Golf og regnskovsoplevelser på Borneo

Borneo - Sabah, Kuala Lumpur
 • Veltrimmede golfbaner i Kuala Lumpur og på Borneo
 • Borneos orangutanger, næseaber og øvrige dyreliv
 • Flodsejlads og vandreture i verdens ældste regnskov 
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 

Unik golfrejse for hele familien som kombinerer tee-off på veltrimmede golfbaner med dyre- og regnskovsoplevelser samt skønne pools, smukke strande og storby i Malaysia og på Borneo

Rejsen til Malaysiahalvøen og Borneo starter i landets hovedstad, Kuala Lumpur. Her byder opholdet på to runder golf, hvoraf den ene er aftengolf på en oplyst bane. Derudover vil der være tid til at gå på oplevelse i byens gader. Besøg fx China Town og Little India, nyd udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers, gå på et af de farverige markeder og nyd en middag på en af byens mange gode restauranter.

Fra det malaysiske fastland flyver I til Sabah-provinsen på Borneo. Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr med regnskovsoplevelser og tee-off på verdensklasse golfbaner. 
På rejsen til Borneos indre bor I på hyggelige lodges beliggende ned til Kinabatangan-floden. Herfra venter sejlture på floden, vandreture i regnskoven og I kommer til at se orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv. 
Efter nogle begivenhedsrige oplevelser i regnskoven med masser af nye indtryk slutter eventyret med nogle dage ved Kota Kinabalus skønne strande med tid til afslapning ved hotellets swimmingpool eller på stranden samt med golf på den nærliggende 18-hullers bane. 
Alt i alt et golf- og regnskovseventyr for hele familien, selv hvis du ikke er golfentusiast.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Borneo

Sabah, Kuala Lumpur

14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Sabah - 11 nætter

Overnatning på golfrejsen

Overnatning på golfrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Undervejs på golfrejsen bor I på flg. hoteller:

 • Kuala Lumpur - Traders Hotel eller lign.
 • Kota Kinabalu - The Pacific Sutera Hotel eller lign.
 • Abai (Kinabatangan-floden) - Abai Jungle Lodge eller lign.
 • Sukau (Kinabatangan-floden) - Kinabatangan Riverside Lodge eller lign.
 • Kota Kinabalu (strand) - Shangri-la's Rasa Ria Resort eller lign.
   
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Kota Kinabalu
Dag 5
Kota Kinabalu
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kinabatangan-floden
Dag 8
Kota Kinabalu
Dag 9 - 12
Kota Kinabalu
Dag 13 - 14
Kota Kinabalu - Danmark

Dag 1

Danmark - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 

 
Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 
Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet, og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. 
Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken, hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).
I Kuala Lumpur findes et utal af shopping centre, hvor det mest kendte shoppingområde er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi – også kaldet for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shoppingcentre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 
Jalan Petalinggaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Morgengolf og tid til oplevelser på egen hånd  (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad venter turens første runde golf på Glenmarie Golf & Country Club, som byder på to veltrimmede 18-hullers baner – Garden Course og mesterskabsbanen Valley Course, som flere gange har været vært for EuroAsia Touren.

Glenmarie Golf & Country Club
Designer: Max Wexler
Huller/par: 36 huller, par 72/72
Anlagt: 1993

Efter en runde golf er der transport tilbage til hotellet, hvor eftermiddagen er på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur, er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende (se under ”udflugter” på vores hjemmeside) 

 

 
Læs mere

Dag 4

Kota Kinabalu

Flytransport til Borneo og transport til hotellet og eftermiddagsgolf (M)

I forlader storbyjunglen til fordel for junglen på Borneo. Ved ankomst til Kota Kinabalu møder du vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.
Kota Kinabalu er provinshovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og med Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side og det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. 
Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. 
KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor du kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.
Efter check in er tiden frem til den næste runde golf til afslapning ved poolen og egne oplevelser.
Hen på eftermiddagen er der afgang til Sutera Harbour Golf & Country Club, der flere gange har været vært for henholdsvis Asian Tour og Sabah Masters. Banens tre sløjfer er smukt anlagt langs Det Sydkinesiske Hav med udsigt til flere små øer ud for kysten.

