Lofoten

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Lofoten er en norsk øgruppe, der ligger i Norskehavet som et uberørt, vildt landskab. Om øerne skriver Lonely Planet: "Disse øers skønhed er ganske enkelt overvældende”.

Det smukke billede herover er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Rune Kongsro

Øgruppen har en betagende smuk og samtidigt forskelligartet natur. Oplev alt fra majestætiske fjelde til dybe fjorde og skræppende fuglekolonier.

Lofoten har mange aktivitetsmuligheder, hvor du både kan vandre, stå på ski, sejle og dykke for ikke at nævne de glimrende muligheder for at fiske. Med dets lange, surfing-egnede sandstrande er det også et af Norges bedste og verdens nordligste steder at surfe. Besøg også Loftens vikingemuseum, der kendetegner stærke rødder tilbage vikingetiden.

En ganske særlig oplevelse er det at padle i kajak mellem øerne og møde det lokale kystsamfund, bestående af små fiskerlejer på flere af øerne. Her kan du smage på den lokale mad, hvor tørfisk er en hovedingrediens på egnens spisesteder.

Læs mere
Vil du til Lofoten?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.