Storbyliv i Singapore og Borneos regnskov

Singapore - Singapore, Sabah
 • Cykeltur over floder og gennem landsbyer
 • Flodsejladser, orangutanger og vandreture 
 • Smukke strande og frodige natur 
 • Kontrasten mellem storby, regnskov og strand
 
Kontrastfyldt rundrejse der kombinerer Borneos fantastiske dyreliv, unikke lodges og smukke strande med miniputstaten Singapore – en af Østens mest spændende metropoler

Unikt er det ord, der bedst beskriver Singapore. En dynamisk by, rig på kontrast og farve, hvor I finder en harmonisk blanding af kultur, gastronomi, kunst og arkitektur. Her findes høje kontorbygninger, religiøse monumenter, kirker, templer og moskéer, duftende madboder og gourmetrestauranter, små hyggelige handelsgader og moderne indkøbscentre.

Alt sammen omgivet af frodig regnskov, smukke strande samt grønne parker – en smeltedigel og smuk storby som bestemt bør opleves.

Efter nogle dage i storbyen flyver I til Borneo – verdens 3. største ø. Her skal I bl.a. på mountainbike tur ad støvede veje, over hængebroer og floder og gennem små landsbyer.

Senere sættes kursen mod verdens ældste regnskov, hvor der venter jer et fantastisk regnskovseventyr. Her bor I på en hyggelig lodges, som er beliggende ved flodbredden. I tager på sejlture langs Kinabatangan-floden, på vandreture i regnskoven og I oplever et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter regnskovsoplevelserne ser i orangutanger og bjørne i Sandakan, inden der venter jer nogle dage under palmerne ved Kota Kinabalus flotte strande eller på tropeøen Gaya Island.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Singapore

Singapore, Sabah

12 dage

fra kr. 17.420

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Sabah

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Singapore - 2 nætter

Park Regis Orchard Hotel Singapore
Billigste hotelmulighed
Se kort

Park Regis

Beliggenhed: Singapore, Singapore

MRT-stationen Clarke Quay ligger 250 meter fra hotellet og Changi internationale lufthavn 25 minutters kørsel væk.

Hotellet byder på 202 moderne og velindrettede værelser i studio-stil. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper. Værelserne har et fint og naturligt lysindfald fra de store vinduer, og der er bl.a. gratis Wi-Fi, aircondition, kabel-tv og værdiboks.

Tag en forfriskende dukkert i hotellets lækre pool eller træn i det veludstyrede fitnesscenter. I hotellets restauranter serveres bl.a. moderne kantonesiske specialiteter og internationale retter. Hotellet tilbyder vaskeriservice samt udlejning af cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Park Regis Orchard Hotel Singapore Peninsula Excelsior Hotel
Se kort

Orchard Hotel Singapore

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Det er et flot hotel centralt beliggende i Singapore på en af de mest kendte og livlige shopping-gader og 10 minutters gang fra MRT-stationen Orchard. Changi internationale lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra.
Hotellets 656 moderne værelser er hyggeligt indrettet med varme farver og har alle faciliteter såsom, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel-tv, minibar, vand og gratis avis. 
Gæster kan nyde en dukkert i hotellets store, udendørs pool og træne i fitnesscentret. Tag en kaffe i caféen, og når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge imellem. Du kan også vælge at få maden bragt til dit værelse. Om aftenen åbnes hotellets natklub. Der tilbydes gratis parkering og personalet er behjælpelig med tøjvask.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Orchard Hotel Singapore Peninsula Excelsior Hotel Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Peninsula Excelsior Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Peninsula Excelsior er et elegant og moderne hotel med fremragende beliggenhed i centrum af Singapore. Her er du i gåafstand fra Singapore F1 banen, handelsgaden, Orchard Road, og Clarke Quay samt MRT Interchange, som er knudepunktet for Singapores offentlige transport. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Der er 20 minutters kørsel til Changi International Lufthavn. 
Hotellets dobbeltværelser varierer i størrelsen fra 26 til 30 m2 og indeholder alle gratis WiFi og kabel-tv til underholdning. Desuden er der minibar med kaffe/te faciliteter, badekåber, slippers osv. Værelserne er alle med air-condition, sikkerhedsboks og skrivebord.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Peninsula Excelsior Hotel Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Grand Copthorne Waterfront

