Hotel Örk

Island - Sydisland
  • 3-stjernet hotel i Hveragerdi – de varme kilders by
  • Hotellet har egen udendørs pool
  • Moderne indrettede værelser med gratis Wi-Fi
  • Området indbyder til aktiviteter

Dejligt hotel med mulighed for at besøge Reykjavik på kun en halv times kørsel !

Hotel Örk ligger i den lille landsby Hveragerdí, der ofte kaldes ”De varme kilders hovedstad” bare 30 minutters kørsel fra Reykjavík. 

Byens perle er den geotermiske park, der har åbent hver dag i sommermånederne, og hvor de lokale bager det berømte sorte brød ved at bruge den geotermiske jord som ovn.
 
Hotel Örk har 85 rummelige værelser med køleskab, telefon, gratis trådløst internet og tv. Hotellets restaurant serverer sunde retter, der er tilberedt af grønt, dyrket i de geotermisk opvarmede drivhuse. 
Desuden har hotellet en udendørs swimmingpool med rutsjebane, jacuzzi, geotermisk sauna, og der tilbydes skønhedsbehandlinger og massage. Området indbyder til aktiviteter som cykelture, vandreture, surfing, rideture og golf m.m. i den smukke natur, der er beriget med de varme kilder.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.