Klassiske Burma og Thailand

Burma - Yangon, Bagan, Mandalay, Inle-søen, Hua Hin

 • Den guldbelagte Shwedagon pagode i Yangon
 • Tempelsletten ved Bagan – større end Angkor Wat i Cambodia
 • Fantastisk udsigt over Mandalay fra Mandalay Hill
 • Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive foreviget
 • Strandferie i Thailand
 

Den guldbelagte Shwedagon pagod i Yangon, tempelsletten i Bagan, sagnomspundne Mandalay og Inle-søen med de berømte ”ben-roere" er blot nogle af de oplevelser der venter i Burma inden eventyret slutter ved stranden i Thailand 

Denne rundrejse inkluderer de største attraktioner i det unikke land. Start i Yangon hvor I bl.a. besøger den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid i form af velbevarede kolonibygninger.

Turen fortsætter til fantastiske Bagan og "The City of Four Million Pagodas" – et område på mere end 40 km2. Tempelslettet udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia.

Herfra videre til landets næststørste og berømte by, Mandalay, med flotte klostre og pagoder. Fra Mandalay Hill har I en fantastisk udsigt over byen og området, og et besøg her når solen går ned er et absolut "must".

Til sidst besøges Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive foreviget. I skal naturligvis på bådudflugt og opleve de store flydende haver og marker, og se bønderne sejle mellem dem i små træbåde. Oplev det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde – de såkaldte "ben-roere". 

Eventyret slutter med nogle dage i Thailand i Hua Hin – den thailandske kongefamilies foretrukne feriested.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Burma

Yangon, Bagan, Mandalay, Inle-søen, Hua Hin

13 nætter / 16 dage

fra kr. 16.315

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har det hele. Det var Thailands første feriemål og har desuden altid været den thailandske komgefamilies foretrukne feriested.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Burma,

 • Yangon – Summit Parkview Hotel eller Rose Garden
 • Bagan – Myanmar Treasure eller Umbra Hotel
 • Mandalay – Shwe Pyh Thar Hotel eller Eastern Palace Hotel
 • Inle-søen – Serenity Resort eller lign.

Ønsker I at opgradere til nedenstående hoteller er det muligt mod et tillæg på ca. kr. 1.500-2.000 pr. person.


 • Yangon – Melia Hotel eller lign.
 • Bagan – Tharabar Gate Hotel
 • Mandalay – Mandalay Hill Resort eller lign.
 • Inle-søen – Myanmar Treasure eller lign. 
 
Læs mere her

Hua Hin - 6 nætter

Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin
Billigste hotelmulighed
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.
Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Yangon
Dag 2
Yangon
Dag 3
Bagan
Dag 4
Bagan
Dag 5
Mandalay
Dag 6
Inle-søen
Dag 7
Inle-søen
Dag 8
Yangon
Dag 9
Yangon - Hua Hin
Dag 10 - 14
Hua Hin
Dag 15 - 16
Hua Hin - København

Dag 1 - 2

København - Yangon

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Yangon i Burma. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Yangon

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Burma og besøg i Shwedagon pagoden

Efter indrejseformaliteterne møder I vores lokale repræsentant som vil køre jer til hotellet. 

Hen på eftermiddagen skal I opleve et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Burmas ”hjerte”. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af snesevis af kringlede, dekorerede bygninger og statuer. Selv om her ofte er mange mennesker, er der stadig en betagende stemning af ro ved pagoden, og her er de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand. 


Læs mere

Dag 3

Bagan

Bagan slettens pagoder, lokalt marked, landsbybesøg og tur med hestevogn (M)

Efter morgenmad på hoteller kører I til lufthavnen hvorfra I flyver til Bagan. 

Bagan sletten er et 42 km2 område med mere end 3000 historiske templer som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. Det er også fra dette folk landet fik sit navn Burma. Bagan var Burmas politiske og religiøse centrum, indtil de mongolske horder kom i 1287 under ledelse af Kublai Khan, Djengis Khans barnebarn og senere kejser over hele Kina.

Efter ankomst til Bagan besøges det livlige og farverige marked i Nyaung Oo. Indsnus stemningen og lad dig måske frist af nogle af de mange eksotiske tilbud. 

Bagan er først og fremmest kendt for sine tusindvis af pagoder og templer spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et smukt landskab. 

Resten af dagen er afsat til at besøge de vigtigste pagoder og templer i Bagan, og første stop er Shwezigon pagoden, som blev bygget af Kong Anawrahta i det tidlige 11. århundrede. Fortsæt til Ananda templet, et hvidkalket mesterstykke af Mon arkitektur med fire stående buddhaer, og det nærliggende kloster med de smukke, velbevarede mure fra det 18. århundrede. Besøg også Thatbinnyu templet dateret tilbage til år 1144 og Sulamani templet. Herefter er der transport til hotellet hvor I efter check-in har tid til et par timers afslapning. 

Om eftermiddagen besøges Myingabar landsbyen hvor I kan se fantastiske lakarbejder, som er ét af Myanmars mest skattede håndværk. Fortsæt til Damayangyi templet og oplev en herlig tur i hestevogn til Sunset templet. 


