Cambodia
  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    November - maj

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Rejser til Cambodia

En rejse til Cambodia byder på unikke rejseoplevelser for alle. Hos Profil Rejser kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge den ultimative rejse til Cambodia ud fra dine ønsker og rejsedrømme.

Modtag et tilbud til Cambodia Se alle rejser til Cambodia

Rejs til Cambodia, og oplev et land, der besidder flere utrolige kultur- og naturskatte, samt hovedattraktionen; det mange hundrede år gamle tempelkompleks, Angkor Wat, der dækker et enormt område dybt inde i junglen. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge-regime, men heldigvis er den mørke tid forbi, og du kan nu nyde Cambodia som det vidunderlige land, det er. I dag vil du blive mødt af et venligt og gæstfrit folkefærd, der altid står klar med åbne arme og en hjælpende hånd, når du har brug for det. 
 
Historisk set er Cambodia et af de mest spændende lande i Asien, og en rejse til Cambodia er derfor blandt de største rejseoplevelser, du kan få. Engang var Cambodia så mægtigt. Siden blev det slettet af landkortet. I dag er Cambodia tilbage, og igen blandt vores topdestinationer, og selvom landet ofte bliver overset til fordel for eksempelvis Thailand og Vietnam, så har Cambodia mere end rigeligt at byde på i sig selv. Ikke mindst for dig, der er interesseret i kultur og historie, og er du mere til badeferie, eller måske til en kombination af begge, har Cambodia heldigvis også et væld af skønne strande med plads til solbadning og afslapning. 

Tag på rejse til Cambodia

Det var i Cambodia, at Khmer-kongerne lagde kimen til et højt udviklet storrige, der mellem det 7. og 14. århundrede blomstrede op og bredte sig langt ud over det område, der i dag kendes som Indokina og Thailand. Khmer-kongernes mægtige hovedstad, Angkor Wat, er ganske enkelt mageløs, og umærkeligt gennemstrømmes du af stedets helt specielle atmosfære og historie. Når du først har oplevet dette fabelagtige monument, glemmer du det aldrig. 
Angkor Wat er i sig selv rigelig grund til at rejse til Cambodia, men landet har også meget andet at byde på. Hvor Tonle Sap- og Mekong-floderne løber sammen ligger landets hovedstad, Phnom Penh, med fantastiske, guldbelagte templer og prangende pagoder, brede boulevarder og flotte palæer. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge regime, men heldigvis er den mørke tid for længst forbi, og i dag kan du opleve blandt andet Khmer-folkets kultur i de mange spændende museer i Phnom Penh. 
De fleste vælger den oplagte mulighed at kombinere et besøg i det historiske Cambodia med en badeferie under palmerne i Thailand. På den måde får du det bedste fra begge steder, og får nydt både sol, strand, kultur og historie på én og samme rejse. Hos Profil Rejser har vi mange forskellige pakkeløsninger med rejse til Cambodia, men du kan også selv sammensætte din rejse til Cambodia, som det passer dig, så du får den ferie, du drømmer om. Du kan blandt andet vælge et krydstogt fra Cambodia til Vietnam, eller du kan besøge tropeøen Phu Quoc, hvor der er lagt op til lange, solrige dage på stranden og afslapning til den helt store guldmedalje. Valget er dit, så book din rejse til Cambodia med Profil Rejser i dag! 

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Cambodia

Vil du til Cambodia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Nicoline, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.