Krydstogt i Sydgrønland - i Vikingernes kølvand

Grønland - Narsarsuaq

 • Krydstogt i Sydgrønland
 • I Vikingernes Kølvand
 • Varm kilder, blå is og frodige fjelde
 • GRATIS fly fra Island til Grønland t/r (værdi ca. 5000 kr)


Tag med til smukke, frodige Sydgrønland i vikingernes kølvand på krydstogt i en tremastet skonnert med plads til maks. 33 gæster ombord.

Bad i varme kilder og gå i land, hvor Erik Den Røde bosatte sig. Oplev den smukke Nordre Sermilik fjord med 1000 meter høje fjelde. Lige nu – GRATIS FLY mellem Island og Grønland t/r (værdi ca. 5000 kr)Afrejse hver lørdag fra 9. juli - 6. augustPris pr person fra:

Tripple kahyt m. koøje kr. 15500Dobbelt kahyt u. koøje kr. 17000Dobbelt kahyt m. koøje kr. 19000Kontakt os for fly til Island fra Danmark, samt program i Island før eller efter rejsen, hvis I ønsker det.Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Grønland

Narsarsuaq

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Narsarsuaq

Rejser til Narsarsuaq

Narsarsuaq betyder "den store slette" på dansk og kan også karakteriseres som indgangsporten til Sydgrønland. I et bjergrigt land som Grønland med få store, flade strækninger, er det meget naturligt, at Sydgrønlands internationale lufthavn kom til at ligge lige her.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

7 nætter ombord på Rembrandt van Rijn

7 nætter ombord på Rembrandt van Rijn

Beliggenhed: ,

Rembrandt van Rijn er perfekt til sejlads i disse smukke fjorde. Skibet er 56 meter langt, har 12 besætningsmedlemmer og 2 guider ombord. Der er 16 kahytter på skibet: 1 tremandskahyt med eget bad/toilet og koøje, 9 dobbeltkahytter med bad/toilet og koøje, 6 dobbeltkahytter med eget bad/toilet uden koøje.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Ombordstigning
Dag 2
Nordre Sermilik
Dag 3
Qalerik Sermia
Dag 4
Uunartoq
Dag 5
Frederiksdal
Dag 6
Hvalsø
Dag 7
Eriksfjord
Dag 8
Narsarsuaq

Dag 1

Ombordstigning

Fly til Narsarsuaq fra Keflavik kl. 15.45 med ankomst kl. 17.430 lokal tid, ombordstigning og velkomst på Rembrandt van Rijn.


Det er muligt at rejse til Island tidligere, og vi hjælper naturligvis gerne med et program og fly til Island. Kontakt os for at høre nærmere.

Læs mere

Dag 2

Nordre Sermilik

I dag sejler vi ind i Nordre Sermilik (Isafjord) omgivet af 1000 meter høje fjelde. Landgang på Eqaluit ø ved en gammel Thule-kultur bosætning. Vi sejler så langt ind i fjorden, som isen tillader, og håber, vi kan komme helt tæt på Eqalorutit Kangidlit gletsjeren.
Læs mere

Dag 3

Qalerik Sermia

Vi kommer ind i smukke Bredefjord og går igen i land for at se på gamle bosætninger. Ved fronten af Qaleralik gletsjeren hopper vi i vores polarcirkelbåde og cruiser omkring blandt den smukke blå og hvide is. Området er fantastisk for fugleinteresserede, og chancerne for at se hvidhalede havørne er store.
Læs mere

Dag 4

Uunartoq

Vi går i land i den beboede bygd Lichtenau hvor Herrnhutterne missionerede i det 18. århundrede. Vi går også i land ved smukke Uunartoq – Grønlands eneste varme kilde man kan bade i. Tænk dig at flyde i en varm kilde med udsigt til isfjelde, der driver forbi i havet i baggrunden.
Læs mere

Dag 5

Frederiksdal

Herjolfsnes var det første sted, vikingerne gik i land, da de ankom fra Island. Her kommer vi forbi, inden vi når til Frederiksdal.
Læs mere

Dag 6

Hvalsø

I dag skal vi opleve den gamle kirkeruin ved Hvalsø – den største og bedst bevarede ruin i Grønland fra Nordboernes tid.
Læs mere

Dag 7

Eriksfjord

I Eriksfjord er der landgang i Itilleq, hvorfra der er en 3 km lang gåtur over til Igaliku, hvor bispesædet Gardar ligger. Helt inde i fjorden, overfor Narsarsuaq, går vi i land ved Brattahlid, hvor Erik Den Røde bosatte sig for godt 1000 år siden.
Læs mere

Dag 8

Narsarsuaq

Fly retur til Island kl. 18.15 - med ankomst kl. 22.45. Mulighed for forlængelse af programmet i Island – hotel, fly, udflugter og billeje. Kontakt os for at høre nærmere.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.