Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Borneo

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Borneo.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Borneo.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Sabah

Gaya Island trek & Sapi Island | Sabah

Blot 20 minutter fra havnen i Kota Kinabalu ligger Tunku Abdul Rahman Marine Park, der med sine idylliske omgivelser af sol, sand og hav er meget tillokkende og yderst smuk.
Her kan du holde picnic, snorkle, scuba dive eller blot nyde stedet og slappe af. Dagen er til fri disposition, så du kan lave lige det, som du ønsker. Der vil blive serveret en overdådigt Barbecue frokost, og du vil komme på vandretur på øen Gaya langs plankestierne i vådområdet omgivet af den uspolerede regnskov. Herefter fortsættes turen til Sapi øen hvor der er mulighed for dykning og en mere deltaljeret beskrivelse af undervandslivet.

Prisen er inklusive transport, indgang, snorkeludstyr og BBQ frokost.

Bemærk: Medbring venligst følgende: Insektspray, solcreme, hat, drikkevand, gode vandresko, sandaler, lyst og let tøj. Svømmefødder kan lejes mod gebyr.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 565
Barn fra kr. 565

Kinabalu Park & Poring | Sabah

Denne tur tager dig gennem det bjergrige Crocker Range, hvor du bliver mødt af en panoramisk udsigt ud over landskabet og de himmelhøje bjerge.

På turen til Kinabalu Park kan du se det storslåede Bjerg Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg. Parken er på UNESCOs verdensarvsliste med sin fantastiske biodiversitet i flora og fauna - et paradis for naturentusiaster. Ved ankomst kan du nyde en guidet vandretur i naturen langs en af de mange ruter, som parken gemmer på, og herfra går turen hen til Poring Hot Springs, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i de varme svovlkilder. Vil du endnu tættere på naturen, kan du tage den 41 meter høje ”Canopy tur”, som giver en spektakulært udsigt ud over Borneos regnskovs flora og fauna.

Turen inkluderer: Frokost, indgang, besøg til Mt. Garden and Canopy Walk.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 475
Barn fra kr. 475

Manukan Coral Island | Sabah

Brug dagen på sol, strand og hav på koraløen Manukan Island. Turen afgår fra havnen i Kota Kinabalu om morgenen ud til Manukan Island som er den 2. største ø af de 5 i Tunku Abdul Rahman Park.
Det tager ca. 20 minutter at sejle derud. Her kan du slappe af på stranden, snorkle i det krystalklare hav blandt koralrev og regnbuefarvede fisk eller udforske øens junglestier på egen hånd, hvor du kan være heldig, at se aber, kæmpefirben eller næsehornsfugle som alle lever på øen.

Frokost er inkluderet og indtages ved middagstid. Omkring kl. 15. returnerer du til Kota Kinabalu.

Bemærk: Husk at medbringe håndklæde, badetøj, solcreme og evt. en solhat. Desuden maske og snorkel hvis du ønsker at snorkle, dog kan det også lejes på øen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 310
Barn fra kr. 310

Sarawak

Bako National Park | Sarawak

Bako National park er den ældste men mindste National Park i Sarawak.
Denne lille halvø ligger 1 ½ time fra Kuching med bil og langbåd og er hjemsted for syv forskellige regnskovs-økosystemer, hvilket giver en usædvanlig diversitet i dyre- og planteliv. Bakos mest kendte beboere er de bizarre næseaber som udelukkende lever på Borneo samt de sølvgrå aber, langhalede makakaber, vildsvin, flyvende egern og kæmpeøgler og hundredvis af andre forskellige arter af fugle.

Der eksisterer et fascinerende planteliv, herunder mangroveskoven, kvælerfigen, insektædende kande-planter og symbiotiske myreplanter. Unikke geologiske særpræg præger kystlinjen og de berømte Sea Stack er nogle af dem, mens veloptegnede stier leder til ujævne junglebeklædte bjergtoppe og isolerede strande. 

