Fosshotel Hekla

Island - Sydisland
  • Ligger tæt på vulkanen Hekla
  • Gratis Wi-Fi på værelserne
  • Hotellets restaurant bruger lokale råvarer
  • Udendørs spa til fri afbenyttelse

Super beliggenhed for at opleve ”Den Gyldne Cirkel” og sydkysten.

Fosshotel Hekla ligger tæt ved vulkanen Hekla på det sydlige Island og er omgivet af nogle af Islands største seværdigheder, som gletsjerne Eyjafjallajökull og Mýrdalsjökull. Her kan du tage på skønne vandreruter langs den Gyldne Cirkel og i højlandet i Landmannalaugur samt besøge historiske steder fra vikingetiden og et vandkraftværk. Desuden er der gode muligheder for at se de smukke nordlys danse på vinterhimlen. 


Hotellet har 46 behagelige værelser og suiter, der alle er udstyret med gratis Wi-Fi og satellittv samt gratis kaffe og te på værelset eller gangen. På hotellets restaurant serveres kun de bedste, lokale råvarer som frisk fisk fra havnen, bjerglam og grøntsager fra hotellets egen have eller fra lokale landbrug. Desuden har hotellet en lounge med åben pejs, hvor man nyder kaffe eller vin fra baren eller slapper af med en god bog fra hotellets bibliotek.
Gæsterne kan slappe af i den udendørs spa i hotellets have, der består af to jacuzzier og et dampbad samt omklædningsrum og brusere. Her kan man nyde stjernehimlen, nordlysene eller udsigten til vulkanen Hekla og lytte til stilheden. 
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.