Borneo
  • Rejsetid

    16 - 18 timer

  • Bedste årstid

    april - september

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Rejser til Borneo

Borneo er verdens tredjestørste ø. Her finder du nogle af klodens største regnskovsområder, orangutanger og oprindelige stammefolk.

Se alle rejser til Borneo

Tag på opdagelse i regnskoven og mærk hvordan morgendisen forstærker duften af fugtig muld, og de mange dyrelyde dominerer. En ferie på Borneo er et eksotisk møde med unikke dyrearter, oprindelige stammefolk og spændende kulturer. Få steder i verden kan du opleve et så varieret, særpræget og tilgængeligt dyreliv.

Vi har mange forslag til spændende rejser på Borneo. Kontakt en af Profil Rejsers Asien-specialister, så hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte rejse til Borneo, som vil give dig uforglemmelige oplevelser og minder. Hvorfor nøjes med at drømme om en ferie på Borneo?

Borneo, regnskov og eksotisk dyreliv

70 % af øen Borneo er dækket af regnskov. En uigennemtrængelig, tropisk jungle med et plante- og dyreliv mere eksotisk end fantasien rækker. Her på verdens tredjestørste ø myldrer det med særprægede dyrearter som orangutanger, næseaber, skildpadder og næsehornsfugle, og dybt inde i vildnisset lever stadig lokale stammefolk langt fra civilisation og moderne bekvemmeligheder. 

Borneo er delt i to. Den sydlige del tilhører Indonesien og den nordlige Malaysia. Som gæst på øen er det i de nordlige malaysiske stater Sabah og Sarawak, de største eventyr venter. Her kan du komme tæt på regnskoven, dyrelivet, havet og befolkningen. I Sabahs hovedstad Kota Kinabalu knejser Mount Kinabalu. Det imponerende bjerg er Sydøstasiens højeste og toppen når 4.095 meter op over havets overflade. Sarawak er den største delstat i Malaysia og hjemsted for de tidligere hovedjægere Iban-folket. 

Men det er ikke kun på landjorden, der venter oplevelser. Blot 20 minutters sejlads ud for Kota Kinabalu ligger Sapi Island som en del af nationalparken Tunku Abdul Rahman. Byens beboere bruger øens dejlige strand og vand som et fristed fra det hektiske byliv, og med en snorkel er der adgang til en undersøisk verden, hvor farver, koraller og fisk sætter en farverig dagsorden. 

Du kan også vælge at afslutte eventyret på Borneo med nogle dages bade- eller jungleferie. Tuaran nord for Kota Kinabalu er et dejligt strandområde, og i Sandakan kan du bo på en bjergtop i et stort regnskovsområde ikke langt fra Sepilok Orangutang-centret og Selingan Island, hvor de store havskildpadder lægger deres æg.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Borneo

Vil du til Borneo?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.