Honningsvåg

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Honningsvåg ligger på Norges nordligste spids og er hovedstaden på Nordkap. Byen byder på en fantastisk udsigt og flere spændende aktiviteter, hvilket gør den attraktiv at besøge.

Den mest populære attraktion er Nordkapplateauet, der er kendt som Europas nordligste punkt. Kun Svalbard-øerne ligger mellem Nordkap og Nordpolen, og punktet omtales derfor som verdens ende, da udsigten strækker så langt øjet rækker. Nordkap er også et af de bedste steder at se nordlys, og om sommeren kan du møde det nordskandinaviske folkeslag samerne og opleve midnatssolen.

Vest for Nordkap findes et imponerende antal af fuglearter. Derudover bør du gå en tur gennem Honningsvåg og udforske de mange gode butikker og arktiske madoplevelser. Besøg det lokale kulturcenter, kunstgalleri og Artico Ice Bar eller kig forbi kirken, der var den eneste bygning i Honningsvåg, der ikke blev væltet i slutningen af 2. Verdenskrig.

Læs mere
Vil du til Honningsvåg?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.