Rejsemål på Borneo

Rejsemål på Borneo

Sabah er lig med smukke strande og kæmpe grotter: Eventyret begynder, så snart du ankommer. I Sarawak vil du opleve den eksotiske regnskov. Selamat Datang – velkommen til historier, mysterier, solskin og eksotisk regnskov. Og til næsehornsfuglens land.


Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv som i Sabah. Her kan du opleve havskildpadder, orangutanger, næseaber, alverdens fisk samt farvestrålende fugle, vildsvin, gibbonaber og rådyr. Desuden vil du finde smukke strande, tropiske øer, kæmpe grotter og skovbeklædte bjerge, som vil være med til at gøre din rejse til Sabah helt unik. Sarawak er dækket af regnskov, som rummer klodens mest mangfoldige økosystem. I trækronerne svæver flyvende egern omkring og i skovbunden vokser insektædende planter ved siden af verdens største blomst, Rafflesia, som kun blomstrer et par dage om året. Gå ikke glip af dette prægtige syn! Hvis du får chancen – så besøg Baku Nationalpark.

Vælg et rejsemål på kortet herunder eller brug knapperne længere nede.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Borneo?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.