Mit Island - Reykjavik, hvalsafari og storslået natur med dansktalende guide

Island - Sydisland
 • Byrundtur i livlige Reykjavik
 • Den Blå Lagune og Den Gyldne Cirkel
 • Hvalsafari i havet ud for Reykjavik
 • Tur langs sydkysten med gletsjere og vandfald

En hel uge i Islands livlige hovedstad, Reykjavik, med mange populære udflugter i den islandske natur inkluderet. Oplev blandt andet byrundtur i Reykjavik, Den Blå Lagune og Den Gyldne Cirkel med dansktalende guide samt hvalsafari og udflugt langs sydkysten.

Her får du næsten alt hvad du kan nå på en uge, og alligevel har du mulighed for at krydre rejsen yderligere alt efter temperament og pengepung. Hotel 7 nætter i Reykjavik og mange populære udflugter i den islandske natur. Vi har inkluderet de mest populære udflugter som Den Blå Lagune, byrundtur og Den Gyldne Cirkel med dansktalende guide, og en tur langs sydkysten med vandfald, lava strande og gletsjere. 

Derudover er hvalsafari inkluderet (engelsk talende guide), og der er tid til en ekstra udflugt op til gletsjeren Langjökull, hvor man kan opleve en 400 meter lang istunnel inde under gletsjeren. Der er mange hoteller i Reykjavik, forskellige standarder og beliggenheder. Her finder du priser på de hoteller vi bruger mest. Har vi ikke det ønskede hotel ledigt, forsøger vi at finde et tilsvarende i standard og beliggenhed.

Kort programoversigt:

 • Dag 1: Ankomst
 • Dag 2: Byrundtur og Blå Lagune
 • Dag 3: Den Gyldne Cirkel
 • Dag 4: Hvalsafari
 • Dag 5: Sydkysten og vandfald
 • Dag 6: Fri
 • Dag 7: Mulighed for tur til istunnel på Langjökull
 • Dag 8: Hjemrejse

Bemærk: Udflugterne gennemføres med dansktalende guide ved, min 12 deltagere. (ellers bliver det på engelsk)

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Island

Sydisland

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 7 nætter

Centerhotel Arnarhvoll Centerhotel Plaza
Billigste hotelmulighed
Se kort

Centerhotel Arnarhvoll

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger helt centralt i Reykjavik med 2 min. gang til shopping og restauranter. Restauranten på 8. sal, hvor morgenmaden serveres, må siges at have en af Islands bedste placeringer. Udsigten til vandet og musikhuset Harpa, som blot ligger et stenkast fra hotellet, er helt unik. Om eftermiddagen og aftenen omdannes restauranten til cafe og loungebar med hyggelig stemning, god mad og igen den helt unikke udsigt. Hotel Arnarhvoll åbnede i 2007, altså er det forholdsvis nyt og smagfuldt indrettet i moderne skandinavisk stil. Hotellet har standard og deluxe værelser og er udstyret med egen spa-afdeling. Der er plads til 2 voksne og 1 barn på værelserne. Alle værelser har TV, minibar, gratis WiFi, hårtørrer, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Ved valg af deluxe værelse inkluderer opholdet 1 x entre til hotellets spa afdeling.
Læs mere her
Centerhotel Arnarhvoll Centerhotel Plaza
Se kort

Centerhotel Plaza

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Flot og moderne hotel beliggende i den gamle bydel i centrum af Reykjavik. De 180 værelser er lækkert indrettede med trægulve og holdt i lyse farver. Hotellet har mange faciliteter og værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet har en smart lounge, bar og restaurant. Et perfekt valg for dig som gerne vil bo i centrum af byen.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 7
Reykjavik

Dag 1 - 7

Reykjavik

Dag 1: Ankomst 

Direkte fly fra Billund eller København over middag med til Island midt på eftermiddagen. Vores lokale guide tager imod og sørger for transfer til hotellet i Reykjavik og resten af eftermiddagen på egen hånd. Nyd en herlig middag på en af de utallige gode restauranter Reykjavik har at byde på.

(Dansktalende guide*)

Dag 2: Byrundtur - Blå Lagune

Vi starter dagen med en byrundtur. Her fortælles lidt om Reykjaviks historie, og man besøger blandt andet Hallgrimskirkja og Perlan med udsigt over Reykjavik. Turen foregår dels til fods og dels i bus. Efterfølgende går turen til Den Blå Lagune. Her er tid til at bade og nyde det turkisblå vand. Leje af håndklæde og velkomstdrink er inkluderet i prisen.
Lavaen, som præger omgivelserne, giver et fantastisk indtryk af den rå og barske natur. Lavaen danner i øvrigt en smuk sort kulisse for det kiselrige turkisblå vand, som er en helt speciel oplevelse. Glem ikke at lave en ansigtsmaske; de lokale siger, at for hvert kvarter, man har det i ansigtet, bliver man et år yngre… så det er bare med at holde ud.

Dag 3: Den Gyldne Cirkel

Et must for enhver, der besøger Island, er Den Gyldne Cirkel, hvor vi skal opleve nationalparken Thingvellir, som er det gamle islandske Alting, der grundlagdes i år 930. Et historisk vigtigt sted for Island. Det majestætiske vandfald Gullfoss og de varme kilder ved gejser-området i Haukadalur.

Der skal være plads til overraskelser undervejs, så måske byder dagens tur på flere oplevelser. Turen varer 8 timer, og der vil være mulighed for at købe frokost undervejs.

(Dansktalende guide*)

Dag 4: Hvalsafari

I dag går turen med båd ud i Faxafloi ud for Reykjavik. Der kan være chancer for at se spækhuggere, vågehvaler, pukkelhvaler, marsvin og ofte søpapegøjer. Ombord på båden er der en lille kiosk, hvor man kan købe forfriskninger. Chancerne for at se hvaler er 99 % (i fald man slet ingen ser tilbydes en gratis tur en anden dag). Om bord udlånes varme dragter – husk dog selv hue og vanter, selv om sommeren kan luften på vandet være frisk.

(Engelsktalende guide)

Dag 5: Sydkysten og vandfald

Vores dansktalende guide tager os med på bustur langs sydkysten, hvor vi undervejs oplever imponerende vandfald og gletsjere. Ved smukke Seljalandsfoss kan man gå ind bag om vandfaldet – ganske imponerende. Vi ser Skogafoss, og den sorte lavatrand og imponerende udsigt fra Dyrholaey – og ikke mindst basaltgrotten ved Reynisfjara. En dag med masser af naturskønne oplevelser. Turen varer 9 timer, og der vil være mulighed for at købe frokost undervejs.

(Dansktalende guide*)

Dag 6: Fri

Dagen fri til shopping eller andre oplevelser. Reykjavik byder på masser af oplevelser på egen hånd. Musikhuset Harpa holder åbent 8-24 dagligt, og er bestemt et besøg værd. Vi hjælper gerne med at arrangere en ridetur, en tur ind i en vulkan eller måske Riverrafting eller ATV kørsel?

Dag 7: Mulighed for udflugt til Langjökull i istunnelen. (Tilkøb)

Tag på tur til gletsjeren Langjokull, hvor turen går gennem hvalfjorden til vandfaldene Hraunfossar og Barnafossar. Vi kommer til Islands mest største varme kilde Deildatunguhver, og kører herfra helt ind til Islands næststørste gletsjer Langjökull. Her køres i Monstrtruck nogle kilometer op på gletsjeren til en istunnel, som i 2015 stod færdig. Tunnelen er 400 meter lang - her guides I rundt i et imponerende is-eventyr.

(Engelsktalende guide)

Dag 8: Hjemrejse

Transfer til lufthavnen og fly til enten Billund kl. 8.00 eller København (flytiderne varierer – forhør dig ved bestilling af rejsen).

* Dansktalende guide er inkluderet ved min. 12 deltagere.(Ellers taler guiden engelsk) Kontakt os gerne for at høre hvilke afgange vi garanterer dansktalende guide.

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.