt for sin fredfyldte skønhed, og sammen med naboøen Koh Rong Samloem beskrives de oftest som et ø-paradis. 

Fra Kampot er der ca. 100 kilometer til byen Sihanoukville. Herfra sejler I det sidste stykke til Koh Rong, hvor I indkvarteres i jeres strandhytter. 

Koh Rong Island er på størrelse med vores egen Rømø på den jyske vestkyst. Øens indre er dækket af et højland med tæt og frodig skov, mens kysterne veksler mellem klippekyst og uberørte palmestrande med det fineste, hvide puddersand - alt sammen omkranset af et varmt krystalklart hav, hvis turkisblå nuancer nærmest går ud i ét med himlen.

Slap af på den smukke strand, tag på snorkel- eller dykkertur, lej en cykel og udforsk øen på to hjul, tag på vandretur i højlandet, prøv lykken på en fisketur eller besøg en af naboøerne. Og når dagen går på hæld, kan du se solnedgangen med din ynglingsdrink i hånden, inden du sætter dig til bords og nyder aftenens måltid under den dybblå stjernehimmel.

 
Læs mere

Dag 14

Phnom Penh

Transport til hovedstaden Phnom Penh (M)

Efter nogle dage, hvor du med garanti er kommet helt ned i gear, går turen retur til hovedstaden Phnom Penh. Efter check in på hotellet tager rejselederen jer med på en sidste udflugt med cykeltaxi rundt i byens travle gader.  

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Phnom Penh - København

Tid til de sidste oplevelser og hjemrejse (M)

Det er tid til de sidste oplevelser og til at få købt souvenirs, for i dag starter hjemrejsen tilbage mod Danmark. Som på udrejsen mellemlander og skifter du fly undervejs.

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.