Icelandair Hotel Fludir

Island - Sydisland
  • Ca. 1 times kørsel fra Reykjavik
  • Værelser indrettet med moderne faciliteter
  • Hotellets restaurant bruger kun lokale råvarer
  • Fantastisk udsigt over bakker og snedækkede bjerge

Pænt hotel i byen Fludir tæt på ”Secret Lagoon”.

Icelandair Hotel Flúdir er et populært hotel i det sydlige Island, der ligger i den charmerende landsby Flúdir med sine bakker, bække, geotermiske kilder, drivhuse og milde vejr. 

Hotel Flúdir ligger kun en times kørsel fra Reykjavík og er et ideelt stop undervejs, hvis man skal udforske den gyldne cirkel eller bare nyde områdets skønhed. 

Hotellet tilbyder 32 hyggelige værelser, der alle har egen adgang til haven, tv, telefon og hårtørrer. Hotellet har en restaurant, der kun serverer lokalt producerede frugter og grøntsager samt lokalt opdrættet oksekød. Fra restauranten kan man nyde en smuk udsigt til bakkerne og de snedækkede bjerge i baggrunden. Desuden er der en bar, der serverer gode vine, lokal og international øl og spiritus.
Derudover har hotellet en have med bar, hvor gæster kan nyde drinks og snacks hele dagen eller benytte boblebadet både sommer og vinter. Bare få minutter fra hotellet kan man nyde Islands mest fantastiske attraktioner, som vandfaldet Gullfoss og gejserne samt Thingvellir Nationalpark. 

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.