Påske på vulkaner

Island - Sydisland, Reykjavik
     
 • Afrejse 24. eller 28. marts
 • Den Gyldne Cirkel
 • Mulighed for billeje
 • 4 stjernet hotel - Radisson Blu Saga

Oplev vulkanøen Island i påsken med de mest populære udflugter, chancer for nordlys og den helt unikke natur. En rejse for dig der vil opleve Island på kort tid. 

Indkvartering 4(5) nætter i Reykjavik på det 4 stjernede Radisson Blu Saga, udflugten ”Den Gyldne Cirkel” med mulighed for et besøg i ”Secret Lagoon” undervejs.
Denne påskepakke inkluderer fly, hotel, morgenmad, transfers mellem lufthavn og hotel, samt en udflugt til Den Gyldne Cirkel.
Det er muligt at leje bil i hele perioden i stedet, hvis I ønsker det, eller tilføje ekstra udflugter.

Har I ønsker om billigere indkvartering er det også muligt - kontakt os herom

Kort programoversigt:
 • Dag 1: Ankomst 
 • Dag 2: Mulighed for ekstra udflugter
 • Dag 3: Den Gyldne Cirkel
 • Dag 4: Mulighed for ekstra udflugter
 • Dag 5: Hjemrejse
 • (Dag 6): Hjemrejse hvis afrejsen er 24 marts

BEMÆRK:

Afrejse 24. marts = 5 nætter

Afrejse 28. marts = 4 nætter

Enkeltværelsestillæg 1800 kr

Børn fra 3995,- (2-11 år)

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Island

Sydisland, Reykjavik

4 nætter / 5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 4 nætter

Hotel Radisson Blu Saga
Se kort

Hotel Radisson Blu Saga

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotel Radisson Blu Saga er et ikon i Reykjavik, hvor det har ligget i over 50 år, kun 10 minutters gang fra det mest centrale Reykjavik. Det er et moderne hotel med lækre faciliteter, gratis internet, roomservice og lækker morgenmadsbuffet.
Radisson Blu Saga Hotel har 209 værelser, alle med udsigt over Reykjavik, havet eller fjeldene. Værelserne er store og lyse, alle udstyret med elegante badeværelser, hårtørrer, WiFi, pengeskab, fladskærms-TV, minibar og kaffe/te faciliteter.
Radisson Blu Saga har to restauranter. Restaurant Skrudur ligger på nederste etage og er en buffet-restaurant med åbent ildsted og en hyggelig atmosfære. Den har åbent hele dagen og serverer en lækker morgenmadsbuffet. På ottende etage ligger Grillid Restaurant, som byder på en rigtig fin udsigt og udsøgt menu. I lobbyen finder du Mimis Bar & Lounge.
Som gæst på Radisson Blu Saga Hotel har du gratis adgang til hotellets spa- og fitnessområde, Mecca Spa. Her kan du gøre brug af fitnessudstyr, sauna, dampbad og saltvandsjacuzzi.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 5
Reykjavik

Dag 1 - 5

Reykjavik

Dag 1: Ankomst

Direkte fly fra København lige over middag med ankomst til Island midt på eftermiddagen.

Det er muligt at tage direkte til Den Blå Lagune ved ankomst, hvis I ønsker at opleve det. Alterntivt kan I tage en udflugt dertil en af de andre dage.

Transfer til Radisson Blu Saga med bus.

Dag 2: Gyldne Cirkel

I dag går turen ud på den klassiske udflugt, hvor vi oplever Thingvellir Nationalpar hvor man tydeligt kan se sprækkerne mellem kontinentalpladerne. Vi oplever det imponerende gejserområde med den aktive gejser Strokkur, og det smukke vandfald Gullfoss. Turen varer omkring 8 timer og foregår med engelsktalende guide.
Mod tilkøb er det muligt at udvide turen med et stop i Secret Lagoon, hvor man kan bade i en varm kilde. Merprisen er 250 kr. pr voksen - og koster ikke ekstra for børn til og med 11 år.

Dag 3-4: Den Istunnel på Langjökull (tilvalg) eller andre oplevelser.

Har I lyst til at prøve noget nyt og vildt i Island ? Så tag med til Islands nyeste seværdighed ”Icecave” på gletsjeren Langjökull. Fra Reykjavik får turen med bus nordpå med stop ved Islands største varme kilde Deildartunguhver, og med stop ved vandfaldene Hraunfossar og Barnafoss. Ved gletsjerkanten stiges over i en 8 hjulet monstertruck der kører nogle kilometer op på gletsjeren. Her venter et eventyr, hvor I kommer ind i en lang isgrotte under isen. Oplev denne blå og hvide underverden – en oplevelse ud over det sædvanlige. Pris voksen kr. 1920 / Ung (12-15) kr. 960 / Børn 0-11 år GRATIS. Turen guides på engelsk

Se under udflugter for flere muligheder – og spørg endelig hvis I har et specielt ønske.

Dag 5: Hjemrejse

Transfer til lufthavnen om formiddagen og fly til København med ankomst omkring kl. 18

Bemærk ved afrejse 24. marts er hjemrejsen dag 6, så I får altså 5 nætter.

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.