Mary-Ann's Polarrigg

Svalbard - Longyearbyen
  • Ligger tæt på centrum
  • Omgivet af smukke gletsjere og bjerge
  • Hotellets restaurant servere mange specialiteter
  • Nogle værelser har fælles toilet og bad

Hyggeligt hotel med et twist af humor og uformel atmosfære !

Mary-Ann’s Polarrigg ligger tæt ved Longyearbyens centrum, der er omgivet af gletsjere og bjerge med mulighed for at se de omstrejfende isbjørne. 

Engang husede hotellet kulminearbejdere i det arktiske vildnis, men er i dag et venligt hotel, der er populært blandt eventyrere på vej mod Nordpolen. Hotellet er hyggeligt indrettet med et strejf af humor bl.a. kan man møde en udstoppet isbjørn med boksehandsker, og rygeafdelingen er en gammel minebus, der er parkeret ved den udendørs jacuzzi. De 41 værelser er hyggeligt indrettet. Vær opmærksom på, at nogle værelsestyper har fælles toilet og bad, mens andre har eget bad, og suiterne er udstyret med privat spabad. Morgenmaden serveres i Shang-Po-Lar, der er indrettet som et lille museum for minearbejdernes historie, mens hotellets restaurant Vinterhagen serverer specialiteter fra Spitsbergen som torsketunger, hvaltatar samt bøffer af sæl- og rensdyrkød. Hotellets egen spa tilbyder forskellige skønheds- og kropsbehandlinger samt adgang til den dampende varme sauna.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.