Borneo og Bali - et eventyr for hele familien

Malaysia - Sabah, Bali
 • Cykeltur over floder og gennem små landsbyer
 • Flodsejlads og vandreture i uspoleret regnskov
 • Borneos orangutanger og øvrige dyreliv
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 • Balis palmestrande og grønne rismarker
 

Eventyrlig rundrejse der bl.a. byder på regnskovsoplevelser, cykeltur, samt sejl- og vandreture blandt Borneos orangutanger og næseaber inden eventyret slutter under palmerne på Bali

Denne rejse indeholder de største højdepunkter fra Sabah – som også kaldes ”Landet under Skyerne” – med mange og varierede indtryk i et af verdens største regnskovsområder.

Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr. Du bor på flotte hoteller og hyggelige lodges, tager på en skøn og afslappende cykeltur til nogle af de små landsbyer uden for ”storbyen” Kota Kinabalu, tager på sejlture langs Kinabatangan-floden og på vandreture i regnskoven, ser orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af nye oplevelser og indtryk slutter eventyret med nogle dage under palmerne på tropeøen Bali.

Alt i alt et eventyr for hele familien, som er spækket med storslåede oplevelser i Borneos regnskov og på Gudernes ø Bali.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Sabah, Bali

13 nætter / 15 dage

fra kr. 22.555

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Sabah Bali

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Sabah - 7 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sabah

 • Kota Kinabalu – Promenade Hotel (Superior room)
 • Sandakan – My Nature Resort (Standard room)
 • Kinabatangan-floden – Abai Jungle Lodge (Standard room)
 • Kinabatangan-floden – Kinabatangan Riverside Lodge (Standard room)
 • Sanur, Bali – Valgte hotel
Læs mere her

Sanur - 6 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. På vores rejser har vi valgt at inkludere værelser med balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel Besakih Beach Resort
Se kort

Respati Beach Hotel

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Respati Beach Hotel Besakih Beach Resort Griya Santrian
Se kort

Besakih Beach Resort

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Familieejet resort der ligger perfekt midt i Sanur og med adgang til den smukke Sanur strand hvor den 5 km lange smalle strandpromenade løber, som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden.

Derudover findes her to restauranter og en bar, og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter.

De 79 værelser er fordelt i den flotte have i hovedbygningen, i bungalows eller i de charmerende Lumbung hytter (traditionelle balinesiske hytter). Alle værelser er indrettet i et miks af traditionel balinesisk stil blandet med et strejf af moderne faciliteter. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 3

 

Læs mere her
Besakih Beach Resort Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Borneo
Dag 2
Kota Kinabalu
Dag 3
Kota Kinabalu
Dag 4
Sandakan
Dag 5
Kinabatangan-floden
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kinabatangan-floden
Dag 8
Kota Kinabalu
Dag 9
Borneo - Bali
Dag 10 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - København

Dag 1 - 2

Danmark - Borneo

Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Københavns Lufthavn med kurs mod Borneo. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 

 
Læs mere

Dag 2

Kota Kinabalu

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Borneo og transport til hotellet

Ved ankomst til Kota Kinabalu møder du vores lokale repræsentant som kører dig til hotellet.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. 

Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. 
KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor du kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved poolen og egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 3

Kota Kinabalu

Cykeltur og hverdagsliv i Borneos landområder (M, F)

Efter en god nats søvn og morgenmad bliver du hentet på hotellet. 

Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. Du får udleveret cykel og cykelhjelm, og i et roligt og behageligt tempo kører du så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 

Turen går ad små støvede veje, over hængebroer og langs gummiplantager. Du besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nyder du en kop kaffe og lokale specialiteter, hører om livet på landet, ser hvordan de bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. 

Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor du spiser frokost. Her er der også mulighed for at få en svalende dukkert i floden, så husk badetøjet. 

Det er en ganske let cykeltur på ca. 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. 

Efter frokost kører bussen tilbage til hotellet, hvortil du ankommer midt på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 4

Sandakan

Flytransport til Borneo og tid på egen hånd (M, F)

Tidlig morgen bliver du hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Herfra flyves der til Sandakan hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transport til hotellet. 

Undervejs besøger du Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.

Under besøget ser du en film om arbejdet med at bevare orangutangerne, og du får mulighed for at komme tæt på de små rødhårede charmetrolde i deres naturlige miljø.

Senere fortsætter du til Borneo Sun Bear Conservation Centre, hvor du skal høre og se hvordan dette center hjælper og beskytter verdens mindste bjørneart som lever på Borneo.

Hen på eftermiddagen er der check in på lodgen som er omkranset tropisk regnskov.

 
Læs mere

Dag 5

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser ad Sabah’s længste flod (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet går du ombord på den båd, som skal sejle dig op ad Sabah’s længste flod – Kinabagangan. En sejltur på lidt over en time hvor du har gode muligheder for at spotte dyr og fugle langs flodbredden.

Sidst på formiddagen ankommer du til lodgen der er beliggende ud til floden. 

Efter check in og frokost er resten af dagen til oplevelser på og omkring lodgen. Sæt dig evt. til rette på en af lodgens udkigsplatforme og se om du kan spotte nogle af områdets fugle, aber og øvrige dyreliv.

Sidst på eftermiddagen står den på flodsejlads på udkig efter regnskovens vilde dyr. Og når mørket falder på ser du de tusinder af ildfluer der danser og lyser floden op.

 
Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser ved Pitas Lake og ”plant-et-træ” projekt (M, F, A)

Du vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund, hvor tågen stadig ligger over floden og regnskoven, kan du tage med på en sejltur op ad floden til den unikke Pitas Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Tilbage på lodgen er der morgenmad hvorefter du har mulighed for at deltage i lodgen træplantningsprojekt sammen med de lokale.

Frokosten spiser du på lodgen, og herefter er der tid til at du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. 

Regnskovene omkring floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. Så måske du er heldig at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.

 
Læs mere

Dag 7

Kinabatangan-floden

Vildtvandring og oplevelser ad små bifloder (M, F, A)

Denne formiddag er der mulighed for at tage med på en lille vildtvandring omkring lodgen.

Efter frokost er der check ud og afgang til næste lodge, som ligger længere oppe ad floden. Lodgen er smukt beliggende ned til floden og efter check in er der tid til at nyde de smukke omgivelser.

Sent på eftermiddagen skal du på endnu en sejltur på floden. Denne gang venter der dig dog en helt speciel oplevelse hvor du kommer ud på en af de mindre bifloder. At sidder her, i den åbne båd midt i den kulsorte regnskov og lytte til regnskovens mange fremmede lyde, mens naturguide søger dyr i spotlysets skær, er en stor oplevelse. Måske du er heldige at spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden.

 
Læs mere

Dag 8

Kota Kinabalu

Besøg i flagermusgrotte, gennem Borneos landområder og fly til Kota Kinabalu (M, F)

Det er tid af forlade de idylliske omgivelser. Turen tilbage til Kota Kinabalu går via Sandakan hvor flyet venter.

Undervejs stopper du ved Gomantong grotterne. For at nå helt frem til indgangen skal du på en ca. 15 minutters gåtur gennem regnskoven. Din lokalguide vil fortælle om grottens fauna heriblandt flagermusene, svalerne og krabberne, og den måde hvorpå de er med til at opretholde grottens økosystem og deres betydning for den lokale økonomi. Afhængigt af tidspunktet du er der, vil du kunne overvære, hvordan de lokale indsamler fuglereder ved hjælp af bambuspæle og stiger. 

Turen fortsætter til Sandakan hvorfra du flyver retur til Kota Kinabalu. Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Nyd evt. en god middag på en af byens restauranter.

 
Læs mere

Dag 9

Borneo - Bali

Flytransport til Bali og transport til hotellet i Sanur (M)

Det er tid af forlade Borneo til fordel for tropeøen Bali. Fra hoteller er der transport til lufthavnen. Herfra flyver du til Bali med mellemlanding og flyskifte undervejs.

Ved ankomst til Bali møder du vores lokale repræsentant som kører dig til det valgte hotel. 

 
Læs mere

Dag 10 - 14

Sanur

Ekstra udflugter eller eventyr på egen hånd (M)

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af regnskovsoplevelser og mange nye indtryk, er tiden på Bali til afslapning ved hotellets swimmingpool, en gåtur på stranden og langs strandpromenaden, en skøn spa behandling og nogle gode middage på byens mange gode restauranter.

Ønsker du flere oplevelser og eventyr, er der mulighed for at tage med på nogle af vores udflugter. Tag fx på cykeltur, lær balinesisk madlavning på kokkeskole, tag på udflugt i jeeps eller med katamaran båd. Mulighederne er mange og for enhver smag.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde. Som på udrejsen er der mellemlanding og du skifter fly undervejs.

 

Dag 16 Danmark

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.