Sutera Harbour Golf & Country Club
Designer: Graham Marsh
Huller/par: 27 huller, par 72/36
Anlagt: 1998

Læs mere

Dag 5

Kota Kinabalu

Cykeltur og hverdagsliv i Borneos landområder (M, F)

Efter en god nats søvn og morgenmad bliver I hentet på hotellet. Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. I får udleveret cykel og cykelhjelm, og i et roligt og behageligt tempo kører I så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 
Turen går ad små støvede veje, over hængebroer og langs gummiplantager. I besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nyder I en kop kaffe og lokale specialiteter, hører om livet på landet, ser hvordan de lokale bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. 
Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor I spiser frokost. Her er der også mulighed for at få en afkølende dukkert i floden, så husk badetøjet. 
Det er en ganske let cykeltur på ca. 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. 
Efter frokost kører bussen tilbage til hotellet, hvortil I ankommer midt på eftermiddagen.

Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Flytransport til Sandakan, orangutanger og flodsejlads (M, F, A)

Tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Pak evt. kun en lille taske med tøj til de næste dage. Har I selv medbragt golfudstyr, vil det sammen med den øvrige bagage blive opbevaret af vores lokale samarbejdspartner. 
Ved ankomst til Sandakan besøger du Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter, der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra samt her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.
Under besøget ser du en film om arbejdet med at bevare orangutangerne, og du får mulighed for at komme tæt på de små rødhårede charmetrolde i deres naturlige miljø.
Senere går I ombord på den båd, som skal sejle jer op ad Sabah’s længste flod – Kinabagangan. En sejltur på lidt over en time, hvor I har gode muligheder for at spotte dyr og fugle langs flodbredden. 
Jeres hyggelige lodge er beliggende ud til floden, og efter check in og frokost er der tid til egne oplevelser på og omkring lodgen. Sæt dig evt. til rette på en af lodgens udkigsplatforme og se om du kan spotte nogle af områdets fugle, aber og øvrige dyreliv. Sidst på eftermiddagen står den på flodsejlads på udkig efter regnskovens vilde dyr. Og når mørket falder på, ser I de tusinder af ildfluer, der danser og lyser floden op.

Læs mere

Dag 7

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser ved Pitas Lake og plant-et-træ projekt (M, F, A)

I vågner ved gibbon-abernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund, hvor tågen stadig ligger over floden og regnskoven, skal I på en sejltur op ad floden til den unikke Pitas Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle. 
Tilbage på lodgen er der morgenmad. Herefter har I har mulighed for at deltage i et træplantningsprojekt sammen med de lokale.
Frokosten spiser du på lodgen, og herefter er der tid til, at du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads, hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. 
Regnskovene omkring floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatiske pygmæelefanter, næseaber og orangutanger. Måske er I heldige at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden eller spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden.

Læs mere

Dag 8

Kota Kinabalu

Flodsejlads, flytransport og transport til strandhotellet (M, F) 

Nyd en kop kaffe på terrassen, hør regnskoven vågne og nyd de smukke og fredfyldte omgivelser, for efter morgenmad sejler I retur til Sandakan. Herfra flyver I tilbage til Kota Kinabalu hvor vores lokale samarbejdspartner sørger for, I bliver kørt til det fantastiske strandhotel Shangri-la’s Rasa Ria Resort. Resortet er smukt beliggende mellem en lang hvid sandstrand på den ene side og Borneos urgamle regnskov på den anden side.
Efter check in er resten af opholdet til golf samt oplevelser og afslapning på egen hånd.

Læs mere

Dag 9 - 12

Kota Kinabalu

Golf og strandferie (M)

De næste dage er der inkluderet tre runder golf på Dalit Bay Golf og Country Club, der er beliggende lige ved siden af hotellet. De 18 huller er smuk anlagt og omgivet af floder, tæt jungle og mangrove sump og med udsigt til strande fra flere af hullerne.

Dalit Bay Golf & Country Club
Designer: Ted Parslow
Huller/par: 18 huller, par 72
Anlagt: 1996 

Ud over golf er dagene afsat til afslapning i de smukke omgivelser. Nyd en kølig drink og læs en bog ved swimmingpoolen eller på stranden, benyt nogle af hotellets mange faciliteter og vandsportsaktiviteter, spil en ekstra runde golf – evt. på det nærliggende Nexus Golf Resort, få en gang massage i hotellets eget spa og nyd en god middag på en af hotellets restauranter. 

Læs mere

Dag 13 - 14

Kota Kinabalu - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 14 Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.