Orangutanger, hovedjægere og palmestrande

Malaysia - Kuala Lumpur, Sarawak, Perhentian Islands
 • Iban-folkets moderne og traditionelle levevis
 • Orangutanger og et mangfoldigt plante- og dyreliv
 • Flodsejladser og vandreture i regnskoven
 • Perhentian Islands - azurblåt hav og hvide palmestrande 

Orangutanger, hovedjægernes langhuse og sejlture gennem regnskoven venter dig på denne spændende Borneorejse, som slutter i tropeparadiset Perhentian Island

Selamat Datang – Velkommen til historier og myter, dyreliv og flora, storby og landsby, fortid og nutid, mysterier, tropisk regnskov og lækre sandstrande.

Tæt regnskov, orangutanger og hovedjægere

Højdepunktet på denne Borneorejse vil for de fleste være når I står ansigt til ansigt med de kære orangutanger, men helt sikkert også når I, dybt inde i Borneos tætte regnskov, står ansigt til ansigt til med efterkommerne af de frygtede hovedjægere, Iban-folket. Her indkvarteres I, i deres langhus og får det næste døgn en unik mulighed for at lære mere om Iban-folkets levevis før og nu, jagtmetoder, kultur og traditioner.

Næseaber i Bako Nationalpark

Opholdet på Borneo byder også på en byrundtur i Kuching og en udflugt til Bako Nationalpark hvor I bl.a. har mulighed for at se de karakteristiske næseaber. 

Kuala Lumpur - en by med kontraster

Inden kursen sættes mod Borneo byder turen på nogle dage i storbyen Kuala Lumpur – en by der på mange måder rummer et væld af kontraster. Her ligger charmerende huse fra den britiske kolonitid i skyggen af tvillingetårnene Petrona Towers, små markeder ligger side om side med moderne indkøbscentre og her er alt fra duftende madboder til fastfood- og Michelin-restauranter. Dertil kommer grønne parker, historiske seværdigheder og et myldrende folkeliv.

Bo på paradisøen Perhentian Island

Fra Borneo sættes kursen mod Malaysias østkyst og de to små paradisøer, Perhentian Kecil og Perhentian Besar, som betyder henholdsvis lille og stor. Uanset hvilken I ønsker at bo på, så byder de på smukke hvide sandstrande, krystalklart vand, farvestrålende koralrev, et frodigt landskab med tæt regnskov og gode strandhoteller, som er med til at opfylde drømmen om en ægte paradisferie.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Kuala Lumpur, Sarawak, Perhentian Islands

14 dage

fra kr. 16.385

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Sarawak

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Sarawak Perhentian Islands

Rejser til Sarawak

Selamat Datang – Velkommen til historier, mysterier, solskin og eksotisk regnskov. Og til næsehornsfuglens land.

Læs mere
Sarawak Perhentian Islands

Rejser til Perhentian Islands

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

Melia Hotel Shangri La Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Sarawak - 4 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sarawak

På denne rejse har vi valg flg. overnatningssteder:

Nætter  By/sted  Hotel
2  Kuala Lumpur  Valgte hotel 
2  Kuching  The Waterfront Hotel 
1  Iban-folket  Iban langhus
1  Kuching  The Waterfront Hotel
5  Perhentian Island  Valgte hotel
 
Læs mere her

Perhentian Islands - 5 nætter

Bubu Long Beach Resort Bubu Villa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bubu Long Beach Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Long Beach er beliggende på den flotte hvide sandstrand, Long Beach på Perhentian Kecil – den ene af de to Perhentian øer. Den anden hedder Perhentian Besar. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande.

Hotellet har en restaurant og café. Her kan du nyde alt fra malaysiske delikatesser, friskfanget fisk og skalddyr samt sandwich, snacks og retter fra det internationale køkken. Derudover findes her et Padi dykkercenter der byder på dykker- og snorkelture. 

