Icelandair Hotel Keflavik

Island - Sydisland
  • Moderne indrettede værelser med gratis Wi-Fi
  • Dejlig restaurant på hotellet
  • Ligger tæt på seværdigheder
  • Mulighed for at tage på hvalsafari

4-stjernet hotel – perfekt til sidste overnatning.

Icelandair Hotel i Keflavík ligger bekvemt i byen Keflavík på Islands smukke Reykjanes halvø og bare 10 minutter fra Keflavíks internationale lufthavn med mulighed for at besøge de maritime museer, vikinge museer og Islands ældste fyrtårn.

Hotel Keflavik har 60 værelser, der alle er udstyret med minibar, radio, tv, telefon, hårtørrer, strygefaciliteter og gratis trådløst internet. Hotellets restaurant Vocal serverer imponerende retter i sofistikerede omgivelser, og om morgen tilbydes buffet, hvor der bl.a. serveres varme, belgiske vafler. 
Hotellet ligger tæt på Den blå lagune og nær spændende huler, der siges at være befolket af kvindelige spøgelser. Der er også mulighed i området for at tage på hvalsafari og se vågehvaler, pukkelhvaler, spækhuggere og delfiner.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.