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Med en placering i hjertet af byen, lige ved Singapore-floden og tæt på shopping, restauranter og den legendariske Zouk Club, er det flotte Grand Copthorne et fremragende udgangspunkt for et ophold i Singapore. Changi internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Grand Copthorne byder på 574 smagfuldt indrettede og komfortable værelser med gulv-til-loft-vinduer og udsigt til floden eller byen. Vil I selv kokkerere, er det muligt i en af de små studios, der har fuldt udstyret køkken og egen balkon. Alle værelser har fladskærms-tv med internationale kabelkanaler, Wi-Fi, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

Gæster kan tage en dukkert i hotellets udendørs pool, spille på de to udendørs tennisbaner og træne i fitnesscentret. Der er mulighed for at nyde en velgørende behandling i spa’en, og i de tre restauranter serveres en bred vifte af lækre kinesiske og vestlige retter.  Der tilbydes desuden tøjvask og -rens.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Borneo rundrejse - 5 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Borneo rundrejse

På denne rejse har vi valg flg. overnatningssteder:

Nætter  By/Sted  Hotel/lodge
2  Singapore  Jeres valgte hotel
2  Kota Kinabalu  Promenade Hotel
2  Kinabatangan-floden  Kinabatangan Riverside Lodge
1  Sandakan  My Nature Lodge
2  Strandophold  Jeres valgte hotel

 

Læs mere her

Sabah - 2 nætter

Shangri La's Rasa Ria Resort Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Shangri La's Rasa Ria Resort

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Dejligt luksushotel, beliggende direkte ned til den smukke Dalit strand lidt nord for Kota Kinabalu. De 420 værelser er indrettet med brug af jordfarver og med et anstrøg af malaysisk design. Værelserne har naturligvis alle moderne faciliteter og en dejlig møbleret balkon eller terrasse. Og hvilken udsigt fortrækker du: frodig regnskov, farvestrålende tropisk have eller blåt hav? 

Vil du forkæle dig selv på ferien, så anbefaler vi deres Ocean Wing Premier værelser med eget romantisk badekar og daybed på balkonen. Hotellet har fem dejlige restauranter. Desuden har hotellet et væld af aktivitetsmuligheder, super lækkert poolområde og golfbane designet af Ted Parslow.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Shangri La's Rasa Ria Resort Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa Gayana Marine Resort
Se kort

Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Flot luksushotel med idyllisk beliggenhed i stor tropisk have ved egen privat strand kun 10 minutters kørsel fra centrum af Kota Kinabalu. Hotellets høje serviceniveau og mange faciliteter gør et ophold her til en oplevelse for både familier og par der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i smukke værelser eller suiter med alle tænkelig faciliteter. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter og barer og drømmer du om at spise under stjernerne så gå på Coco-Joe´s og prøv deres populære BBQ. Hotellets stolthed er Chi Spa som ligger på deres private ø Pulau Bayu. Her får du behandlinger i verdensklasse i deres luksuriøse Spa Villaer som ligger i de mest vidunderlige eksotiske omgivelser og som får vores varmeste anbefalinger.

