Udflugter i Sabah

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Sabah

Nedenfor kan du se et lille udvalg af Profil Rejsers udflugter i Sabah. Kontakt vores Asien-specialister for yderligere information og hjælp til planlægningen af din rejse til Borneo.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Gaya Island trek & Sapi Island | Sabah

Blot 20 minutter fra havnen i Kota Kinabalu ligger Tunku Abdul Rahman Marine Park, der med sine idylliske omgivelser af sol, sand og hav er meget tillokkende og yderst smuk.
Her kan du holde picnic, snorkle, scuba dive eller blot nyde stedet og slappe af. Dagen er til fri disposition, så du kan lave lige det, som du ønsker. Der vil blive serveret en overdådigt Barbecue frokost, og du vil komme på vandretur på øen Gaya langs plankestierne i vådområdet omgivet af den uspolerede regnskov. Herefter fortsættes turen til Sapi øen hvor der er mulighed for dykning og en mere deltaljeret beskrivelse af undervandslivet.

Prisen er inklusive transport, indgang, snorkeludstyr og BBQ frokost.

Bemærk: Medbring venligst følgende: Insektspray, solcreme, hat, drikkevand, gode vandresko, sandaler, lyst og let tøj. Svømmefødder kan lejes mod gebyr.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 565
Barn fra kr. 565

Kinabalu Park & Poring | Sabah

Denne tur tager dig gennem det bjergrige Crocker Range, hvor du bliver mødt af en panoramisk udsigt ud over landskabet og de himmelhøje bjerge.

På turen til Kinabalu Park kan du se det storslåede Bjerg Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg. Parken er på UNESCOs verdensarvsliste med sin fantastiske biodiversitet i flora og fauna - et paradis for naturentusiaster. Ved ankomst kan du nyde en guidet vandretur i naturen langs en af de mange ruter, som parken gemmer på, og herfra går turen hen til Poring Hot Springs, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i de varme svovlkilder. Vil du endnu tættere på naturen, kan du tage den 41 meter høje ”Canopy tur”, som giver en spektakulært udsigt ud over Borneos regnskovs flora og fauna.

Turen inkluderer: Frokost, indgang, besøg til Mt. Garden and Canopy Walk.

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 475
Barn fra kr. 475

Manukan Coral Island | Sabah

Brug dagen på sol, strand og hav på koraløen Manukan Island. Turen afgår fra havnen i Kota Kinabalu om morgenen ud til Manukan Island som er den 2. største ø af de 5 i Tunku Abdul Rahman Park.
Det tager ca. 20 minutter at sejle derud. Her kan du slappe af på stranden, snorkle i det krystalklare hav blandt koralrev og regnbuefarvede fisk eller udforske øens junglestier på egen hånd, hvor du kan være heldig, at se aber, kæmpefirben eller næsehornsfugle som alle lever på øen.

Frokost er inkluderet og indtages ved middagstid. Omkring kl. 15. returnerer du til Kota Kinabalu.

Bemærk: Husk at medbringe håndklæde, badetøj, solcreme og evt. en solhat. Desuden maske og snorkel hvis du ønsker at snorkle, dog kan det også lejes på øen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 310
Barn fra kr. 310