Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Borneo

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Borneo.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Borneo.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Sabah

Gaya Island trek & Sapi Island | Sabah

Blot 20 minutter fra havnen i Kota Kinabalu ligger Tunku Abdul Rahman Marine Park, der med sine idylliske omgivelser af sol, sand og hav er meget tillokkende og yderst smuk.
Her kan du holde picnic, snorkle, scuba dive eller blot nyde stedet og slappe af. Dagen er til fri disposition, så du kan lave lige det, som du ønsker. Der vil blive serveret en overdådigt Barbecue frokost, og du vil komme på vandretur på øen Gaya langs plankestierne i vådområdet omgivet af den uspolerede regnskov. Herefter fortsættes turen til Sapi øen hvor der er mulighed for dykning og en mere deltaljeret beskrivelse af undervandslivet.

Prisen er inklusive transport, indgang, snorkeludstyr og BBQ frokost.

Bemærk: Medbring venligst følgende: Insektspray, solcreme, hat, drikkevand, gode vandresko, sandaler, lyst og let tøj. Svømmefødder kan lejes mod gebyr.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 565
Barn fra kr. 565

Kinabalu Park & Poring | Sabah

Denne tur tager dig gennem det bjergrige Crocker Range, hvor du bliver mødt af en panoramisk udsigt ud over landskabet og de himmelhøje bjerge.

På turen til Kinabalu Park kan du se det storslåede Bjerg Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg. Parken er på UNESCOs verdensarvsliste med sin fantastiske biodiversitet i flora og fauna - et paradis for naturentusiaster. Ved ankomst kan du nyde en guidet vandretur i naturen langs en af de mange ruter, som parken gemmer på, og herfra går turen hen til Poring Hot Springs, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i de varme svovlkilder. Vil du endnu tættere på naturen, kan du tage den 41 meter høje ”Canopy tur”, som giver en spektakulært udsigt ud over Borneos regnskovs flora og fauna.

Turen inkluderer: Frokost, indgang, besøg til Mt. Garden and Canopy Walk.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 475
Barn fra kr. 475

Manukan Coral Island | Sabah

Brug dagen på sol, strand og hav på koraløen Manukan Island. Turen afgår fra havnen i Kota Kinabalu om morgenen ud til Manukan Island som er den 2. største ø af de 5 i Tunku Abdul Rahman Park.
Det tager ca. 20 minutter at sejle derud. Her kan du slappe af på stranden, snorkle i det krystalklare hav blandt koralrev og regnbuefarvede fisk eller udforske øens junglestier på egen hånd, hvor du kan være heldig, at se aber, kæmpefirben eller næsehornsfugle som alle lever på øen.

Frokost er inkluderet og indtages ved middagstid. Omkring kl. 15. returnerer du til Kota Kinabalu.

Bemærk: Husk at medbringe håndklæde, badetøj, solcreme og evt. en solhat. Desuden maske og snorkel hvis du ønsker at snorkle, dog kan det også lejes på øen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 310
Barn fra kr. 310

Sarawak

Udforsk Borneos jungle på to hjul | Sarawak

En unik måde at opleve Borneos vilde jungle. En fantastisk mountainbike tur hvor du 90% af tiden kører offroad på smalle stier. Turen går gennem en bred vifte af et spændende terræn, herunder uberørt tropisk regnskov, snoede kløfter, naturlig bambushave og udfordrende nedkørsler. Du kommer til at krydse floder, små broer og måske også til at skulle bære din cykel over væltede træer og lign.

Undervejs er der naturligvis tid til et hvil og til at lytte efter regnskovens mange lyde, gå på udkig efter junglens flora og fauna. 

Efter en fantastisk og unik tur gennem Borneos regnskov er der mulighed for at tage en kølig dukkert i floden inden der er frokost.

Cykeldistance: 12 km
Sværhedsgrad: Teknisk, fortrinsvis offroad på smalle stier 

Bemærk: Transport, cykelleje, cykelhjelm, regn poncho, frokost og engelsktalende lokalguide er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXBJ

 

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 524
Barn fra kr. 288

Bako National Park | Sarawak

Bako National park er den ældste men mindste Nationalpark i Sarawak.

Denne lille halvø ligger 1 ½ time med bil og langbåd fra Kuching og er hjemsted for syv forskellige regnskovs-økosystemer, hvilket giver en usædvanlig diversitet i dyre- og planteliv. 
Bakos mest kendte beboere er de bizarre næseaber som udelukkende lever på Borneo samt de sølvgrå langurer, langhalede makakaber, vildsvin, flyvende egern samt kæmpeøgler og hundredvis af forskellige arter af fugle.

Her er et fascinerende planteliv, herunder mangroveskoven, kvælerfigen, insektædende kande-planter og symbiotiske myreplanter. Unikke geologiske særpræg præger kystlinjen og de berømte klippeformationer er nogle af dem, mens veloptegnede stier leder til ujævne junglebeklædte bjergtoppe og isolerede strande. 

OBS! Vi anbefaler ikke denne tur i perioden december tom. februar pga. den ofte stærke strøm i havet.

Bemærk: Transport, evt. entréer, engelsktalende guide/chauffør og en enkel frokost er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster).

Turkode: SWEXNP

 

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 649
Barn fra kr. 349

Kuching byrundtur | Sarawak

Byrundtur som giver dig en god introduktion til Kuching der byder på en kombination af velbevarede britiske kolonibygninger og elegant moderne arkitektur.

Kuching betyder ”kat” så turen går naturligvis forbi katte-monumentet og videre til det farvestrålende kinesiske tempel Tua Pek Kong, Sarawaks berømte museum og byens centrum. Videre forbi moskeen med de gyldne kupler til den gamle bydel hvor der bl.a. handles med krydderier og tekstiler fra de gamle butikker, som ligger side om side i de smalle gader. I området er der flere historiske bygninger og monumenter bygget under Brooke-dynastiet, som grundlage og styrede kongeriget Sarawak fra 1841 til 1946. Bl.a. Charles Brooke Monumentet, den gamle retsbygning og posthuset. Fra havnefronten kan du se Astana – den Hvide Rajas Charles Brookes tidligere hjem.

Bemærk: Transport, evt. entréer og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXCT

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 204
Barn fra kr. 126

Sejltur i mangroveskoven og besøg i fiskerlandsby | Sarawak

På denne sejltur udforskes det store mangroveskovsområde ved Santubong og Salak flodernes udmunding i Det Sydkinesiske Hav. En tur hvor du får et godt indsigt i mangrovesumpens komplekse økosystem, som er en vigtig yngleplads for mange at flodens dyr og hjem for et rigt fugleliv, aber og krybdyr. Dagens udflugt byder også på et besøg i en lille malaysisk fiskerlandsby dybt inden i mangroveskoven.

Bemærk: Transport og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXSC

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 365
Barn fra kr. 208

Semonggok Wildlife Rehabilitation Centre | Sarawak

Dette sted er fantastisk til at opleve de halvvilde orangutanger, som er blevet reddet fra fangenskab og trænet til at overleve i skovreservatets omgivelser.

De genoptrænede dyr kan frit strejfe rundt i regnskoven og kommer ofte hen til centeret, når det er fodringstid. Takket være det succesfulde yngle-program i Semonggok er der gode muligheder for at opleve en af de mest hjertevarmende syn på Borneo – en orangutangmor med sin lille baby. Centret ligger 30 min. kørsel fra Sarawaks hovedstad, Kuching, midt i den frodige regnskov, og yderligere 20 min. til fods. Der ligger også et botanisk forskningscenter og på afmærkede stier kan du frit vandre rundt og få indblik i junglens unikke flora. Du kan også vælge at tage et par korte jungleture og vandreture, hvis du ønsker det. 

OBS! Da orangutangerne i Semonggok er halvvilde, kan det ikke garanteres, at du ser dem. 

Bemærk: Transport, entré og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXWR

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 229
Barn fra kr. 139

Satubong-flodens vilde dyreliv | Sarawak

Denne tur tager dig rundt om floderne på Santubong-halvøen, og giver dig chancen for at se nogle af Sarawaks fascinerende dyreliv. Hold bl.a. udkig efter de lyserøde Irrawaddy delfiner, som holder til her og det mangfoldige fugleliv med bl.a. ørne, traner, isfugle osv. I de sene eftermiddagstimer skal der holdes udkig efter den sjældne næseabe. Små grupper ses ofte i træerne ved vandkanten. Som skumringen melder sin ankomst, søges der er efter krokodiller på mudderbankerne og længere oppe ad floden ses ildfluerne der lyser op på nattehimlen.

OBS! Der er ingen garanti for hvilke dyr der ses på turen. Sejlturen gennemføres ikke hvis det regner.

Bemærk: Transport og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXWC

 

Varighed: 3,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 16.00

Voksen fra kr. 400
Barn fra kr. 224

Sarawak kulturlandsby | Sarawak

Lige nord for Kuching finder du den prisvindende Sarawak kulturlandsby – også kendt som “det levende museum”. Landsbyen viser et billede af de syv største etniske befolkningsgrupper i Sarawak – Iban, Bidayuh, Penan, Orang Ulu, Melanau, Malay og kinesere, som alle har hver deres kultur, farvestrålende klædedragter og byggestil. Du kan besøge hver enkelt befolkningsgruppes huse og lære om deres kultur og historie. Derudover er der mulighed for at deltage i diverse frivillige aktiviteter. Besøget sluttes af med en kulturel teater- og danseforestilling hvor de forskellige befolkningsgrupper skildre deres historie, myter og kultur.

Bemærk: Transport, entré og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXCV

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 284
Barn fra kr. 168