Billeje på Island

Billeje på Island

Ønsker du at opleve Islands storslåede natur på egen hånd? Vil du gerne mærke friheden og sætte dit eget tempo? Så er en ferie i egen bil måske noget for dig! 

Turen rundt langs Hovedvej 1 er omkring 1600 km. Her får man et fantastisk indtryk af, hvor varieret landskabet er. Du kommer igennem mindre bysamfund, byer, sandørkener, græssletter, lavalandskaber, bjerge, gletsjere og gejsere. Islands unikke natur byder på et utal af oplevelser, der bare kalder på dig.

Hvis du er mere eventyrlysten og ønsker at komme længere ind i landskabet ad små grusveje og igennem nogle af de mange krystalklare vandløb, SKAL du leje en 4-hjulstrækker – mindre biler må ikke køre på disse veje. 

Vi tilbyder dig billeje i Island via Europcar Iceland

 Se vores udbud af kør-selv ferier på Island her

 Prisen inkluderer: 

  • Ubegrænset antal kilometer
  • Kaskoforsikring (cdw)
  • Islandsk moms
  • Lufthavnsafgift

Prisen inkluderer ikke:

Selvrisiko ISK 195.000 - 375.000*, evt. tillægsforsikringer, brændstof, evt. envejsleje samt ekstra ydelser. Hvis billejen ikke købes sammen med den øvrige rejse, opkræves desuden ekspeditionsafgift á kr. 250,-.

* Selvrisikoen kan nedsættes ved køb af ekstra forsikring.

Selvrisiko:

Der vil altid være en selvrisiko, også selvom kaskoforsikring (CDW) er inkluderet i prisen.

Gruppe A-D har en selvrisiko på ISK 195.00 (ca. 13.000 kr.) og kan nedskrives til ISK 50.000 (ca. 3.200 kr.) mod et gebyr på 97 kr. pr. dag.

Gruppe E-X har en selvrisiko på ISK 375.000 (ca. 24.000 kr.) og kan nedskrives til ISK 90.000 (ca. 5.800 kr.) mod et gebyr på 167 kr. pr. dag.

Denne forsikring dækker dog ikke skader ved stenslag i ruden og akse/sandstorm.
Såfremt I ønsker tillægsdækning for dette, kan I tegne en forsikring der samtidig nedskriver selvrisiko til 0 kr.
Denne forsikring koster Gruppe A-D: 223 kr. pr dag, Gruppe E-X: 327 pr. dag

Depositum & kreditkort:

Det kræves at føreren af bilen er i besiddelse af et kreditkort og i øvrigt opfylder de almindelige krav til fører. Navnet på reservationen skal være identisk med kreditkortholderens. Hertz tager en kopi af kreditkortet som sikkerhed.

Minimumsalder & kørekort:

Ved lejemålets start fremvises kørekort og voucher på bilen. Kørekortet skal være min. 1 år gammelt. Min. alder er 20 år for at leje bil i Island (enkelte biltyper kræver, at man er 23 år).

Envejsleje:

Envejsleje er som regel tilladt mod ekstra betaling.

Ekstra fører:

Skal registreres i lejekontrakten og være i besiddelse af et kreditkort og i øvrigt opfylde krav til fører. Tillægget er på kr. 225,- pr. lejemål, pr. ekstra chauffør. 


Barnesæde:

Det er muligt at leje autostol / børnesæde. Prisen er kr.60,- pr. dag (dog maks. kr. 350,- i alt) pr. lejemål. Skal bestilles hjemmefra.

GPS:

Kr. 110,- pr. dag dog maks. kr. 1.100,- pr. lejemål.

Øvrigt:

Minimumsleje er 1 dag (24 timer fra afhentningstidspunktet). De nævnte modeller er eksempler – Europcar / Bilaleiga Akureyrar forbeholder sig retten til at udlevere en anden biltype inden for samme eller højere kategori. Afleveres bilen senere på døgnet, end den er afhentet, opkræves et gebyr (dog ikke hvis forsinkelsen er mindre end 30 minutter). Ubenyttede dage refunderes ikke. Bilen leveres med en fuld tank. Returneres bilen med mindre end en fuld tank, vil der blive opkrævet gebyr for den anvendte benzin. Vi gør opmærksom på, at den lejekontrakt, der underskrives ved lejemålets start, er den gældende uanset hvilke mundtlige informationer, der måtte være givet. Læs derfor betingelserne grundigt igennem, inden du skriver under. Profil Rejser refunderer ikke nogen form for ekstra ydelser købt på stedet. Vi tager forbehold for ændringer.