Burmas gyldne skatte og Thailand

Burma - Mandalay, Bagan, Pindaya, Inle-søen, Yangon, Hua Hin

 • Spirituelle Mandalay med flotte klostre og pagoder
 • Flodbåd til Bagan og lokallivet lang Irrawaddy-floden
 • Bagan slettens mange tusinde pagoder
 • Bådtur på Inlesøen med de flydende haver og marker
 • Den guldbelagte Shwedagon pagode i Yangon

En rundrejse i Burma er en rejse tilbage i tiden og denne rundrejse indeholder alle landets klassiske højdepunkter – og lidt. Undervejs vil I få landets historie og stemning helt ind under huden, når I tager på opdagelse blandt Østens bedst bevarede hemmeligheder. Eventyret slutter i Thailand ved Hua Hins gyldne strande

Eventyret starter i Mandalay, som vel nærmest er blevet udødeliggjort i Four Jacks sangen ”fra Rangoon til Mandalay”. Her oplever I bl.a. flotte klostre og pagoder og ser verdens længste træbro. 

Fra Mandalay sejler I til Bagan-sletten med de mange tusinde pagoder. En sejltur, der varer det meste af dagen, og hvor I får rig mulighed for at følge dagligdagen på og langs floden. Kvinderne som vasker, mændene som fisker, og børnene som leger i det grumsede flodvand.

Bagan byder på Sydøstasiens største tempelområde, hvor I udforsker nogle at områdets mange pagoder og templer, kører med cykeltaxi, tager på marked og nyder solnegangen over Bagan-slettens pagoder.

Der er mange højdepunkter på denne tur, men næste stop ved Inle-søen er med garanti en af de helt store. Noget af turen foregår med det lokale tog, hvor I får god mulighed for at komme helt tæt på de lokale og det smukke landskab lidt væk fra alfarvej. Ved Inle-søen står fotomotiverne nærmest i kø for at blive foreviget. Her skal I naturligvis på bådudflugt og opleve de store flydende haver og marker, se bønderne sejle mellem dem i små træbåde, opleve det forunderlige syn af de lokale fiskere – de såkaldte "ben-roere”, der roer deres både på en helt speciel måde. 

Sidste stop på rundrejsen er i Burmas største by og tidligere hovedstad Yangon, hvor I bl.a. besøger den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid i form af velbevarede kolonibygninger. 

Undervejs bor I på gode hoteller, og I rejser med bus, tog, cykeltaxi, båd og fly. 

Eventyret slutter med nogle dage i Thailand ved Hua Hins gyldne strande. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Burma

Mandalay, Bagan, Pindaya, Inle-søen, Yangon, Hua Hin

13 nætter / 16 dage

fra kr. 18.505

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har det hele. Det var Thailands første feriemål og har desuden altid været den thailandske komgefamilies foretrukne feriested.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 9 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Burma,

 • Mandalay – Shwe Pyi Thar Hotel eller Eastern Palace Hotel
 • Bagan – Myanmar Treasure Hotel eller Umbra Hotel
 • Pindaya – Conqueror Hotel
 • Inle-søen – Serenity Inle Resort eller lign.
 • Yangon – Summit Park View eller Rose Garden Hotel

Ønsker I at opgradere til nedenstående hoteller er det muligt mod et tillæg på ca. kr. 2.000-2.500 pr. person.


 • Mandalay – Mandalay Hill Resort eller lign.
 • Bagan – Tharabar Gate Hotel eller lign.
 • Pindaya – Pindaya Inle Inn
 • Inle-søen – Myanmar Treasure Resort eller lign.
 • Yangon – Melia Hotel eller lign.
 
Læs mere her

Hua Hin - 4 nætter

Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin
Billigste hotelmulighed
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.
Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Mandalay
Dag 2
Mandalay
Dag 3
Mandalay
Dag 4
Bagan
Dag 5 - 6
Bagan
Dag 7
Pindaya
Dag 8
Inle-søen
Dag 9
Inle-søen
Dag 10
Yangon
Dag 11
Yangon - Hua Hin
Dag 12 - 14
Hua Hin
Dag 15 - 16
Hua Hin - København

Dag 1 - 2

København - Mandalay

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Burma. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Mandalay

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad
 

Ankomst til Myanmar, tempelbesøg og solnegang over Mandalay Hill

Midt på formiddagen er der ankomst til Mandalay, og efter indrejseformaliteterne køres til hotellet. Undervejs stopper I ved Kuthodaw Pagoden, der er verdens største bog lavet af marmor, og I besøger Shwe Kyaung klostret, der er et fremragende eksempel på en traditionel burmesisk bygning af træ.

Herefter kører I til hotellet og efter check in er eftermiddagen på egen hånd. Er vejret med jer mødes I med lokalguiden igen sidst på eftermiddagen for at tage til Mandalay Hill for at nyde den smukke solnedgang over det burmesiske landskab.


Læs mere

Dag 3

Mandalay

Kongebyer, verdens længste træbro, klostre og flodsejlads (M)

Efter morgenmad på hotellet tager I hul på dagens udflugtsprogram. Første stop er ved Mahamuni Pagoda, som er en af landets vigtigste og mest berømte pagoder. 

Turen fortsætter mod den gamle kongeby Amarapura – ”den udødelige by”, der i dag nærmest er en forstad til Mandalay. Gennem generationer har mange familier i området omkring Amarapura specialiseret sig i lokalt kunsthåndværk som f.eks. silkevævning og produktion af bladguld. Undervejs besøger vi en af de familier og ser de gamle håndværkstraditioner.

Det er også i Amarapura, I ser den gamle teaktræsbro U-Bein, som blev opført i 1782. Den 1,2 km lange bro er verdens længste træbro bygget af træ fra det gamle kongepalads i Amarapura.

Næste stop er Mahagandayon-klosteret, som er en af Burmas største buddhistiske læreanstalter med flere hundrede bordeauxklædte buddhistmunke.

Senere skal I på en kort sejltur til Inwa, som er endnu en af landets gamle kongebyer. Inwa er beliggende på en lille ø mellem de to floder Irrawaddy og Myitinge. Her ser I det tidligere kongelige palads, den enorme stupa-ruin som stammer fra 1790 og teaktræsklosteret Bargayar, der er kendt for sine smukke træudskæringer.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på hotellet i Mandalay.


Læs mere

Dag 4

Bagan

Heldagssejltur med oplevelser på og langs Irrawaddy-floden (M)

I dag venter en af turens helt store oplevelser, når vi begiver os ud på en fantastisk heldagstur ad Irrawaddy-floden til Bagans mange templer og pagoder.

Mens vi langsomt bevæger os ned ad floden, oplever vi livet på landet, som det udspiller sig i de små maleriske landsbyer, vi passerer. Mændene arbejder i markerne, kvinderne vasker tøj ved flodbredden, og børnene leger og får sig en svalende dukkert. Ude på floden oplever vi lokale fiskere i deres små både og flodpramme, der transporterer varer til næste bestemmelsessted. Ikke meget har ændret sig i gennem tiden, hvor de fleste stort set lever som på deres bedste- og oldeforældres tid.

Frokosten nyder I om bord på båden. Den er enkel men god og består enten af stegte nudler eller stegte ris. Derudover vil der være mulighed for at købe både varme og kolde drikkevarer på hele sejlturen. Indendørs er der aircondition, og på dækket er der et begrænset antal solsenge. 

Sejlturen tager ca. 9-11 timer, og efter en oplevelsesrig dag ankommer vi til Bagan sidst på eftermiddagen, og når vi atter har fast grund under fødderne, kører vi til vores hotel.

Bagan sletten er et 42 km2 område med mere end 3000 historiske templer som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. Det er også fra dette folk landet fik sit navn Burma. Bagan var Burmas politiske og religiøse centrum, indtil de mongolske horder kom i 1287 under ledelse af Kublai Khan, Djengis Khans barnebarn og senere kejser over hele Kina.


Læs mere

Dag 5 - 6

Bagan

Lokalliv, markeder, tur med cykeltaxi og Bagan slettens pagoder (M)

Et besøg på det lokale marked er altid en spændende oplevelse og en god måde at komme helt tæt på de lokales hverdag. Dagens udflugt starter netop med et markedsbesøg, hvor de lokale handler ind til dagens måltider og gøremål.

Herefter sætter I jer til rette i de ventende cykeltaxier, som vil bringe jer til den imponerende Shwezigon Pagode, der blev bygget af Kong Anawratha i det tidlige 11. århundrede. Pagoden er blot én af de mere end 2000 pagoder, som findes her i Sydøstasiens største tempelområde. De fleste af pagoderne er beliggende i naturskønne omgivelser ved bredden af Irrawaddy-floden. Formiddagen bruger I til at udforske nogle af pagoderne.

Senere besøger I templet Damayangyi, der kendetegnes ved sin enorme størrelse og fantastiske murarbejde. 

Dag 6 Bagan 

Tur med hestevogn, landsbyliv, lokalbefolkningen cykeltur og sejltur i solnedgangen (M)

Denne formiddag besøger I en lokal landsby. Her går I en tur igennem de støvede gader, og vil få mulighed for at se, hvordan landsbybeboerne bor og høre om deres dagligdag. Ligeledes får I et godt indtryk af bøndernes nøjsomme liv på landet.

Hen på eftermiddagen tager lokalguiden jer med på en cykeltur i og omkring Bagan. En god og anderledes måde at opleve byens stemning og møde lokalbefolkningen. 

Dagen afsluttes med en skøn, lille sejltur på floden, hvorfra I kan nyde solnedgangen. 


Læs mere

Dag 7

Pindaya

Togtur, dagligdagen væk fra alfarvej, grotter og smuk natur (M)

Fra Bagan flyver I til Heho – en tur på ca. 45 minutter. Herfra skal I på en times togtur, hvor vi har mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen, samtidig med at vi kan nyde det smukke, burmesiske landskab væk fra alfarvej.

