M/S Midnatsol

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib M/S Midnatsol – dedikeret til den arktiske sommer og dennes herligheder.

Skibet M/S Midnatsol er bygget i 2003 på skibsværftet Fosen Mek. Verk. i Norge. Skibet sejler langs Norges kyst fra september til maj og resten af året er skibet en del af Hurtigrutens globale Explorer flåde.

Ombord pryder norske kunstværker skibets vægge og indretningen og interiøret ombord er lys, farverig og inspireret af Norges solrige og varme sommerdage. Ombord finder man hyggelige indvendige og udvendige kahytter af forskellig karakter og størrelse.

Den flotte natur kan nydes fra den toetagers Panoramasalon, med væg-til-væg panoramavinduer, som tilbyder en fantastisk udsigt. Ombord finder man både en cafe og to restauranter, som står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Udenfor på dækket kan du nyde varmen fra de opvarmede jacuzzis, i kombinationen med den frostklare luft. Trænger du til at røre dig rummer skibet også et fitnesscenter og en sauna. Herudover byder skibet også på flere barer, en butik, et bibliotek, samt trådløs internetadgang.

M/S Midnatsol er et isklasse 1X-skib, som er bygget til sejladser i arktiske farvande. Den avancerede teknologi ombord, gør skibet aldeles egnet til ekspeditionsrejser i Antarktis. Skibets ekspeditionsteam afholder foredrag og ledsager de rejsende på udflugter til lands.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 970 / Antal sengepladser: 632 / Antal dæk: 9

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Andrea Klaussner

Se alle aktuelle krydstogter med M/S Midnatsol

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.