Efterår på vulkaner

Island - Sydisland, Reykjavik

 • Oplev Smukke Island i efterårsfarver
 • Mulighed for at opleve isgrotten på Langjökull
 • Blå Lagune, Gyldne Cirkel, Secret Lagoon og Hvalmuseum
 • Afrejse direkte fra Billund og København

Island iklædt efterårsfarver og de mest populære udflugter, chancer for nordlys og lækre naturoplevelser. Populær rejse for folk i alle aldre. Afrejse direkte fra København og Billund.

Oplev det smukke efterår i Island, chancerne for nordlys, garanti for brusenede vandfald og springende gejsere.

I bor på et af Reykjaviks nyeste hoteller for enden af Hovedgaden. Den Blå Lagune og Den Gyldne Cirkel er inkluderet i rejsen - og som noget nyt tager vi jer med på en tur rundt i byen på gåben efterfulgt af besøg på  det nye Hvalmuseum hvor entre er inkluderet. Rejsen inkluderer også et besøg ved Secret Lagoon, og en dejlig middag på ankomstdagen.

Det er sæson for nordlys, så om aftenen vil det være muligt at tage på nordlystur - og om dagen kan I springe ombord på en hvalsafari båd hvis I har lyst.

Som en ekstra bonus har I også muligheden for at opleve Islands næstestørste gletsjer indefra. Et eventyr der er noget udover det sædvanlige, hvor man kommer ind i en 400 meter lang isgrotte oppe på gletsjeren Langjökull. Og har du børn med under 12 år – så kommer de ganske gratis med på denne udflugt.

Det kunne også være en tur langs sydkysten med vandfald og gletsjere, eller hvad med en tur på en islandsk hest. Mulighederne er mange - spørg endelig

Kort programoversigt:

 • Dag 1: Ankomst, Blå Lagune og middag
 • Dag 2: Byrundtur og Hvalmuseum, mulighed for en ridetur på islandske heste
 • Dag 3: Den Gyldne Cirkel og Secret Lagoon inkl. frokost
 • Dag 4: Mulighed for at opleve en isgrotte eller sydkysten
 • Dag 5: Hjemrejse

Rejsen er med dansktalende guide på udflugterne.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Island

Sydisland, Reykjavik

4 nætter / 5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 4 nætter

Centerhotel Midgardur
Se kort

Centerhotel Midgardur

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Dejligt nyt hotel, som stod klart i sommeren 2015. Der er 43 moderne værelser i enkel og lys indretning. Værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet ligger lige ud til hovedgaden, og ganske centralt i forhold til mange af byens restauranter og butikker.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 5
Reykjavik

Dag 1 - 5

Reykjavik

Dag 1: Ankomst og Den Blå Lagune

Fly fra København kl. 14.00  med ankomst i Island kl. 15.10 lokal tid.

Fly fra Billund kl. 14.40 med ankomst i ISland kl. 15.30 lokal tid.Når alle er ankommet, møder I vores lokale guide, der taler dansk, og kører direkte til Den Blå Lagune. Der er god tid til at bade i det dejlige varme geotermisk opvarmede vand. Vandet er turkisblåt og står i flot kontrast til den sorte lava, der præger omgivelserne. Det er rå og barsk natur kombineret med velvære, ansigstsmasker og massage under et vandfald. Herefter er der transfer til Centerhotel Midgardur, der ligger for enden af Hovedgaden i Reykjavik. Middag på hotellet efter check in. 

Dag 2: Reykjavik og Hvalmuseum

Om formiddagen tager vi på en rundtur i Reykjavik blandt andet med besøg i Hallgrimskirkja og Musikhuset Harpa. Vi ender på det spændende Hvalmuseum www.whalesoficeland.is - hvor turen stopper og I må blive så længe som I har lyst. Hvalmuseet ligger ude omkring havnen, og det er oplagt at tage på hvalsafari efterfølgende hvis I har lyst til det.

Eftermiddagen fri på egen hånd.

Dag 3: Den Gyldne Cirkel og Secret Lagoon 

Dagens udflugt inkluderer besøg ved Nationalparken Thingvellir, Gullfoss og gejserne. Det er den kendte udflugt ”Gyldne Cirkel” – men med et ekstra krydderi. Turen startes dog med et besøg i den naturlige varme kilde ”Secret Lagoon”. Her nydes det dejlige varme vand, alt imens I kan se en lille aktiv gejser på kanten. Der er også være plads til overraskelser undervejs, så måske byder dagens tur på flere oplevelser. Turen varer 10 timer, og vi sørger for frokost undervejs. 

Dag 4: Fri i Reykjavik – mulighed for at besøge en isgrotte

Dagen fri i Reykjavik med mulighed for at besøge et lokalt svømmebad, tage på nordlysmuseum eller shoppe lidt islandske specialiteter med hjem.

Har I lyst til at prøve noget helt nyt og vildt i Island ? Så tag til gletsjeren Langjökjull på udflugten ”Into the Glacier”. Undervejs gøres stop ved Islands største varme kilde Deildartunguhver og ved vandfaldene Hraunfossar og Barnafoss. Når I når gletsjerkanten, stiges over i en 8-hjulet monstertruck, der tager jer med op på gletsjeren. Her venter et eventyr, hvor I kommer ind i en 400 meter lang isgrotte under isen. Oplev denne blå og hvide underverden – en oplevelse ud over det sædvanlige. Turen koster  ca. 1900 kr. pr voksen, halv pris for unge 12-15 år og gratis for børn 0-11 år.. (prisen kan variere afhængig af kursen) Udflugten foregår med engelsktalende guide.

Vi kunne også arrangere en tur langs sydkysten for jer med vandfald og gletsjere. En 9 timers tur helt til Vik. Prisen ligger omkring 850 kr pr voksen, halv pris for unge 12-15 år og gratis for børn 0-11 år.

En ridetur på islandske heste er også en mulighed - der er heste til alle. Pris 785 pr person, halv pris for børn 8-11 år.

En af aftenerne – såfremt nordlysudsigterne er gode, er der mulighed for at tilkøbe nordlystur fra hotellets reception. Turen varer 3-4 timer og kører udenfor Reykjavik – væk fra lyset. Turen er også mulig i båd fra havnen – en flot tur hvor man i baggrunden kan se Reykjaviks Marina og Skyline.

Kig under udflugter for flere muligheder – og spørg endelig hvis I har et specielt ønske.

Dag 5: Hjemrejse

Transfer til lufthavnen ca. 3 timer før afgang.

Fly til Billund kl. 08.00 - med ankomst kl. 12.45

Fly til København kl. 13.15 med ankomst kl. 18.15.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.