Udflugter i Sarawak

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Sarawak

Nedenfor kan du se et lille udvalg af Profil Rejsers udflugter i Sarawak. Kontakt vores Asien-specialister for yderligere information og hjælp til planlægningen af din rejse til Borneo.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bako National Park | Sarawak

Bako National park er den ældste men mindste Nationalpark i Sarawak.

Denne lille halvø ligger 1 ½ time med bil og langbåd fra Kuching og er hjemsted for syv forskellige regnskovs-økosystemer, hvilket giver en usædvanlig diversitet i dyre- og planteliv. 
Bakos mest kendte beboere er de bizarre næseaber som udelukkende lever på Borneo samt de sølvgrå langurer, langhalede makakaber, vildsvin, flyvende egern samt kæmpeøgler og hundredvis af forskellige arter af fugle.

Her er et fascinerende planteliv, herunder mangroveskoven, kvælerfigen, insektædende kande-planter og symbiotiske myreplanter. Unikke geologiske særpræg præger kystlinjen og de berømte klippeformationer er nogle af dem, mens veloptegnede stier leder til ujævne junglebeklædte bjergtoppe og isolerede strande. 

OBS! Vi anbefaler ikke denne tur i perioden december tom. februar pga. den ofte stærke strøm i havet.

Bemærk: Transport, evt. entréer, engelsktalende guide/chauffør og en enkel frokost er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster).

Turkode: SWEXNP

 

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 636
Barn fra kr. 342

Kuching byrundtur | Sarawak

Byrundtur som giver dig en god introduktion til Kuching der byder på en kombination af velbevarede britiske kolonibygninger og elegant moderne arkitektur.

Kuching betyder ”kat” så turen går naturligvis forbi katte-monumentet og videre til det farvestrålende kinesiske tempel Tua Pek Kong, Sarawaks berømte museum og byens centrum. Videre forbi moskeen med de gyldne kupler til den gamle bydel hvor der bl.a. handles med krydderier og tekstiler fra de gamle butikker, som ligger side om side i de smalle gader. I området er der flere historiske bygninger og monumenter bygget under Brooke-dynastiet, som grundlage og styrede kongeriget Sarawak fra 1841 til 1946. Bl.a. Charles Brooke Monumentet, den gamle retsbygning og posthuset. Fra havnefronten kan du se Astana – den Hvide Rajas Charles Brookes tidligere hjem.

Bemærk: Transport, evt. entréer og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXCT

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 201
Barn fra kr. 124

Sejltur i mangroveskoven og besøg i fiskerlandsby | Sarawak

På denne sejltur udforskes det store mangroveskovsområde ved Santubong og Salak flodernes udmunding i Det Sydkinesiske Hav. En tur hvor du får et godt indsigt i mangrovesumpens komplekse økosystem, som er en vigtig yngleplads for mange at flodens dyr og hjem for et rigt fugleliv, aber og krybdyr. Dagens udflugt byder også på et besøg i en lille malaysisk fiskerlandsby dybt inden i mangroveskoven.

Bemærk: Transport og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXSC

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 356
Barn fra kr. 204

Semonggok Wildlife Rehabilitation Centre | Sarawak

Dette sted er fantastisk til at opleve de halvvilde orangutanger, som er blevet reddet fra fangenskab og trænet til at overleve i skovreservatets omgivelser.

De genoptrænede dyr kan frit strejfe rundt i regnskoven og kommer ofte hen til centeret, når det er fodringstid. Takket være det succesfulde yngle-program i Semonggok er der gode muligheder for at opleve en af de mest hjertevarmende syn på Borneo – en orangutangmor med sin lille baby. Centret ligger 30 min. kørsel fra Sarawaks hovedstad, Kuching, midt i den frodige regnskov, og yderligere 20 min. til fods. Der ligger også et botanisk forskningscenter og på afmærkede stier kan du frit vandre rundt og få indblik i junglens unikke flora. Du kan også vælge at tage et par korte jungleture og vandreture, hvis du ønsker det. 

OBS! Da orangutangerne i Semonggok er halvvilde, kan det ikke garanteres, at du ser dem. 

Bemærk: Transport, entré og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SWEXWR

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 224
Barn fra kr. 136