Familieeventyr i Vestisland

Island - Reykjavik, Vestisland
 • Ideelt til familien
 • 3 nætter i egen hytte
 • Oplev Island i eget tempo
 • Inkl. billeje med fri kilometer og forsikringer

Tag børnene med på et sandt natureventyr i Islands sydvestlige hjørne, hvor store oplevelser venter. Denne rejse foregår i lejet bil med fokus på oplevelser for børn. 

Island er utrolig børnevenligt, og vi har valgt at fokusere på det sydvestlige hjørne, så I ikke skal køre så langt hver dag.

Mange oplevelser langs ruten

Her er der rigtig mange oplevelser langs ruten, så børnene ikke kommer til at føle I kører hele tiden. I kan tage på ridetur, finde sten langs stranden, opleve varme kilder, brusende vandfald – og alt sammen foregår i jeres eget tempo. Vælger I sommer, er det årstid for søpapegøjer. Slå to fluer med et smæk og tag på hvalsafari, hvor man hele sommeren kan se de små, søde fugle på vandet – de fanger fisk til deres unger.

Island har store oplevelser året rundt

Vælger I at rejse på andre årstider, er oplevelserne lige så store – det er bare andre ting man lægger mærke til. Sidst, men ikke mindst, skal nævnes de lokale udendørs svømmebade varmet op af naturlige, varme kilder – de koster ikke ret meget, vandet er dejlig varmt, og ungerne elsker det. Vi har inkluderet overnatning, hvor I kan bo fire sammen på værelserne, og de sidste tre nætter i en hytte, hvor der kan bo op til 8 personer sammen, afhængigt af familiens størrelse.

Overnatninger undervejs på turen

I Reykjavik bor I på Fosshotel Baron eller tilsvarende i et familieværelse to nætter. Ved Borgarnes eller omegn finder vi et 3-stjernet hotel, hvor I kan bo op til fire personer på et værelse, Hvis I er flere får I to værelser. Overnatning her er to nætter. De sidste tre nætter omkring Den Gyldne Cirkel bor I i en hytte med egen udendørs spa. Hytterne ligger i området syd for Den Gyldne Cirkel og er et godt udgangspunkt for oplevelser her og langs sydkysten.

Minimumsalder for at leje (og føre) bil i Island er 20 år, og føreren skal have haft kørekort i minimum 1 år.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Island

Reykjavik, Vestisland

8 dage

fra kr. 7.400

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 2 nætter

Fosshotel Baron
Se kort

Fosshotel Baron

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Godt 3-stjernet hotel beliggende centralt i Reykjavik, ganske kort fra hovedgaden. Fosshotel Baron har egen parkering, og er du på udflugter med bus, bliver du hentet direkte ved hotellet. 

Hotellet har alt fra dobbelt- til familieværelser, god morgenmadsbuffet samt mulighed for at smøre en frokostmadpakke (mod et mindre gebyr).

Læs mere her

Vestisland - 2 nætter

Icelandair Hotel Hamar
Se kort

Icelandair Hotel Hamar

Beliggenhed: Island, Vestisland

Icelandair Hotel Hamar er et afslappende hotel, der er perfekt som retreat. 

Hotellet er bygget på en 18 hullers golfbane i det vestlige Island, der har en rig historie med sine sagaer og naturlige skønhed. Udover golf er der mulighed for at dyrke mange, spændende udendørs aktiviteter hele året rundt. 

Hotellet tilbyder 44 værelser, der alle har trådløst internet (mod gebyr), tv, telefon, hårtørrer og er geotermisk opvarmet. Hotellet har en restaurant med en fantastisk udsigt over Borgarfjordur og tilbyder retter, der er tilberedt af hotellets egne grøntsager og lokale produkter. Baren tilbyder drinks, der også kan nydes på verandaen. Overfor hotellet ligger et destilleri, hvor der produceres islandsk vodka og schnapps, der kan smages i baren. 
Derudover er der mulighed for at nyde boblebadet i haven under midnatssolen eller nordlysene. I nærheden er der mulighed for at tage på hvalsafari, køre med snescooter eller tage på vandreture i den smukke natur.
Læs mere her

Sydisland - 3 nætter

Minniborgir - 30 m2 hytte Minniborgir - 40 m2 hytte
Billigste hotelmulighed
Se kort

Minniborgir - 30 m2 hytte

Beliggenhed: Island, Sydisland

Her bor I i egen hytte og har mulighed for at tilberede egne måltider eller spise i hoved restauranten.
Hytten er 30 kvm, og er velegnet til 2 voksne og max 1 barn. Udenfor hytten på et fælles areal, er der mulighed for at benytte de udendørs spabade.

Leje af hytten inkluderer: sengelinned, håndklæder, slutrengøring, strøm, vand, varme samt viskestykker og sæbe i køkkenet

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

 

 

Læs mere her
Minniborgir - 30 m2 hytte Minniborgir - 40 m2 hytte
Se kort

Minniborgir - 40 m2 hytte

Beliggenhed: Island, Sydisland

Her bor I i egen hytte med 2 separate soveværelser (140 cm senge) og har mulighed for at tilberede egne måltider eller spise i hoved restauranten. 
Hytten er 40 kvm, og er velegnet til 2 voksne og 2-3 børn eller 4 voksne. På hyttens terrasse er der egen udendørs spa.

Leje af hytten inkluderer: sengelinned, håndklæder, slutrengøring, strøm, vand, varme samt viskestykker og sæbe i køkkenet

Minniborgir ligger ca. 1½ times kørsel fra Reykjavik – perfekt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Gyldne Cirkel” og sydkysten.

 

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Ankomst til Reykjavik
Dag 2
Reykjavik
Dag 3
Hraunfossar – Barnafoss – varme kilder
Dag 4
Snæfellnes
Dag 5
Thingvellir og evt. istunnel
Dag 6
Den Gyldne Cirkel
Dag 7
Sydkysten
Dag 8
Hjemrejse

Dag 1

Ankomst til Reykjavik

Udlejningsbilen står klar i lufthavnen når I lander. Herfra er der kun 45 minutters kørsel ind til Reykjavik.

Vi kan anbefale at tage et smut i Den Blå Lagune enten på ankomst eller afrejsedagen.
Det er helt fantastisk at slappe af i det varme vand oven på rejsen. Lagunen ligger ude midt på de golde lavamarker, og er som en oase midt i ingenting. Det turkisblå vand, der kommer fra mere end 2000 meters dybde afkøles på vejen fra næsten 300 grader til 37-39 grader; en passende temperatur for både børn og voksne. Bonus – børn 3-13 år kommer gratis ind (OBS. Minimumsalder er 3 år)

Overnatning på Fosshotel Baron eller tilsvarende i familieværelse, de første 2 nætter.

Læs mere

Dag 2

Reykjavik

Brug dagen i Reykjavik, og husk at tage en tur op i tårnet på Hallgrimskirkja. I tage også besøge Laugardalur Zoo, Husdyragardurinn, der har mange af de islandske dyr som heste, får og sæler. Husk også Perlan, der byder på panoramaudsigt over hele Reykjavik 360 grader og en kunstig istunnel. Et andet populært stop er Nautholmsvik – så kan I nemlig prale af at have badet i havet! bare rolig, det er ikke så barsk som det lyder, for et hjørne er opvarmet med geotermisk vand.

Det nye hvalmuseum er også et besøg værd – her kan I opleve hvaler i naturtro størrelser hængende fra loftet. Og det er selvfølgelig også muligt at tage på hvalsafari

Læs mere

Dag 3

Hraunfossar – Barnafoss – varme kilder

Turen går nordover fra Reykjavik – I kører gennem Saga-dalen, der findes lokale svømmebade, vandfaldene Hraunfossar og Barnafoss er bestemt også værd at besøge – de ligger lige ved siden af hinanden.

I skal bo her de næste 2 nætter.

Læs mere

Dag 4

Snæfellnes

Den utrolig smukke halvø, Snæfellsnes, strækker sig langt ud i havet. På halvøens spids længst mod vest ligger Snæfellsjökull. Det er her hvor Jules Vernes historie “Rejsen til Jordens indre” begynder. Snæfellsjökull gletsjeren er populær og en meget smuk seværdighed. På sydkysten kan det anbefales af køre til Ytri Tunga, hvor sælerne ligger på klipperne tæt på land. I skal se basaltklipperne i havet ved Arnastapi og endelig en smuk rullestensstrand ved Djupalonssandur. I finder også en lavagrotyte ved Dritvik. Det er sydsiden af halvøen der byder på flest oplevelser, så i kan sagtens vende om og køre samme vej retur. Alternativt kører I rundt spidsen, til de små byer på nordkysten og forbi det smukke Kirkjufell – et er islands mest fotograferede fjelde.


Læs mere

Dag 5

Thingvellir og evt. istunnel

I dag skal I sydover, men inden da kan vi absolut anbefale en tur gletsjeren Langjökull, det er Islands næststørste gletsjer. Fra gletsjerkanten kommer I med 8 hjulet monstertruck op på gletsjeren og ind i en 400 meter lang istunnel.
En helt fantastisk oplevelse for store som små. (bonus.. det er gratis for 0-11 årige og halv pris fra 12-15 år). 

Efterfølgende skal i sydover gennem hvalfjorden, der også er ganske smuk. I ender ud på den anden side ved Thingvellir Nationalpark.

Syd for nationalparken finder i jeres hytte, størrelsen afhænger af jeres families størrelse, og jeres ønsker.
Hytten har egen udendørs spa.

 

Læs mere

Dag 6

Den Gyldne Cirkel

I dag skal I opleve resten af den Gyldne cirkel. En oplevelsesrig dag, hvor børnene kan blive helt paffe over Strokkur-gejseren, som kaster en 20 meter høj vandsøjle op i luften, og hvor I kan komme helt tæt på gullfoss vandfaldet.

Sidst på dagen anbefaler vi en tur i www.secretlagoon.is – en dejlig autentisk varm kilde.

 
Læs mere

Dag 7

Sydkysten

Sidste dag kan I vælge at slappe af i hytten, eller tage en tur ud langs sydkysten. Vi kan også hjælpe med en ridetur i nærheden, her er plads til store som små på en 2-3 timers tur, i et tempo hvor alle kan være med.
Tager I turen langs sydkysten kan I opleve sorte lavastrande, gå bag vandfald, under klipper, i lavagrotter osv – en dag med rigtig mange oplevelser og med naturen i højsæde.

Læs mere

Dag 8

Hjemrejse

Bilen afleveres i Keflavik lufthavn inden afrejse. Bemærk at dette er et forslag til program, vi kan lave det længere, kortere, finde anden type indkvartering – helt som I ønsker.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser