Udflugter i Sabah

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Sabah

Nedenfor kan du se et lille udvalg af Profil Rejsers udflugter i Sabah. Kontakt vores Asien-specialister for yderligere information og hjælp til planlægningen af din rejse til Borneo.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Koralrev og junglestier | Sabah

 

 
Brug dagen på sol, strand og hav på koraløen Manukan Island. Turen afgår fra havnen i Kota Kinabalu om morgenen ud til Manukan Island som er den 2. største ø af de fem i Tunku Abdul Rahman Park. Det tager ca. 20 minutter at sejle derud. Her kan du bruge dagen med at slappe af på stranden, snorkle i det krystalklare hav blandt koralrev og regnbuefarvede fisk eller udforske øens junglestier på egen hånd, hvor du kan være heldig, at se aber, kæmpefirben eller næsehornsfugle. Barbecue frokost er inkluderet. Midt på eftermiddagen returneres der til fastlandet.

Bemærk: Transport, lån af mask og snorkel, frokost og engelsktalende lokalguide er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). HUSK! Medbringe håndklæde, badetøj, solcreme og evt. en solhat. 

Turkode:SBEXID

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 450
Barn fra kr. 355

Kota Kinabalu byrundtur | Sabah

Denne tur bringer dig til provinshovedstadens mest interessante seværdigheder. Herunder Atkinson Clock som stammer fra 1903. Videre til Signal Hill – byens højeste punkt hvor du har en skøn udsigt til Tunku Abdul Rahman Park-øerne og byens moske. Turen inkluderer også et besøg på Sabah Museum hvor mange artefakter ligger og Sabah Foundation-bygningen og det lokale håndværksmarked hvor der kan købes håndlavede souvenirs.

Bemærk: Transport, entréer og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SBEXCD

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00 og 14.00

Voksen fra kr. 287
Barn fra kr. 236

Spidsen af Borneo og langhuse | Sabah

På turen til spidsen af Borneo er der flere interessante steder at besøge undervejs. Første stop er i landsbyen Matunggang, hvor du får et indblik i processen med at lave en gong og følger, hvordan de forskellige størrelser af gonginstrumenter laver forskellige lyde. Dernæst besøges en honningbi-farmen i landsbyen Gombizou inden der fortsættes til landsbyen Bavangazzo. Her ser du Rungus folkets langhuse og oplever livet i et fællesskab som deres. Det er også muligt at købe souvenirs såsom håndvævede halskæder, armbånd og stof. Efter frokost fortsætter rejsen til ”Tip of Borneo” hvor det Sydkinesiske Hav møder Suluhavet. Hen på eftermiddagen er du tilbage i Kota Kinabalu.

Bemærk: Transport, entréer, frokost og engelsktalende guide/chauffør er inkluderet (gennemføres sammen med andre gæster). 

Turkode: SBEXTK

 

Varighed: Ca. 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 07:30

Voksen fra kr. 784
Barn fra kr. 616