Mad inkluderet: Frokost 

Valgfrit: Overnatning - For at få mere tid til at nyde Bakos attraktioner kan du vælge at forlænge turen med indkvartering i parkens hytter eller bungalow, det kan i så fald arrangeres. 

Husk at medbringe let tøj, vandflaske, solhat og myggespray.

Bemærk: Vi anbefaler ikke denne tur i perioden december t.o.m. februar p.g.a den ofte stærke strøm i havet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt - tidspunkt afhænger af tidevandet

Voksen fra kr. 525
Barn fra kr. 525

Kuching Heritage Trail | Sarawak

Spændende sightseeing,  som begynder ved Kuchings havnefront med et besøg i det kinesiske tempel "Tua Tek Kong" og det kinesiske historiske museum.
Fra templet, går du gennem Carpenter Street, hvor gamle butikker ligger side om side i den smalle gade. For enden af ​​gaden passeres General Post Office.

I området er der flere historiske bygninger og monumenter bygget i Brooke dynasti tiden, som består af Rundetårn, Pavilion, Brooke Memorial monumentet, det firkantet tårn og den gamle Court House. Fortsæt til Indien Street, et indkøbscenter med speciale i lokale og importerede tekstiler. Fra Indien Street, går du gennem en smal overdækket gang, hvor du finder Masjid India på din venstre side med meget lave mure bygget i midten af ​​det 19. århundrede. Herfra videre til Gambier Steet som kan duftes på lang afsted af indiske krydderier.

Derfra videre til Brooke Dockyard og Dockyard vognbane forbi den gamle Brandvæsen Station (kendt nu som det fri marked). Vores sidste stop er forbi Merdeka Square til St Thomas Cathedral. Turen afsluttes på Sarawak Museum, hvor du på egen hånd kan se musset og herfra selv finde tilbage til dig hotel.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 eller 14.00

Voksen fra kr. 140
Barn fra kr. 140

Sejltur i mangroveskove med delfiner | Sarawak

På denne tur kombineres en sejltur i det store mangroveskovsområde med et besøg ved Santubon flodens udmunding i søgningen efter de lyserøde Irrawaddy delfiner, som holder til her.

En fantastisk oplevelse for børn som voksne. Delfinsafari vil enten være før eller efter mangrove-sejlturen alt efter tidevandets forløb.

Delfiner, krokodiller og ildfluer er vilde dyr, og man kan derfor ikke være garanteret, at de vil dukke op, men der er stor sandsynlighed for det.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.45

Voksen fra kr. 395
Barn fra kr. 395

Semonggok Wildlife Rehabilitation Centre | Sarawak

Dette sted er fantastisk til at opleve de halvvilde orangutanger, som er blevet reddet fra fangenskab og trænet til at overleve i skovreservatets omgivelser.
De genoptrænede dyr kan frit strejfe rundt i regnskoven og kommer ofte hen til centeret, når det er fodringstid. Takket være det succesfulde yngle-program i Semonggok er der gode muligheder for at opleve en af de mest hjertevarmende syn på Borneo – en orangutangmor med sin lille baby. Centret ligger 30 min. kørsel fra Sarawaks hovedstad, Kuching, midt i den frodige regnskov, og yderligere 20 min. til fods. Der ligger også et botanisk forskningscenter og på afmærkede stier kan du frit vandre rundt og få indblik i junglens unikke flora. Du kan også vælge at tage et par korte jungleture og vandreture, hvis du ønsker det. 

Bemærk: Da orangutangerne i Semonggok er halvvilde, kan det ikke garanteres, at man ser dem. På visse tider af året, når der ikke er så mange, vil turen i stedet gå til Matang Wildlife Center, hvor du kan studere orangutanger, der er i gang med genoptræning.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.10 eller kl. 14.00

Voksen fra kr. 185
Barn fra kr. 185