Frost og nordlys - Svalbardtilbud til de hurtige

Svalbard - Longyearbyen
 • Oplev Svalbards vinter og chancer for at se nordlys
 • Bo på det nyrenoverede Funken Lodge
 • Snescootertur til Tempelfjorden
 • Besøg i imponerende isgrotte

Introduktionstilbud - krydret med 2 spændende udflugter i Svalbards skønne frostlandskab

De skønne fotografier herover er alle taget af fotografen med Agurtxane Concellon, bortset fra isbjørnebilledet, som er taget af fotografen Dominic Barringtorn. 

Oplev det nye Funken Lodge og den fantastiske natur på Svalbard i vinter- og forårsperioden med sne, frost og nordlys. Få en masse ekstra oplevelser med i pakken - næsten gratis. Fuld fart på snescooteren til Tempelfjorden er en af rejsens utrolige eventyr. På et andet iføres du hjelm og pandelampe og kravler ind i en imponerende isgrotte formet af sommerens smeltevands-elve. Du bliver også transporteret fra lufthavnen til indlogeringen og retur igen.

Longyearbyen med dens ca. 2000 indbyggere er absolut et besøg værd, særligt på denne tid af året, hvor frost- og nordlysoplevelserne står i kø. Longyearbyen byder på et prisbelønnet arktisk museum med tilhørende kunstudstilling samt et væld af spændende spisesteder, hvor menuen favner bredt - fra det fine franske køkken til solid håndværkerkost. 

Funken Lodge, det gamle historiske Hotel Spitsbergen midt i Longyearbyen, har været lukket de sidste 6 måneder for at gennemgå en totalrenovering og modernisering. Hotellet har fået nyt navn og hedder nu Funken Lodge. Du finder et lækkert klassisk interiør overalt - i restauranten såvel som på dit værelse – afslappet og af høj kvalitet. Du bliver budt velkommen af personalet med en dejlig velkomstdrink og om eftermiddagen bydes der på en kop kaffe/te og en småkage.

Skynd dig at slå til - tilbuddet er gældende indtil den 2. januar 2018!

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Svalbard

Longyearbyen

3 nætter / 4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Longyearbyen - 3 nætter

Funken Lodge
Se kort

Funken Lodge

Beliggenhed: Svalbard, Longyearbyen

Funken Lodge ligger i Longyearbyen tæt ved lufthavnen og Universitetscentret i Svalbard og har en uovertruffen udsigt til Sarkofagen og Longyeargletsjeren. 

Det gamle historiske Hotel Spitsbergen (kaldet Funken) midt i Longyearbyen, har været lukket de sidste 6 måneder for at gennemgå en total renovering og modernisering. Hotellet har fået nyt navn og hedder nu Funken Lodge. Hotellet stråler nu med lækkert klassisk interiør overalt i restaurant såvel som værelser – afslappet og af høj kvalitet. Du bliver budt velkommen af personalet med en dejlig velkomstdrink og om eftermiddagen bydes der på en kop kaffe/te og en småkage.

Hotellet blev oprindeligt bygget som messe for funktionærerne i Store Norske Spitsbergen Kulkompagni. På anden sal ligger Funktionærmessen Restaurant, og i underetagen ligger Nordpolen, hvor funktionærerne kunne nyde alkohol i afmålte mængder. I dag kan gæsterne nyde et stort udvalg af champagne her. Udover de 88 værelser har hotellet også tilbagetrukne saloner, polarbibliotek, karambole, sauna og fitnessrum.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser