Tromsø

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Tromsø er en by, der byder på alt fra et imponerede landskab til en spændende historie. Oplev kultur, arkitektur og ikke mindst det vilde dyreliv. 

Gennem tiden har Tromsø opnået kælenavnet ’Nordens Paris’, hvilket skyldes dens livlige natteliv, friske råvarer og især den venlige befolkning.

Blandt de mest attraktive seværdigheder i Tromsø finder du Ishavskatedralen, der gemmer på en hel væg af glasmosaik. Besøg det arktiske oplevelsescenter Polaria, Universitetsmuseet eller verdens nordligste botaniske have. Lær også om byens polarhistorie på Polarmuseet og smag på øl, der er brygget på verdens nordligste bryggeri, Mack. Fra 420 meter over havets overflade kan du nyde en imponerede udsigt over byen, de omkringliggende bjerge og fjorden. Tag også på shopping blandt alt fra lokalt fremstillede specialiteter til nordiske og internationale mærkevarer.

Tromsø ligger næsten 400 km nord for polarcirklen og er med mørket i vinterhalvåret perfekt til at opleve nordlyset, mens sneen muliggør vinteraktiviteter som hundeslædekørsel og skiløb. Om sommeren kan du nyde midnatsolen og endeløse sommernætter med vandre- og kajakture. 

Læs mere
Vil du til Tromsø?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.