Vintereventyr i Jakobshavn/Ilulissat

Grønland - Ilulissat
 • TUREN ER UDSOLGT 
 • Diskobugtens enorme isfjelde
 • Sejlads på isfjorden med kutter
 • Byrundtur i Ilulissat
 • Tilkøb: Hundeslædetur i det snedækkede landskab 

Oplev Diskobugtens enorme isfjelde fra det smukt beliggende Hotel Icefiord i Jakobshavn – eller Ilulissat, som byen hedder på grønlandsk. Ilulissat betyder isbjerge, og dem er der masser af i vinterlandskabet, som indbyder til fantastiske hundeslædeture, sejlads mellem isfjeldene og vandring til isfjorden.

Visit Greenland har venligt stillet billederne fra denne rejse til rådighed. 
Alle fotos tilhører Visit Greenland og fotografen Mads Pihl.

Februar og marts er de ideelle måneder for at opleve Ilulissat i de smukke vintermåneder. 

Diskobugten og de gigantiske isbjerge 

Ilulissat betyder "isbjerge" på grønlandsk. Byen er smukt beliggende ved mundingen af den berømte isfjord, der i 2004 blev optaget på UNESCOs verdensarvs liste. Isfjorden er fyldt med enorme isbjerge fra den mest produktive gletsjer på den nordlige halvkugle, Sermeq Kujalleq. 

Ilulissat i vintermånederne er en ganske særlig oplevelse. Byen ligger klædt i hvidt, og udsigten til den storslåede isfjord med de utallige isbjerge er imponerende. Hør slædehundene glamme tidligt om morgenen af iver efter at løbe på de store åbne vidder med nyfalden sne. 

2 spændende udflugter inkluderet

På denne rejse skal du på oplevelse i den grønlandske vinter. Der er inkluderet 2 spændende udflugter i rejsen: En byrundtur og en sejltur til isbjergene. 

Hundeslædetur i den store natur (ikke inkluderet)

En hundeslædetur ud i det store ingenting er en fantastisk fornemmelse. Du føler dig som en lille prik i den store natur, når du sidder på slæden og kun hører lyden af hundenes poter mod den knitrende sne. Din slædedragt er lun og rar, men medbring hue og vanter, når du begiver dig ud i den vinterklare frostluft. Det strålende solskin genspejles i den kridhvide sne, så husk også solbriller og solcreme.

Afrejsedatoer i 2019:

11. februar (udsolgt), 14. februar (udsolgt) - ønsker du at rejse på andre tidspunkter, så kontakt os for pris og muligheder

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Grønland

Ilulissat

6 dage

fra kr. 13.735

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Ilulissat

Rejser til Ilulissat

Ilulissat betyder "isbjerge" på grønlandsk, men bliver på dansk kaldt ”Jakobshavn” efter grundlæggeren Jakob Severin, 1691 – 1753. Ilulissat er den største by i ”Diskobugten” med ca. 5000 indbyggere og derved den tredje største by i Grønland. Byen er kendt for sine farvestrålende huse og den fantastiske isfjord som er 45 km lang og 7 km bred og er fyldt med gigantiske isbjerge.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Ilulissat - 5 nætter

Hotel Hvide Falk
Se kort

Hotel Hvide Falk

Beliggenhed: Grønland, Ilulissat

Godt hotel i centrum af Ilulissat med en smuk udsigt over Diskobugten. 38 dobbeltværelser med bad/toilet, telefon, radio, tv og trådløst internet. Desuden 1 familieværelse, 2 enkeltværelser og et anneks med 3 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Værelserne i annekset  (bjælkehytten) har fælles bad/ toilet, og her er køkken, opholdsstue og en dejlig terrasse. En ny værelsesafdeling er blevet opført nedenfor selve hotellet og rummer helt moderne familieværelser med hems. Hotellet har thai-restaurant, à la carte-restaurant, engelsk pub, solarium, hotelbus og biludlejning. Morgenmad samt transfer fra og til lufthavn eller Arctic Umiaq Line skibsanløb/ -afgange inkl. i værelsesprisen.
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
København - Ilulissat / Jakobshavn
Dag 2 - 5
Ilulissat / Jakobshavn
Dag 6
Ilulissat / Jakobshavn - København

Dag 1

København - Ilulissat / Jakobshavn

Afrejse fra København om morgenen med ankomst til Søndre Strømfjord om formiddagen. Herfra flyver du videre med indenrigsfly til Jakobshavn med ankomst om eftermiddagen. I Jakobshavn bliver du budt velkommen af en en repræsentant fra Hotel Icefjord, som sørger for at du kommer frem til hotellet og bliver indlogeret. Læs mere

Dag 2 - 5

Ilulissat / Jakobshavn

Vinterlandskabet indbyder til store oplevelser og de følgende dage er afsat til spændende udflugter. Rejsen inkluderer en byrundtur samt et sejlads til Isfjorden. Udover de udflugter vi har inkluderet i turen, er der naturligvis mulighed for flere oplevelser. Måske kunne et bygdebesøg, kaffemik hos en grønlandsk familie eller en hundeslædetur friste? 

Se vores udflugter fra Jakobshavn eller kontakt en af vores Grønlands specialister, som kan hjælpe jer med planlægningen af jeres rejse.

Læs mere

Dag 6

Ilulissat / Jakobshavn - København

Efter morgenmaden er der transport til lufthavnen, hvor flyet letter mod Søndre Strømfjord. Hvis der ikke er overskyet, kan du nyde en fantastisk udsigt udover de sneklædte landskaber. Fra Søndre Strømfjord går rejsen videre til København, hvor der er ankomst om aftenen.

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser