Icelandair Hotel Vik

Island - Sydisland
  • Omgivet af naturlige omgivelser
  • Alle værelser har fantastisk udsigt
  • Værelserne er indrettet med moderne faciliteter
  • Gåafstand til en af verdens bedste strande

Lige midt på Islands sydkyst i den lille by Vik – her er udsigt til havet og de smukke klipper.

Icelandair Hotel Vík er et elegant, nyt hotel, der reflekterer de naturlige omgivelser, stranden og fuglelivet på klipperne. 

Hotellet ligger i den hyggelige landsby Vík i den frodige Myrdalur dal, der er omgivet af gletsjere, havet og de brede sandstrande, hvor fuglelivet trives. 

Hotel Vík har 36 værelser, der alle har en enestående udsigt til klipperne, hvor fuglene flokkes, til havet eller Reynisdrangar søjlerne. Værelserne er designet og indrettet af arkitekten Gudbjorg Magnusdottir og har trådløst internet, fladskærms tv, telefon, kaffe- og tefaciliteter, hårtørrer og gratis badeartikler fra Soley Organics. Hotellet har en restaurant, der serverer retter fra regionen, tilberedt af produkter fra nærområdet. I hotellets bar kan man foruden diverse drikkevarer også nyde udsigten og den knitrende pejs. 
Hotellet ligger 4 minutters gang fra den sorte strand, der er blevet kåret som en af verdens ti bedste strande, og tæt ved hovedattraktionerne på den sydlige kyst, som øen Dyrholaey, stranden Reynisfjara, gletsjeren Solheimajokull og vandfaldene Skogarfoss og Seljalandsfoss.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.