Borneo og Bali - Tropisk regnskov og palmestrande

Malaysia - Sabah, Bali

 • Borneos orangutanger, næseaber og havskildpadder
 • Flodsejlads, vandreture og cykeltur i uspoleret natur 
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 • Kontrasten mellem storby, regnskov og strand
 • Balis grønne rismarker og palmestrande

En eventyrlig rundrejse der byder på sejlture, vandreture og cykeltur og regnskovsoplevelser blandt Borneos orangutanger, næseaber og skildpadder. Eventyret slutter på Gudernes Ø Bali.

Denne rejse indeholder de største højdepunkter fra Sabah – som også kaldes ”Landet under Skyerne” – med mange og varierede indtryk i et af verdens største regnskovsområder. 

Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr. I bor på flotte hoteller og hyggelige lodges, tager på en skøn og afslappende cykeltur til nogle af de små landsbyer uden for ”storbyen” Kota Kinabalu, oplever havskildpadder på Turtle Island, tager på sejlture langs Kinabatangan-floden og på vandreture i regnskoven, ser orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af nye oplevelser og indtryk slutter eventyret med nogle dage under palmerne på tropeøen Bali.

Alt i alt et eventyr spækket med storslåede oplevelser i Borneos regnskov og på Gudernes ø Bali.

OBS! Ønskes et par dage i enten Singapore eller Kuala Lumpur er dette også muligt. Ring og hør nærmere.


Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Malaysia

Sabah, Bali

13 nætter / 16 dage

fra kr. 18.410

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Sabah Bali

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Sabah - 6 nætter

Hoteller og lodges på rundrejser

Hoteller og lodges på rundrejser

Beliggenhed: Borneo, Sabah

På rundrejsen bor I på flg. hoteller: 

 • Sandakan – Four Points by Sheraton (Deluxe room)
 • Turtle Island – Selingan Chalet (Standard room)
 • Kinabatangan-floden – Kinabatangan Riverside Lodge (Standard room)
 • Kota Kinabalu – Promenade Hotel (Superior room)

Læs mere her

Sanur - 7 nætter

Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur
Se kort

Respati Beach Hotel, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur Keraton Jimbaran Beach Resort, Jimbaran
Se kort

Griya Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Griya Santrian, Sanur Keraton Jimbaran Beach Resort, Jimbaran Puri Santrian, Sanur
Se kort

Keraton Jimbaran Beach Resort, Jimbaran

Beliggenhed: Indonesien, Jimbaran

Særdeles godt hotel med en hyggelig, uformel atmosfære og fantastisk beliggenhed ned til den smukke brede sandstrand. Kun et stenkast hen ad stranden ligger de populære fiske- og skaldyrsrestauranter. 

Hotellet har en stor dejlig swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Her er ligeledes spa og wellness center, bar og en god restaurant. Fra restauranten og poolområdet er der udsigt til den gyldne sandstrand hvorfra den smukke solnedgang kan nydes.

Hotellet er opført som et balinesisk palads, og de 102 rummelige værelser er smukke og smagfuldt indrette. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. 

Ønsker du at bo ekstra godt og med mere plads, kan vi varmt anbefale deres villaer. De er opført som de gamle javanesiske jogle-huse, super charmende og med egen swimmingpool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Keraton Jimbaran Beach Resort, Jimbaran Puri Santrian, Sanur Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Nusa Dua
Se kort

Puri Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Puri Santrian, Sanur Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Nusa Dua Alila Seminyak, Seminyak
Se kort

Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Nusa Dua

Beliggenhed: Indonesien, Nusa Dua

Nusa Dua Beach Hotel er et stort elegant resort beliggende på Nusa Dua halvøen med direkte adgang til en flot sandstrand. Hotellet er opført i stil med et balinesisk palads og har gennem tiderne også budt velkommen til både præsidenter og royale.

Midt i den tropiske have ligger to store swimmingpools og børnepool. Både ved poolområdet og på stranden findes der liggestole og parasoller. Her er en bar, fem restauranter som servere alt fra pizza til internationale og balinesiske retter, butikker, fitness og spa. 

For både børn og voksne tilbydes en bred vifte af vand- og sportsaktiviteter, madlavningskurser, frugt udskæring, balinesisk dans osv. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling. Er du til golf, er der flere baner i området.

De 382 store værelser og suiter er smagfuldt indrettet i moderne balinesisk stil med udsigt til haven, poolen eller havet. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Nusa Dua Alila Seminyak, Seminyak
Se kort

Alila Seminyak, Seminyak

Beliggenhed: Indonesien, Seminyak

Alila Seminyak ligger ved stranden og er tegnet af prisvindende arkitekter, der æstetisk og smukt har skabt et moderne hotel med grønne områder i perfekt harmoni med beliggenheden ved havet. 

Hotellet består af tre bygninger. Hovedbygningen ligger lidt tilbagetrukket fra Seminyak by, men med under fem minutters gang har du et stort udvalg af en masse gode restauranter, hyggelige og trendy caféer og moderne butikker. De to øvrige bygninger ligger tættere på byen og med et par minutters gang til hovedbygningen.

Dette skønne resort byder på fire swimmingpools og børnepool. Ved alle poolområder findes der liggestole og parasoller. Fra det åbne køkken, så du kan følge med i selve tilberedningen af maden, serveres kreative, kulinariske og velsmagende asiatiske og vestlige retter. Fra restauranten er der udsigt over stranden og havet.

Der er børneklub for de mindste med mange aktiviteter, og forældrene kan nyde en afslappende spa-behandling, låne en cykel eller tage en time med fitness eller yoga.

De 240 elegant indrettede værelser og suiter varierer i størrelse fra 46 m2 til den store penthouse på 811 m2 med egen pool. Alle værelser indeholder bl.a. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Sandakan
Dag 2
Sandakan
Dag 3
Turtle Island
Dag 4
Kinabatangan-floden
Dag 5
Kinabatangan-floden
Dag 6
Kota Kinabalu
Dag 7
Kota Kinabalu
Dag 8 - 15
Bali
Dag 15 - 16
Bali - København

Dag 1 - 2

København - Sandakan

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Borneo. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 


Læs mere

Dag 2

Sandakan

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Borneo og transport til hotellet

Efter indrejseformaliteterne møder I vores lokale repræsentant, som kører jer til hotellet i Sandakan. Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets pool og egne oplevelser.


Læs mere

Dag 3

Turtle Island

Havskildpadder, snorkling og hvide sandstrande (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Selingan Island eller Turtle Island – Skildpaddeøen, som den også kaldes. En sejltur på ca. en time. Turtle Island ligger 40 km nord for Sandakan ved Sabahs østkyst og er hjemstedet for de grønne havskildpadder, som bygger deres reder og lægger æg her.

Efter frokost på lodgen kan I bruge dagen på at slappe af og nyde den skønne hvide strand eller snorkle i det lune vand og nyde de farvestrålende fisk. Efter aftensmaden venter alle på parkens opsynsmand, som giver besked når skildpadderne er kommet frem for at lægge deres æg. 

Under opholdet lærer I om fredningen af de grønne havskildpadder, oplever indsamlingen af æg fra rede hullerne og ser hvordan de placerer dem i udklækningsanstalter. Oplev også de små nuttede babyskildpadder kravle mod det åbne hav efter deres udsætning på strandbredden.


Læs mere

Dag 4

Kinabatangan-floden

Borneos orangutanger mangrove og regnskov (M, F, A) 

Tidligt om morgenen sejler I tilbage til Sandakan, men Inden I fortsætter op ad Kinabatangan-floden besøger I Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter.

Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.

Ved ankomst til Sandakan kører I til Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Inden I begiver jer ud i junglen, ser I en film om arbejdet med orangutangerne, og herefter kan I på tæt hold se, hvordan personalet fodrer de små rødhårede charmetrolde. Orangutangerne, som slet er ikke til at stå for, gør det svært at komme videre, men de næste oplevelser venter.

Regnskovseventyret fortsætter med en sejltur op ad Kinabatangan-floden til lodgen hvor I skal bo de næste to nætter. Undervejs spiser I frokost på Abai Jungle Restaurant inden sejlturen fortsætter til jeres lodge, der er smukt beliggende midt i regnskoven ved bredden af Kinabatangan-floden. 

Regnskovene omkring floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. 

Sent på eftermiddagen er der mulighed for at tage med på en udflugt hvor I sejler ud på en af de mindre bifloder. At sidder her, i den åbne båd midt i den kulsorte regnskov og lytte til regnskovens mange fremmede lyde, mens naturguide søger dyr i spotlysets skær, er en stor oplevelse.


Læs mere

Dag 5

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser langs floden (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund er der mulighed for enten af tage på en junglevandring eller sejltur op ad Kinabatangan-floden til Oxbow Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Frokosten spiser I på lodgen, og herefter er der tid til at I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. Måske I er heldige at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.


Læs mere

Dag 6

Kota Kinabalu

Flodsejlads og flytransport til Kota Kinabalu (M, F)

Efter morgenmad på lodgen sejler I tilbage til Sandakan. Herfra flyver I til Kota Kinabalu.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor man kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Ved ankomst til KK møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.


