Nytår i Island

Island - Reykjavik

 • NY DATO - Nytår 2018/2019
 • Inkl. nytårsmiddag med udsigt over Reykjavik
 • Inkl. transfer, Gyldne Cirkel og Secret Lagoon
 • Gode chancer for nordlys

Nytårsaften i Island - inkl. lækker Nytårsmiddag

Nytårsaften i Island skydes også ind med fyrværkeri. På denne rejse har vi inkluderet nytårsmiddagen på en restaurant med udsigt ud over hele byen og vandet.

Hotellet er 4 stjernet, og ligger i hjertet af byen. Der er mulighed for mange oplevelser i løbet af dagene, alt efter jeres ønsker. Vi har inkluderet turen "Den Gyldne Cirkel" med et lille twist i form af et besøg i www.secretlagoon.is - en dejlig naturlig varm kilde, med tid til at nyde det 40 grader varme vand.

På hotellet kan du vælge mellem Deluxe værelse med standard udsigt eller standardværelse med havudsigt.

5 nætter i en af verdens mindste hovedstæder. Gode muligheder for shopping, lækre gourmetmiddage og som en ekstra bonus ligger naturen lige udenfor døren.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Island

Reykjavik

4 nætter / 5 dage

fra kr. 9.520

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 4 nætter

Centerhotel Arnarhvoll
Se kort

Centerhotel Arnarhvoll

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger helt centralt i Reykjavik med 2 min. gang til shopping og restauranter. Restauranten på 8. sal, hvor morgenmaden serveres, må siges at have en af Islands bedste placeringer. Udsigten til vandet og musikhuset Harpa, som blot ligger et stenkast fra hotellet, er helt unik. Om eftermiddagen og aftenen omdannes restauranten til cafe og loungebar med hyggelig stemning, god mad og igen den helt unikke udsigt. Hotel Arnarhvoll åbnede i 2007, altså er det forholdsvis nyt og smagfuldt indrettet i moderne skandinavisk stil. Hotellet har standard og deluxe værelser og er udstyret med egen spa-afdeling. Der er plads til 2 voksne og 1 barn på værelserne. Alle værelser har TV, minibar, gratis WiFi, hårtørrer, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Ved valg af deluxe værelse inkluderer opholdet 1 x entre til hotellets spa afdeling.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 6
Reykjavik

Dag 1 - 6

Reykjavik

Dag 1: Ankomst

Direkte fly fra København til Keflavik over middag med ankomst midt på eftermiddagen
Transfer fra lufthavnen til Centerhotel Arnarhvoll i hjertet af Reykjavik.

Transfer via Den Blå Lagune. Det er populært at opleve Den Blå Lagune, og da den ligger ganske tæt på lufthavnen er det en mulighed at starte med et dyp i det 38 grader varme turkisblå vand.
Entre, leje af håndklæde og velkomstdrink er inkluderet i pakken. Pris fra 665 kr. pr voksen


NB. Den Blå Lagune er meget populær og skal bestilles i god tid hjemmefra.

Lej en bil alle dage - og bestem selv farten. Vi sørger for at der står en bil klar i lufthavnen ved ankomst. I har således bilen til rådighed alle dage, og skal aflevere den samme sted ved afrejse.

Dag 2: Den Gyldne Cirkel og Secret Lagoon

Den Gyldne Cirkel er den mest klassiske udflugt i Island, som inkluderer top 3 af Islands mest populære udflugtsmål. Her opleveles Thingvellir Nationalpark, vandfaldet Gullfoss og gejseren Strokkur. På denne tur har vi krydret oplevelsen med et stop i Secret Lagoon som er en naturlig varm kilde I kommer til at bade i. Leje af håndklæde er inkluderet.

Dag 3:Shopping eller flere oplevelser
Tag på shopping i Reykjaviks hyggelige gader. Det er nemt at finde rundt. På hovedgaden ligger der mange butikker med lækker islandsk design, og i outlet-området Skeifan finder du mærker som 66 North og Cintamani til fantastiske priser.

Vi kan også tilbyde en tur i den nye isgrotte på gletsjeren Langjökull, en tur på islandsk hest, eller hvad I kunne have lyst til - egentlig er det bare fantasien der sætter grænser.
Ring til os og få en snak om mulighederne.

Det er også muligt at tage på nordlystur med enten bus eller båd.

Se yderligere udflugtsmuligheder her – eller kontakt os for flere oplysninger.

Dag 4: Nytårsaften
Dagen på egen hånd i Reykjavik.

Om aftenen har vi inkluderet en lækker Nytårsmiddag i hotellets Restaurant på 8. sal med udsigt over Reykjavik. Middagen starter kl. 21.00.

Dag 5: Afslapning
Dagen fri i byen, tid til at sove længe.

Dag 6: Hjemrejse
Transfer til lufthavnen - Fly til København 

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Island

  Tidszone
  Island er 1 time efter det kontinentale Europa og Danmark og ændrer ikke til sommertid.

  Pas/Visum
  Alle rejsende til Island skal fremvise officielle legitimationspapirer (pas, kørekort eller id-kort fra deres oprindelseslande eller fra det land, hvor de officielt har fast bopæl).

 • Under din rejse på Island

  Drikkepenge
  Både betjening og moms er inkluderet i priserne overalt i Island.

  Mad og drikke
  En meget stor del af den islandske madkultur er baseret på fisk, lam og mejeriprodukter. Der er kun en yderst begrænset brug af urter og krydderier. Landets klima gør, at grønsager og frugt ikke udgør en naturlig del af de traditionelle retter. Det er der dog lavet om på i nyere tider med brugen af drivhuse. ’Porramatur’ er den traditionelle islandske betegnelse for retter, der hovedsageligt består af fisk eller kød skåret i mindre stykker. De serveres med rugbrød, smør og brændevin. Traditionelt spises disse retter i den gamle vintermåned ’porri’ (januar/februar). Søpapegøje bliver anset som værende en lokal delikatesse som ofte serveres stegt.

  Valuta
  Islands møntfod er islandske kroner (ISK) og 1 islandsk krone = 100 aurarer.

  Særlige forhold
  Aldersgrænsen for køb af alkohol og adgang til natklubber er 21 år i Island. Aldersgrænsen for køb af cigaretter er 18 år.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser