Island

  • Rejsetid

    2-3 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -2 timer

Hoteller i Island

Vi kender de bedste hoteller på Island! I Reykjavik findes hoteller i alle prisklasser fra billige hoteller til luksushoteller med spa-afdelinger og tårnhøj service. Alle hotelophold er inklusive morgenmadsbuffet. Børn i alderen 0-5 år bor gratis, når de deler seng med forældrene. Priserne for børn i alderen 6-11 år varierer fra hotel til hotel. Kontakt os og få oplyst prisen. De fleste hoteller tillader ikke mere end 1 barn pr. værelse. 

Rejser du rundt på Island, enten på en rundrejse eller kør-selv-ferie, har vi en række anbefalede hoteller rundt om i landet. Vælg mellem forskellige hoteller på Islands syd-, vest-, øst- eller nordkyst.

Kontakt os for yderligere information, såfremt du har andre ønsker, og lad vores Islands-specialister hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse.

Læs mere
Vil du til Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.