Officiel hotelkategori: 5* 

Læs mere her
Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa Gayana Marine Resort Bunga Raya Island Resort & Spa
Se kort

Gayana Marine Resort

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Raffineret og smukt luksus resort beliggende på den frodige ø Gaya Island 10 minutters sejlads fra Kota Kinabalu. Bag resortet breder regnskoven sig og foran ligger en lille privat strand med det fineste, bløde sand. Værd dog obs på at stranden er meget smal. Resortet har 44 Over Water Villaer som ligger på pæle i havet. Villaerne er smagfuldt indrettet med brug af de fineste kvalitetsmaterialer – her er intet overladt til tilfældighederne. De har i øvrigt et forsknings center for muslinger og koraller. Bor du på Gayana kan du også frit besøge søsterresortet Bunga Raya. Der er gratis shuttlebåd mellem de to resorts.

Officiel hotelkategori: TBA 
Læs mere her
Gayana Marine Resort Bunga Raya Island Resort & Spa
Se kort

Bunga Raya Island Resort & Spa

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Et i særklasse romantisk luksusresort, der forkæler sine gæster med uovertruffen service og ypperlig gastronomi. Straks ved ankomst fornemmes, at en enestående oplevelse venter i et rigtigt paradis. Op langs klippevæggene ligger villaerne gemt i den frodige vegetation, der grænser ned til den hvide strand. De store villaer er elegant indrettet med smukke trægulve og med brug af naturmaterialer. Øen er omgivet af krystalklart vand og resortet ligger ned til en kridhvidstrand med pudderblødt sand.

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Danmark - Singapore
Dag 2
Singapore
Dag 3
Singapore
Dag 4
Kota Kinabalu
Dag 5
Kota Kinabalu
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kinabatangan-floden
Dag 8
Sandakan
Dag 9 - 10
Strandophold
Dag 11 - 12
Kota Kinabalu - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Singapore

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Singapore.
 
Læs mere

Dag 2

Singapore

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Singapore og transport til hotellet 

I ankommer til miniputstaten Singapore og efter indrejseformaliteterne er der transport til jeres hotel. Efter check in, er de næste to dage til oplevelser op eventyr på egen hånd, eller I kan tilmelde jer en af vores udflugter.

Singapore er en moderne storby, der tilbyder alt hvad der hører sig en eksotisk storbyferie til. Masser af oplevelser, fantastisk shopping, et rigt kulturliv og ikke mindst et enormt udbud af restauranter.

Om aftenen kan I evt. nyde en god middag ved Merlion med udsigt til Sentosa og byens nye vartegn, hotellet Marina Bay Sands. Eller I kan gå en tur langs floden ved Boat Quay og Clarke Quay, der om aftenen vrimler med gadekunstnere, og de mange restauranter serverer vidunderlig seafood og andre delikatesser.

 
Læs mere

Dag 3

Singapore

Ekstra udflugt eller eventyr på egen hånd (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet er formiddagen til fri disposition og oplevelser på egen hånd. 

Miniputstaten byder på et rigt kulturliv og et hav af aktiviteter og udflugtsmuligheder. Gå en tur på galleri og museum, kig på byens historiske mindesmærker og moderne arkitektur, tag på ”Night Safari” i Zoo, besøg Jurong fuglepark, Botaniske Have og Gardens by the Bay, eller tag på vandretur i Southern Ridges. Mulighederne er mange og for enhver smag. Eller hvad med at bruge en dag på forlystelsesøen Sentosa – her er underholdning for hele familien, lige fra smukke sandstrande til forlystelsesparken Universal Studios.

Og når sulten melder sig findes her et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Her er alt fra store fastfood kæder til små duftende gadekøkkener, moderne caféer og gourmet restauranter. 

 
Læs mere

Dag 4

Kota Kinabalu

Ankomst til Borneo og transport til hotellet (M)

Efter morgenmad på hoteller er der check up og afgang til lufthavnene. Herfra flyver I til Kota Kinabalu, der er beliggende på verdens 3. største ø, Borneo. 

Ved ankomst til Kota Kinabalu, eller KK som de lokale kalder den, møder I vores lokale repræsentant som kører dig til hotellet.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. 

Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. Her er et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor I kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes her et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved poolen og til egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 5

Kota Kinabalu

Cykeltur og hverdagsliv i Borneos landområder (M, F)

Efter en god nats søvn og morgenmad bliver I hentet på hotellet. 

Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. I får udleveret cykel og cykelhjelm, og i et roligt og behageligt tempo kører I så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 

Turen går ad små støvede veje, over hængebroer og langs gummiplantager. I besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nyder I en kop kaffe og lokale specialiteter, hører om livet på landet, ser hvordan de bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. 

Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor frokosten nydes. Her er der også mulighed for at få en svalende dukkert i floden, så husk badetøjet. 

Det er en ganske let cykeltur på ca. 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. 

Efter frokost kører bussen tilbage til hotellet. Ankomst midt på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Flytransport til Sandakan og regnskovsoplevelser ved Sabahs længste flod (M, F, A)

I dag flyver I til Sandakan hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transporten til jeres lodge, som ligger dybt inde i Borneos tætte jungle. 

Fra Sandakan sejler I op ad Sabahs længste flod – Kinabagangan. En sejltur på lidt over en time hvor I har gode muligheder for at spotte dyr og fugle langs flodbredden. 

Frokosten spiser I på Abai Jungle Lodge inden sejlturen fortsætter op ad floden til jeres lodge, som skal være jeres hjem de næste to nætter. Måske er I heldige at spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden. 

Sent på eftermiddagen skal I på endnu en sejltur på floden. Denne gang venter der jer en helt speciel oplevelse hvor I kommer ud på en af de mindre bifloder. At sidder her, i den åbne båd midt i den kulsorte regnskov og lytte til regnskovens mange fremmede lyde, mens naturguide søger dyr i spotlysets skær, er en stor oplevelse. 

Tilbage på lodgen serveres aftensmaden.

 
Læs mere

Dag 7

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser ved Ox-Bow Lake og flodsejladser (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund, hvor tågen stadig ligger over floden og regnskoven, kan I tage med på en sejltur op ad floden til den halvmåned formede Ox-Bow Lake – et naturskønt område, som pga. sin relativt beskyttede beliggenhed, gør den til et fristed for dyr og planer, som er forskellige fra flodens økosystem, og er perfekt til at studere fugle og nogle af regnskovens øvrige flora og fauna.

Tilbage på lodgen er der sen morgenmad. Herefter er der tid til at I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads, hvor der venter jer flere regnskovsoplevelser langs floden. 

Regnskovene omkring floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. Så måske I er heldig at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.

 
Læs mere

Dag 8

Sandakan

Flodsejlads, orangutanger og bjørne (M, F, A)

Efter morgenmad på lodgen sejler I tilbage til Sandakan. 

I besøger Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter, der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur. Under besøget ser I en film om arbejdet med at bevare orangutangerne, og I får mulighed for at komme tæt på de små rødhårede charmetrolde i deres naturlige miljø.

Senere stopper I ved Borneo Sun Bear Conservation Centre, hvor I skal høre og se hvordan dette center hjælper og beskytter verdens mindste bjørneart, som lever på Borneo.

Frokost serveres på jeres lodgen, som er omkranset tropisk regnskov. Nyd eftermiddagen i den smukke natur og områdets flyvende egern i aktion. Efter aftensmaden er der mulighed for at komme med på en guidet aftentur i området omkring lodgen.

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Strandophold

Transport til Borneos strande (M)

I dag flyver I retur Kota Kinabalu og fra lufthavnen er der transport til jeres valgt strandresort. Efter check in er resten af opholdet til oplevelser og afslapning på egen hånd.

Dagene er afsat afslapning i se smukke omgivelser. Nyd en kølig drink og læs en bog ved swimmingpoolen eller på stranden, benyt nogle af hotellets mange faciliteter og vandsportsaktiviteter, få en gang massage i hotellets eget spa og nyd en god middag.

 
Læs mere

Dag 11 - 12

Kota Kinabalu - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 12 Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.