Resortet har 38 værelser, som er fordelt på tre etager. Her er ingen elevator. Alle værelser er pæne og enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og safetyboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse som alle vender mod haven og stranden. Der er begrænset havudsigt fra værelser på 2. sal. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Long Beach Resort Bubu Villa Perhentian Island Resort
Se kort

Bubu Villa

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Villa er beliggende direkte på stranden, og er et rigtigt hyggeligt resort som virkelig indbyder til en afslappet barfodsferie i skønne omgivelser. Den åbne reception og restauranten er et oplagt samlingssted efter en dag med oplevelser på øen, til vands eller på stranden. Eller måske en af de små strandbarer som ligger langs stranden kan friste.

Her er en rigtig god restaurant med et varieret menukort fra især det italienske og asiatiske køkken. Derudover er der hver aften mulighed for at få friskfangede fisk og skalddyr, som grilles og tilberedes efter dit ønske.   

Resortet har 18 villaer, som alle smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Seks af villaerne har en lille terrasse ud til et fælles gennemgangsområde mens resten ligger i en privat gårdhave.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Villa Perhentian Island Resort
Se kort

Perhentian Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Perhentian Island Resort er et skønt resort omgivet af flotte tropiske omgivelser med frodig skov på den ene side og det krystalklare hav på den anden siden. Resortet er beliggende i en lagune direkte ned til en flot strand med fint hvidt sand og et fantastisk husrev ca. 30 meter fra stranden. Her er der i perioder mulighed for at svømme med havskildpadder.

Resortet ligger på øen Besut, som er den ene af de to Perhentian øer – den anden hedder Kecil. Ca. 200 meter fra resortet ligger der en lille håndfuld små restauranter og en kiosk. Derudover er det muligt at tage en vandtaxi til nogle af øens andre restauranter eller til Perhentian Kecil.

På resortet findes restaurant og bar. Derudover er her et poolområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter. 

OBS! Der serveres ikke alkohol på resortet.

De 106 værelser er alle fordelt i de hyggeligt træbungalows som ligger spredt rundt i haven eller langs stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og med mørke trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Alle bungalows har egen lille møbleret veranda med udsigt til haven eller havet (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark – Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Kuching
Dag 5
Kuching
Dag 6
Batang Ai-søen
Dag 7
Batang Ai-søen
Dag 8
Kuching
Dag 9 - 12
Perhentian Island
Dag 13 - 14
Perhentian Island - Danmark

Dag 1

Danmark – Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

 

Ankomst til Malaysia og tid på egen hånd

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her kan I gå en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer.

Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).

KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 


Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugt ikke inkl.)

 
Læs mere

Dag 4

Kuching

Flytransport til Borneo og byrundtur i Kuching (M)

Efter morgenmad bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen hvorfra I flyer til Kuching, der er hovedstad i Borneo-delstaten Sarawak.

Ved ankomst til Kuching møder I jeres lokalguide som skal vise jer rundt på Borneo. Straks ved ankomst tager I hul på udflugtsprogrammet og starter med en ca. fire timers byrundtur til byens mest interessante seværdigheder med bl.a. China Town, byens ældste kinesiske tempel, Sarawak Museet, Civic Center og den gamle bydel med markeder og krydderiboder. 

Efter check in på hotellet er resten af dagen til oplevelser på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 5

Kuching

Heldagsudflugt til Bako Nationalpark (M, F)

Denne morgen sættes kursen mod Bako Nationalpark der er beliggende ca. 1½ time fra Kuching. Turen dertil foregår først med bil og senere med langbåd. 

Ved ankomst til nationalparken tager naturguiden jer med på vandretur a snoede junglestier. Naturen spænder fra mangrove-sump til strandområder og tæt jungle, og undervejs fortæller han om parkens flora og fauna. Kødædende planter, smukke vilde orkidéer, farverige fugle, næsehornsfuglen, den karakteristiske næseabe, langurer og makak aber, vildsvin og kæmpefirben er blot nogle af de oplevelser som venter, og som I kan være heldige at se. Frokosten serveres i kantinen/caféen ved nationalparkens hovedkvarter. 

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på hotellet.

 
Læs mere

Dag 6

Batang Ai-søen

Orangutanger, flodsejlads og Iban-folkets traditionelle langhuse (M, F, A)

I dag venter to af turens helt store højdepunkter – nemlig besøget på Semengoh Orangutang-rehabiliteringscenter og mødet med Iban-stammen.

Første stop er ved orangutangerne. Her går I rundt i området og får forhåbentlig mulighed for at se de kære dyr, når de kommer til centeret for at spise. Orangutangerne som lever her er semi-vilde, så der gives ingen garanti for at se dem, da de lever i den frie natur. For at komme til fodringsplatformene skal I gå ca. 20 minutter hver vej gennem regnskoven. 

Næste stop er ved Iban-stammen, men inden I når så langt, er der frokost, og I har mulighed for at købe lidt gaver til landsbyen. Det er frivillig om I vil købe gaver, men i så fald vil lokalguiden hjælpe jer). Det sidste stykke til Iban-stammens langhuse foregår med longtail-båd, som sejler jer dybt ind i regnskoven ad den snoede flod. En skøn sejltur hvor I sikkert vil møde nogle af de lokale som bor langs floden, børn som leger i vandet, koner som vasker tøj og mænd som fisker. 

Ved ankomst til langhuset bliver I modtager af efterkommere af de tidligere hovedjægere, som heldigvis er mere venligtsindet end deres forfædre. I bliver budt på et glas ”tuak” eller to (hjemmelavet risvin) vist rundt i langhuset, møder beboerne, hører om deres kultur og hverdag, I får en demonstration i kunsten at skyde med pusterør, der er Iban-folkets foretrukne jagtredskab og I hører om stammens traditionelle udnyttelse af skovens ressourcer. 

Efter et besøg i en verden der med garanti er langt fra jeres hverdag, sættes kursen mod Batang Ai-søen og jeres skønne resort, som er opført i langhusstil med en fantastisk beliggenhed midt i søen og omgivet af den tætte regnskov.

 
Læs mere

Dag 7

Batang Ai-søen

Moderne langhuse, flodsejlads, vandfald og picnic frokost (M, F, A)

Efter en god nats søvn og med junglens mange lyde som vækkeur venter endnu en dag med flere spændende oplevelser.

Nyd morgenmaden i de frodige omgivelser inden I sætter jer til rette i langbåden, som er dagens transportmiddel. 

I går oplevede i et traditionelt langhus opført i træ. I dag skal I besøge et moderne langhus opført af nutidens byggematerialer, beton, mursten, klinker osv. Beboernes levevis er også mere moderne og således en stor kontrast til hvad I oplevede i går.

Sejlturen fortsætter mod Enseluai vandfaldet. Her er der mulighed for at tage en velfortjent dukkert, slappe af og nyde en picnic-frokost inden I returnerer til jeres resort, tids nok til at I kan nyde det sidste af eftermiddagen ved swimmingpoolen.

 
Læs mere

Dag 8

Kuching

Gennem Borneos landområde til Kuching (M, F)

Efter morgenmad forlader I de idylliske omgivelser og sætter kursen tilbage mod Kuching. Undervejs spiser I frokost i en af de små landsbyer I passerer. Sidst på eftermiddagen ankommer I til hotellet. Aftenen er på egen hånd.


Læs mere

Dag 9 - 12

Perhentian Island

Flytransport til Perhentians hvide sandstrande (M)

Oven på en begivenhedsrig rejse på Borneo er resten af ferien til afslapning under palmerne, så i dag sættes kursen mod tropeparadiset på Perhentian Island.

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger øerne, Perhentian Kecil og Perhentian Basar, som betyder henholdsvis lille og stor. Her kan I få indfriet drømmene om et tropisk strandparadis med frodig jungle i baghaven og en lang kridhvid strand foran hotellet.

Perhentian Islands byder på små charmerende spisesteder på stranden, hvor I kan sidde og nyde omgivelserne med fødderne i sandet. Her er der god tid til at nyde de rolige og afslappende omgivelser med en god bog på stranden, at få en opfriskende dukkert i det klare vand, eller I kan deltage på nogle af hotellets aktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, kanoture eller jungletrekking.

 
Læs mere

Dag 13 - 14

Perhentian Island - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen via Kuala Lumpur kan begynde. Der er mellemlanding og flyskifte underveje. 

Dag 14 Ankomst til Danmark

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.