Krydstogt til Island, Jan Mayen og Svalbard

Svalbard - Longyearbyen, Spitsbergen, Ålesund, Vestisland, Jan Mayen
 • Reykjavik, Ísafjördur og Longyearbyen
 • Sejlads fra Island til Svalbard i de arktiske farvande
 • Stop på Jan Mayen, en af verdens mest isolerede øer
 • Spækhuggere og isbjørne i isfjorden ved Spitsbergen

På denne ekspedition sejler vi fra Island til Svalbard. 

Bestillignskode: CENSPI1601

Undervejs besøger vi en af de mest isolerede øer i verden, nemlig Jan Mayen. Med ekspeditionsskibet, MS Fram, som er specialbygget til arktiske forhold, vil vi forsøge at gå i land på denne eksotiske ø.

Ekspeditionsskibet MS Fram tager på opdagelsesrejser til verdens mest uberørte og mindst besøgte områder. Krydstogtet starter i Islands hovedstad, Reykjavik. Vi sejler i kølvandet efter vikingerne, der drog vest fra Island for tusinde år siden. Vi går i land i Ísafjördur, hvor du på egen hånd kan gå på opdagelse i byen og tage på en af de mange udflugter, vi tilbyder her. På denne ’klimarejse’ krydser vi Norskehavet, hvor vi måske får mulighed for at se store havpattedyr. Omkring halvvejs over Norskehavet besøger vi den isolerede, eksotiske ø, Jan Mayen. Hvis vejret tillader det, går vi i land på øen.  

Første stop ved Svalbards ø-gruppe er Ny-Ålesund. Det er en af verdens nordligste faste helårsbosættelser. Her krydser vi 80. breddegrad, hvis isforholdene tillader det, og hvis vi er heldige, kommer vi til at opleve nogle af ishavenes store rovdyr, som f.eks. spækhuggere og isbjørne. Isfjorden er Spitsbergens største fjord, og med sine hovedfjorde og fjordarme skærer den næsten øen over i to. Vi udforsker fjorden og kaster anker i en vig. Her griller vi et festmåltid på dækket, mens vi nyder den skønne natur omkring os. Vi lægger til kaj i Longyearbyen efter midnat, turens sidste stop. Her afsluttes så vores krydstogt, der er gået gennem en af Europas sidste vildmarker. 

Ønsker du at forlænge rejsen, eventuelt med et ophold på hotel i Reykjavik før selve krydstogtet eller i Longyearbyen efter krydstogtet, så giver vi gerne et tilbud på det.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Svalbard

Longyearbyen, Spitsbergen, Ålesund, Vestisland, Jan Mayen

9 nætter / 10 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Reykjavik
Dag 2
Ísafjördur
Dag 3
Til søs
Dag 4
Jan Mayen
Dag 5
Til søs
Dag 6
Ny-Ålesund
Dag 7 - 8
Nordvestspitsbergen
Dag 9
Isfjorden
Dag 10
Longyearbyen

Dag 1

Reykjavik

Læs mere

Dag 2

Ísafjördur

Læs mere

Dag 3

Til søs

Til søs, kurs mod Jan Mayen.

Læs mere

Dag 4

Jan Mayen

Læs mere

Dag 5

Til søs

Til søs, kurs mod Svalbard.

Læs mere

Dag 6

Ny-Ålesund

Læs mere

Dag 7 - 8

Nordvestspitsbergen

Nordvestspitsbergen Nationalpark, og krydsning af 80. nordlige breddegrad.

Læs mere

Dag 9

Isfjorden

Læs mere

Dag 10

Longyearbyen

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.