Icelandair Hotel Akureyri

Island - Nordisland
  • Ligger centralt
  • Moderne indrettede værelser
  • Opvarmet swømmingpool
  • Hotellets restaurant bruger lokale, friske råvarer

Nyrenoveret hotel i nordislands perle Akureyri.

Icelandair Hotel Akureyri ligger i centrum af den venlige og livlige by, Akureyri. 

Det er også et af de nyeste hoteller i landet, der tilbyder en behagelig og moderne indkvartering i Islands nordlige hovedstad med mulighed for at opleve Islands bedste skibakker, det kulturelle liv i byen eller at nyde den varme, geotermiske swimmingpool. 

Hotel Akureyri tilbyder 106 lyse værelser, der er udstyret med hårtørrer, fladskærmstv, trådløst internet, telefon, kaffe- og tefaciliteter. Hotellets restaurant, Aurora, serverer lokale, friske råvarer året rundt, og maden kan nydes på den sydvendte terrasse eller i haven. Desuden har hotellet en bar og lounge med pejs, hvor man kan få kaffe, vin eller et let måltid mad. 
I nærheden ligger vandparadiset, Sundlaug Akureyrar med swimmingpools, rutsjebaner, jacuzzi, dampbad, sauna og massage. Man kan også besøge søen Mývatn, der er kendt for sine mange arter af ænder, og det magiske vandfald Godafoss, der ligger 50 km fra Akureyri.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.