Dagens mål er den lille hyggelige by Pandaya, som er anlagt omkring en sø og omkranset af store banyan træer. Her besøger vi de fantastiske Pindaya-grotter som består af flere hundrede sammenhængende grotter, fyldt med ca. 8.000 buddhaer og senere ser I produktionen af papirparaplyer, som byen også er kendt for.


Læs mere

Dag 8

Inle-søen

Transport til Inle-søen, flydende landsbyer og etniske befolkningsgrupper (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde i den sydvestlige ende af Shan staten syd for byen Taunggyi. Den langstrakte og lavvandede sø er 22 km lang og 11 km bred og er bl.a. kendt for sine smukke omgivelser og for at være hjem for Intha folket, der lever af at fiske og dyrke grøntsager og blomster på deres flydende haver. Landsbyerne på Inle-søen er bygget på pæle, og al transport foregår med båd, hvad enten det er til skole, på besøg hos naboer og familie, til og fra arbejde, tempelbesøg, eller når turen går til markedet for at handle og sælge. Alt sammen noget vi kommer til at opleve de næste par dage. Om aftenen kan det godt være lidt køligt på Inle, så husk en trøje til de kølige aftener.

De næste par dage tager I på opdagelse på og omkring Inle-søen. I kommer til at opleve de berømte fiskere som med majestætisk elegance – og balance, styrer og roer deres små, smalle træbåd med den ene fod, mens de fisker med deres kegleformede bambusfælde. Denne dag besøger I flydende landsbyer og flydende haver, hvor frugt og grøntsager dyrkes, I besøger en smedje, ser traditionelt kunsthåndværk i form af silkevævning på træhåndvæve, og I besøger Phaung Oo Pagoden, som er det helligste, religiøse sted i den sydlige Shan stat samt det gemte og knap så kendte Inn Dein pagodekompleks.

Denne eftermiddag er der også mulighed for at besøge en vingård i bjergene omkring Inle-søen. I 1300 meters højde ligger denne vingård godt placeret i læ og sol. På gården dyrkes druer af sorterne Cabernet Sauvignon, Shiraz, Sauvignon Blanc og Chenin Blanc. I får mulighed for at se fremstillingsprocessen og smage på det færdige resultat (vinbesøget er ikke inklusiv i rejsens pris).


Læs mere

Dag 9

Inle-søen

Oplevelser og eventyr på Inle-søen (M)

Endnu en dag med oplevelser på og ved Inle-søen hvor I bl.a. nyder stemningen og udsigten over søen, besøger nogle af de små landsbyer med teaktræshuse bygget på pæle og går på marked hvor Pa-O, Danu og Intha folket kommer for at købe og sælge.


Læs mere

Dag 10

Yangon

Transport til Yangon, byrundtur, sejltur og den gyldne Shwedagon Pagode (M)

Det er tid til at forlade de idylliske omgivelser, og i dag sættes kursen mod landets største by, Yangon. Byen er beliggende ud til Yangon-floden og menes at være grundlagt i det 6. århundrede.

Dengang hed byen Rangoon og frem til 1753, hvor den blev gjort til hovedstad, var den kun en lille fiskerlandsby. Hovedstaden blev flyttet til Naypyidaw i det indre af landet den 7. november 2005.
Yangon er i dag en moderne metropol, men sammenlignet med det øvrige Sydøstasien, er Yangon på flere områder en speciel by. Her er ingen højhuse, og byen er meget grøn med mange, skyggefulde træer samt en særlig charme med en blanding af kolonitidsbygninger, kirker, hindutempler, buddhistiske stupaer og muslimske moskéer.  

Ved ankomst til Yangon tager I straks ud og ser på nogle af byens mest interessante seværdigheder i den gamle bydel. Her skal I bl.a. på en lille sejltur med en traditionel kongelig pram, hvor I ser den store liggende Buddha. 

Herefter kører I til hotellet og hen på eftermiddagen besøges Bogyoke Marked – også kendt som Scotts Marked, hvor man kan købe mad, tøj, kunsthåndværk og ædelstene (markedet er lukket hver mandag og på nationale helligdage). 

Jeres eventyrlige rundrejse slutter med et besøg ved et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Burmas ”hjerte”. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af snesevis af kringlede, dekorerede bygninger og statuer. Selv om her ofte er mange mennesker, er der stadig en betagende stemning af ro ved pagoden, og her er de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand.


Læs mere

Dag 11

Yangon - Hua Hin

Flytransport til Bangkok og transport til Hua Hin af rejsen (M)

Fra Yangon flyver I til Thailands hovedstad Bangkok. Her møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil køre jeg til hotellet i Hua Hin.

Efter check in er opholdet i Hua Hin på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 12 - 14

Hua Hin

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagene i Hua Hin er til oplevelser på egen hånd, eller I kan tilmelde jer nogle af vores spændende udflugter.

Byen er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, gode restauranter - nogle bygget på pæle over havet, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da badebyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Hua Hin er også Thailands golfmekka med seks fortrinlige baner indenfor en radius af 30 minutters kørsel. Fem af disse baner er af "championship" standard og ligger i pragtfulde tropiske omgivelser.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hua Hin - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenirs for i dag er der hjemrejse.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver I retur til Danmark.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.