Læs mere

Dag 4

Bagan

Udflugt til Mt. Popa og mulighed for morgentur i varmluftsballon (M)

Hvis vinden tillader det, er der tidligt denne morgen en enestående mulighed for at tilkøbe en tur i varmluftsballon. Det verdensberømte, arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, så der er en god chance for at få en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og enorme tempelområde. Efter ballonturen returneres til hotellet til en velfortjent morgenmad. 
Næst på dagens program er en køretur på en times tid til Mt. Popa, og undervejs får du et lille indtryk af bøndernes nøjsomme liv. 

Mt. Popa siges at være det hellige hjem for Nats (buddhistiske ånder). På toppen af den stejle klippe ligger et malerisk kompleks af klostre, pagoder og helligdomme. Vejen til disse går ad en stejl, snoet trappe – en anstrengende tur, som dog belønnes med en flot udsigt over det omkringliggende flade område, som siges at være Burmas ”risskål”.

Tilbage i Bagan er der mulighed for at nyde en skøn sejltur om bord på en flodbåd, imens I nyder den flotte solnedgang (tilkøb).


Læs mere

Dag 5

Mandalay

Kongebyer, klostre og teaktraæsbroen U-Bein (M)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til lufthavnen for fly til Mandalay. 

Efter en kort flyvetid er der ankomst til Mandalay – den sagnomspundne by som kendetegnes ved sin helt specielle historie og storhed. 

Dagens første stop er ved den gamle kongeby, Amarapura og verdens længste og mere end 200 år gamle teaktræsbro, U-Bein. 

Turen fortsætter til Mahagandayon klostret og se derefter håndvævede og farverige silkeprodukter bliver fremstillet. Herfra videre til den kongelige hovedstad, Inwa, hvor I besøger det imponerende kloster Maha Aungmye Bonzan og Bargayar klostret, som er berømt for sine udsmykninger og træudskæringer. 

Efter en spændende dag fuld af indtryk og oplevelser køres til hotellet i Mandalay. 


Læs mere

Dag 6

Inle-søen

Sejltur på Inle-søen, pælehuse, flydende haver, markeder og templer (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde i den sydvestlige ende af Shan staten syd for byen Taunggyi.

Fra Mandalay flyver I til Heho. Herfra er der ca. en times kørsel til Nyaung Shwe bådbroen ved Inle-søens bred. 

Inle søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. 

Efter check-in på hotellet sejler I til midten af Inle-søen. Her gemmer Phaung Daw Oo pagoden på fem guldbelagte buddhafigurer. Stedet er det helligste område i den sydlige del af Shan-staten. 
I oplever dagligdagslivet i de flydende landsbyer og ser de unikke flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager. I ser også traditionelt håndværk – silkevævning og en grovsmedebutik. 

I stopper også ved Ngaphechaung klostret – lokalt kendt som ”De hoppende kattes kloster” – og I ser naturligvis årsagen til navnet. 


Læs mere

Dag 7

Inle-søen

Dagligdag på søen, flydende haver, pagoder og besøg på lokalt marked (M)

Nyd en dejlig morgenmad på hotellet. Derefter byder dagen på endnu en bådudflugt på Inle-søens blå spejl. 

Her oplever I bl.a. de berømte ben-roeres typiske flydende haver, lokale fiskemetoder, landsbyliv og smukke naturscenerier. Besøg også et af de livlige markeder i området, hvor lokale stammefolk sejler til for at handle. Derefter bringer en båd jer til søens vestlige bred, hvor en trappesti fører til det godt kamuflerede og uberørte Inn Dein pagode kompleks. 

Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade. 


Læs mere

Dag 8

Yangon

Flytransport til Yangon, byrundtur og tid på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen. Herfra flyver I tilbage til Yangon. 

Her står den på byrundtur med besøg ved bl.a. Chauk Htat Gyi pagoden med den store, hvilende buddha og Karaweik Royal Barge, som udgør et populært fotomotiv. 

Over middag er der transport til hotellet for check-in. Herefter er resten af dagen til egne oplevelser. Tag fx en tur på Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges mad-, tøj-, håndværk- og smykkesten. Vær opmærksom på, at markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage. Besøg evt. også nogle af de mange små boghandlere i gaderne omkring markedet. 

Om aftenen kan det anbefales at tage en spadseretur i centrum af Yangon, der emmer af britisk kolonitid, og I bør også besøge det farverige og eksotiske frugtmarked. 


Læs mere

Dag 9

Yangon - Hua Hin

Flytransport til Bangkok og transport til Hua Hin af rejsen (M)

Fra Yangon flyver I til Thailands hovedstad Bangkok. Her møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil køre jeg til hotellet i Hua Hin.

Efter check in er opholdet i Hua Hin på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 10 - 14

Hua Hin

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagene i Hua Hin er til oplevelser på egen hånd, eller I kan tilmelde jer nogle af vores spændende udflugter.

Byen er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, gode restauranter - nogle bygget på pæle over havet, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da badebyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Hua Hin er også Thailands golfmekka med seks fortrinlige baner indenfor en radius af 30 minutters kørsel. Fem af disse baner er af "championship" standard og ligger i pragtfulde tropiske omgivelser.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hua Hin - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenirs for i dag er der hjemrejse.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver I retur til Danmark.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser