Billeje på Island

Billeje på Island

Ønsker du at opleve Islands storslåede natur på egen hånd? Vil du have fuld frihed og sætte dit eget tempo? Så er kør-selv-ferie på Island garanteret noget for dig!

Kør selv på Island

Det er oplagt at udforske den rå og smukke natur på Island i egen bil. Her er fuld frihed til selv at planlægge ruten og tempoet.

Et godt udgangspunkt for kør-selv-ferie i Island er turen rundt langs hovedvej 1, Hringvegur, der med sine ca. 1.400 km rundt på øen giver et fantastisk indtryk af, hvor varieret landskabet er. Du kommer igennem mindre bysamfund, sandørkener, græssletter, lavalandskaber og forbi fjelde, gletsjere og gejsere. Turen ad hovedvejen kan klares i alle slags køretøjer om sommeren, om vinteren anbefaler vi at kører i de størrere biltyper. 

Hvis du er mere eventyrlysten og ønsker at komme længere ind i landskabet ad små grusveje og igennem nogle af de mange krystalklare vandløb, skal du have fat i en firhjulstrækker – mindre biler må ikke køre på disse veje. 

Priser på billeje på Island

Prisen for billeje på Island varierer alt efter, hvilken bil du skal bruge og hvor langt du skal. Skriv eller ring til os, så finder vi den bil, der passer til dine rejseønsker.

Prisen for billeje på Island inkluderer som udgangspunkt: 

  • Ubegrænset antal kilometer
  • Kaskoforsikring (CDW)
  • Islandsk moms
  • Lufthavnsafgift

Prisen inkluderer ikke: tillægsforsikringer, brændstof, evt. envejsleje samt ekstra ydelser. 

Bemærk at selvrisiko på lejebiler i Island er meget høj, og derfor anbefaler vi tilkøb af tillægsforsikring. NB: Mange rejserforsikringer dækker selvrisiko på billeje.

Betingelser for billeje på Island

Der er en række betingelser, som skal være opfyldt for at kunne leje bil på Island – både når det gælder forsikring, alder og ekstra ydelser.

Profil Rejser står naturligvis klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie på Island – tag fat i os, så finder vi ud af de praktiske detaljer såvel som ruten og de bedste stop undervejs. 

Kørekort, kreditkort & minimumsalder

Det kræves, at føreren af bilen er i besiddelse af et kreditkort og i øvrigt opfylder de almindelige krav til fører. Navnet på reservationen skal være identisk med kreditkortholderens. Der tages en kopi af kreditkortet som sikkerhed.

Ved lejemålets start fremvises kørekort og voucher på bilen. Kørekortet skal være mindst 1 år gammelt. Man skal være mindst 20 år for at leje bil i Island (enkelte biltyper kræver, at man er 23 år). Der er ingen øvre aldersgrænse.

Ekstra fører skal registreres i lejekontrakten og være i besiddelse af et kreditkort og i øvrigt opfylde krav til fører. Der opkræves et tillæg per ekstra fører.

Barnesæde & ekstraudstyr

Det er muligt hjemmefra at leje autostol / børnesæde.

Profil Rejser står klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie på Island – tag fat i os, så finder vi ud af de praktiske detaljer såvel som ruten og de bedste stop undervejs.