Nordlyssafari i Svalbards islandskab

Svalbard - Longyearbyen
 • Oplev Svalbard uden solen kun omgivet af stjernehimmel og nordlys
 • Hundeslædetur i Bolterdalen med din egen slæde
 • Stemningsfuld aften ved bålet i den arktiske vildmark
 • Longyearbyens restauranter og kulturliv

Svalbard er præcis så eventyrlig, som vi drømmer om. Det dramatiske øhav består af snedækkede tinder og gletsjere i et islandskab, hvor stjernerne og nordlyset i vinterhalvåret regerer med deres forunderlige lys

Billederne her på siden er venligst stillet til rådighed af Hurtigruten Svalbard. Foto: Halvor Mykleby, Green Dog, Agurtxane Concellon, Jeppe Kuld og Maria Laura Babahekian

Øriget Svalbard, en vildmark midt i Ishavet, ligger halvvejs mellem Norge og Nordpolen. Så langt øjet rækker ligger den uberørte ødemark fyldt med et enestående dyreliv. Svalbard har altid fascineret de eventyrlystne med sit unikke dyreliv, den arktiske natur og de gamle minebyer. I månederne fra november til februar kan du opleve, at mørket har overtaget og stjernehimlen kan nydes uforstyrret af solens lys. Måske du også er så heldig at se nordlys. Og fra marts kommer lyset tilbage, og døgnet bliver lysere og lysere, som dagene går.

En rejse med store vinteroplevelser

Denne vinterrejse til Svalbard er har et par spændende udflugter inkluderet i prisen. Blandt andet nyder du en aften i vildmarken ved lejrbålet med traditionel aftensmad bestående af rensdyrkød serveret med lokale historier på Camp Barentz i Adventdalen. Du kommer på hundeslædetur i Bolterdalen med din egen slæde og hundekuld. Læs mere om de inkluderede udflugter længere nede på siden.

Longyearbyens kulturoplevelser

På Svalbard bor der omkring 3000 mennesker sammen med et par tusinde isbjørne i rolig sameksistens. De fleste af Svalbards beboere er samlet i øernes største by, Longyearbyen, der med sit farverige lille samfund har udviklet sig til en moderne by med overraskende mange kulturoplevelser med koncerter, shows, festivaller og udstillinger.

Coal Miner’s Cabin

Du bor på Coal Miner’s Cabin, et vandrehjem i Longyearbyen, der oser af historie, fra dengang kulminearbejderne brugte bygningerne til indlogering. Sidenhen er det blevet fint renoveret, men ånden fra dengang kan fortsat fornemmes. Med en god beliggenhed ved foden af gletsjere og fjelde har du et godt udgangspunkt for udflugter til fods, på ski eller med snescooter både sommer og vinter. Værelserne ligger i huse med fælles køkken, opholdsstue, baderum og toiletter.

Arkiske restauranter og natteliv

Du kan nyde spændende arktisk mad og drikke på en række restauranter og barer i den lille by. Byen byder også på et lokalt ølbryggeri og verdens nordligst beliggende sushi-restaurant.

Lad os hjælpe dig

Lad 2020 være året, hvor du endelig oplever den arktiske ødemark i stjernernes og nordlysets skær i et på samme tid barskt men skrøbeligt landskab. Send en rejseforespørgsel, og en af vores dygtige rejserådgivere vil kontakte dig, så I sammen kan skræddersy din rejse til Svalbard.

Har du ønsker om at bo på et andet hotel, så kan du her se nogen af de hoteller vi har mulighed for at bestille til dig - ring til os, og lad os finde det helt rigtige til dig.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Svalbard

Longyearbyen

5 dage

fra kr. 8.290

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Longyearbyen - 4 nætter

Coal Miner's Cabin
Se kort

Coal Miner's Cabin

Beliggenhed: Svalbard, Longyearbyen

Coal Miner's Cabin er et charmerende vandrehjem i Longyearbyen, der ligger ved foden af gletsjere og fjelde og er et godt udgangspunkt for udflugter til fods, på ski eller med snescooter både sommer og vinter. 

Da Longyearbyen blev genopbygget efter Anden Verdenskrig, blev der bygget boliger til minearbejderne i Nybyen. Nogle af disse bygninger udgør i dag Spitsbergen Guesthouse. Vandrehjemmet ligger i et roligt område tæt ved byens kunstneriske hjerte, der huser gallerier og atelierer. Vandrehjemmet har 75 værelser med 136 senge, der er fordelt på enkelt-, dobbelt- og tremandsværelser samt lejligheder. Hvert hus har køkken, opholdsstue, vaskerum og bad på gangen med brus og toilet. I Stormessen findes en spisesal, tv og internetadgang.

De smukke billeder på denne side er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser