Asien

Rejser til Asien

Thailands uendelige antal af palmebeklædte og kridhvide strande er et sikkert rejsehit, men det er også i den smilende verdensdel, Asien, at du kan vandre i Borneos jungler og se orangutanger, gå på Den Kinesiske Mur, sejle på Vietnams floder, nyde synet af Balis risterasser og shoppe blandt Singapores skyskrabere. 
I Asien er der således masser af skønne oplevelser i vente for både store og små. Tag på backpacking, eller nyd en kærestetur eller familierejse med All Inclusive. Mulighederne er mange, og som rejsemål er Asien en verdensdel, der imponerer de fleste. Befolkningen er yderst venlig og hjælpsom, og I vil hurtigt føle jer hjemme trods de mange nye sanseoplevelser, som Asien har at byde på.

Tag på rejse til Asien    

Asien har lidt af det hele, så uanset om du er til badeferie, storbyferie, unikke naturoplevelser eller måske en kombination af alle tre, kan du finde en destination, der passer til dine ønsker og drømme for din rejse til Asien. Mange danskerne tager hvert år flyet og rejser til Asien, og du kan nu gøre dem kunsten efter ved at booke en rejse til Asien med Profil Rejser. 
Vores Asien-rejser er meget populære – både blandt danskere, der drømmer om sol, strand og lækker mad, og blandt dem, der rejser til Asien på grund af den spændende historie, det rige dyreliv og de mange skønne naturoplevelser. Find din foretrukne Asien-rejse online blandt vores forskellige rejsetilbud, eller sammensæt selv din rejse til Asien, så den bliver lige, som du drømmer om!     

Læs mere
Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.