Icelandair Hotel Hamar

Island - Vestisland
  • Hotelkæde
  • 3-stjernet overnatning i byen Borgarnes
  • Moderne værelser med gratis Wi-Fi
  • Mulighed for at tage på hvalsafari og meget mere

På dette miljøbevidste hotel kan man forvente rolig atmosfære og naturskønne omgivelser !

Icelandair Hotel Hamar er et afslappende hotel, der er perfekt som retreat. 

Hotellet er bygget på en 18 hullers golfbane i det vestlige Island, der har en rig historie med sine sagaer og naturlige skønhed. Udover golf er der mulighed for at dyrke mange, spændende udendørs aktiviteter hele året rundt. 

Hotellet tilbyder 44 værelser, der alle har trådløst internet (mod gebyr), tv, telefon, hårtørrer og er geotermisk opvarmet. Hotellet har en restaurant med en fantastisk udsigt over Borgarfjordur og tilbyder retter, der er tilberedt af hotellets egne grøntsager og lokale produkter. Baren tilbyder drinks, der også kan nydes på verandaen. Overfor hotellet ligger et destilleri, hvor der produceres islandsk vodka og schnapps, der kan smages i baren. 
Derudover er der mulighed for at nyde boblebadet i haven under midnatssolen eller nordlysene. I nærheden er der mulighed for at tage på hvalsafari, køre med snescooter eller tage på vandreture i den smukke natur.
Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.