Læs mere

Dag 7

Kota Kinabalu

Cykeltur og hverdagsliv i Borneos landområder (M, F)

I dag skal I opleve andet end Borneos regnskov og dyreliv. Dagen byder nemlig på en skøn cykeltur uden for byen. 

Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. I får udleveret cykler og cykelhjelme, og i et roligt og behageligt tempo kører I så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 

Turen går ad små støvede veje, over broer og langs gummiplantager. I besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nyder I en kop kaffe og lokale specialiteter, hører om livet på landet, ser hvordan de bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. 

Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor I spiser frokost. Her er der også mulighed for at få en svalende dukkert i floden, så husk badetøjet. 
Det er en ganske let cykeltur på 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. 

Efter frokost kører bussen jer tilbage til hotellet, hvortil I ankommer midt på eftermiddagen.


Læs mere

Dag 8 - 15

Bali

Flytransport til Bali og transport til hotellet og oplevelser på egen hånd (M)

Ind til afrejse fra hoteller er tiden til fri disposition. I hentes på hotellet og kører til lufthavnen hvorfra I flyver til paradisøen Bali.

Ved ankomst til Bali møder I vores lokale repræsentant som kører jer til det valgte hotel. Her kan I slappe af efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af regnskovsoplevelser og mange nye indtryk.

Slap af ved hotellets swimmingpool, gå en tur på stranden, få en skøn spa behandling og nyd en god middag på en af de mange gode restauranter.

Ønsker I flere oplevelser og eventyr er der også mulighed for det på nogle af vores ekstra udflugter. Tag fx på cykeltur, lær balinesisk madlavning på kokkeskole, tag på udflugt i jeeps eller med katamaran båd. Mulighederne er mange og for enhver smag.


Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - København

Den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Københavns Lufthavn med kufferten fuld af minder fra en eventyrlig rejse til Borneos regnskove og dyreliv samt Balis palmestrande.

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Borneo

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Borneo er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod Difteri, Stivkrampe, Hepatitis A og Malaria anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet på Borneo under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. 
  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der er 220 Volt. Medbring adapter.

 • Under din rejse på Borneo

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Borneos møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Enkelte steder kan man også betale med USD eller Euro.
  Valutaomregner

 • Før du rejser til Bali

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Indonesien er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Ved rejser på op til 4 uger anbefales det som et minimum at lade sig vaccinere mod difteri, stivkrampe (tetanus) og hepatitis A. Inden din rejse til Indonesien bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse i Indonesien. Du kan få turistvisum ved indrejse med 30 dages gyldighed ved fremvisning af gyldig returbillet. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Kontakt altid Indonesiens ambassade/konsulat, da reglerne for pas og visum kan ændre sig med kort varsel. 

  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Indonesien.

  Skatter
  Der betales udrejseskat på 150.000 IDR pr. person. Indenrigsrejser 40.000 IDR pr. person.

 • Under din rejse på Bali

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give lidt ekstra eller runde beløbet op på restauranter og hoteller, men ellers har indoneserne et afslappet forhold til drikkepenge. På større hoteller og restauranter tillægges der serviceafgift og skat.

  Mad og drikke
  Bali byder på verdensklasse gourmet oplevelser. På den lokale ”warung” finder du den eksotiske duft i luften som indbyder til kuriøse smagsoplevelser, men husk på at chili-peberen er en vigtig ingrediens i indonesisk madkultur. Nyd den smukke solnedgang fra stranden i Jimbaran, hvor du med tæerne i sandet kan spise friskfanget fisk. Kuta, Sanur, Seminyak og Ubud findes der mange gourmet restauranter, som byder på smagsoplevelser fra flere verdensdele. Det er billigt at gå ud og spise og drikke på Bali og det nærmeste spisested er aldrig langt væk. 
  Kulinariske oplevelser på Gili-øerne: Selvom Trawangan er en lille ø har den mange hyggelige restauranter og caféer, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Fra sushi på Ryoshi til indisk på Persona eller fajitas på Tir Na Nog til ovnbagt pizza på Coral Beach. Friskfanget fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen med udsigt ud over havet. Kan det blive mere eksotisk? Har du mod på at smage på de lokale specialiteter, kan den lokale ”warung” anbefales. Prøv Kikinovi eller Green Café som ligger ved art marked. Det er både billigt og supergodt.

  Valuta
  Møntfoden i Indonesien hedder rupiah (IDR). Medbring valuta i US-dollars eller euro. Du kan anvende dit Visa eller MasterCard de fleste større steder. Valuta kan veksles i større banker og vekselboder, men der kan forekomme snyd i boderne. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på IDR.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser