Isbjørne, øer og de norske fjorde

Svalbard - Spitsbergen, Longyearbyen, Bergen
 • Longyearbyen på isbjørneøgruppen Svalbard
 • Den russiske bosættelse Barentsburg og Nordvestspitsbergen 
 • Sejlturen ned langs Norges vilde og storslåede vestkyst
 • Blå fjorde, hundredvis af øer, Lofoten og Trollfjorden

På dette krydstogt med skibet M/S Fram starter vi i Longyearbyen på Svalbard i Arktis, hvor vi først besøger den russiske bosættelse Barentsburg og Nordvestspitsbergen, før vi drager ned langs Norges vilde og storslåede vestkyst, hvor vi opdager skjulte skatte, inden vores rejse slutter i Bergen.

Bestillingskode: CENSPI1603 

Denne rejse tager sit udgangspunkt i det arktiske hjerte, Svalbard – mere specifikt i Longyearbyen, før den fortsætter over havet til Norges vestkyst, som den følger sydpå og ender i Bergen. Undervejs vil du høre hvalfanger- og polarhistorie, og du får en enestående mulighed for at se dyrelivet i Arktis og langs Norges kyst. Kom med og oplev små, isolerede øer, kystbyer og hyggelige fiskerlejer, hvoraf nogle kun er tilgængelige med skib. 

Nationalparker, kulturminder og spændende dyreliv

Efter en overnatning i Longyearbyen besøger vi som første stop på turen den russiske bosættelse Barentsburg - den gamle mineby byder på ægte russisk stemning og industriel arkitektur. I Nordvestspitsbergen nationalpark vil du opleve et dramatisk landskab med spidse fjelde, gletsjere, øer og smalle sund. Her får du muligheden for at se en hvalfangerstation fra 1500-tallet med tilhørende spækovne, gårde og en kirkegård. Øen Moffen ligger præcist på den 80. breddegrad og her finder vi en stor hvalroskoloni og et rigt arktisk fugleliv. På vores rejse over havet til Norges kyst støder vi på den isolerede Bjørnøya, der ligger midtvejs mellem Svalbard og Nordkap.

Mangfoldigheden langs Norges kyst

Denne rejse tilbyder besøg på en del steder langs den norske kyst som de fleste skibe ikke besøger. Det første besøg på fastlandet er Tromsø. Det er en livlig og charmerende by – rig på arktisk historie og den ligger midt i en skøn natur bestående af de smukke Lyngsalper, blå fjorde og hundredvis af øer. Efterfølgende kommer vi til det storslåede Lofoten, hvor vi først sejler en tur ind omkring Trollfjorden. Dernæst tager vi på opdagelse i det gamle, traditionelle fiskerleje, Å. Rejsen tager os også forbi flere små øer, bygder og fiskerlejer, mens vi sejler langs Helgelandskysten, inden vores rejse slutter i Bergen.

Ønsker du at forlænge rejsen, eventuelt med et ophold på hotel i Longyearbyen før selve krydstogtet eller i Bergen efter krydstogtet, så giver vi gerne et tilbud på det.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Svalbard

Spitsbergen, Longyearbyen, Bergen

12 nætter / 13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Longyearbyen
Dag 3
Nordvestspitsbergen
Dag 4
Hornsund
Dag 5
Bjørnøya
Dag 6
Tromsø
Dag 7
Vesterålen
Dag 8
Lofoten
Dag 9 - 10
Kjerringøy
Dag 11
Frøya
Dag 12
Atløy
Dag 13
Bergen

Dag 1 - 2

Longyearbyen

Læs mere

Dag 3

Nordvestspitsbergen

Læs mere

Dag 4

Hornsund

Læs mere

Dag 5

Bjørnøya

Læs mere

Dag 6

Tromsø

Læs mere

Dag 7

Vesterålen

Læs mere

Dag 8

Lofoten

Læs mere

Dag 9 - 10

Kjerringøy

Læs mere

Dag 11

Frøya

Læs mere

Dag 12

Atløy

Læs mere

Dag 13

Bergen

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.